30 iş günü

Sponsorlu Bağlantılar

_vezir_

Üye
    Konu Sahibi
30 iş günü
selam arkadaşlar benim n70 var bunun galeride sorun oldu bu sorun da ekrana da etki ediyor çizgiler cıktı ben de karantiye gönderdim garanti firması KVK 30 iş gününü geçdi telefon bana gelmedi bende hiçbirşey yapmadım garanti şartların da 30 iş gününü geçerse yenisi ile değitirilir yazıyo birde 30 iş günü hanki günler dahildir yani cumartesi pazar da dahil mi aklı ma garanti belgesiyle mahkemeye gideyimmi bana bir yol gösterin arkadaşlar şimdiden cok teşekkürler.

eses_nuri

eses_nuri

Üye
bildiğim kadarıyla cmrtsi ve pazarlar ayrıca dini ve resmi bayramlar tatiller iş gününe girmiyor mahkeme değilde servisle bi görüş tüketici haklarına gidecem falan de biraz sıkıştır adamları onlar gerekeni yapar ;) :D fazlada sert çıkma :D

vavuli

vavuli

Üye
hafta sonlarını sayma

Tec/-/no

Tec/-/no

Üye
önce servise git direk mahkemeye gitme bide tatil falan derler :) oturma mahkemede

hackerby17

hackerby17

Üye
aynı sorun benim basımdada var benimki Genpa 30 iş günü olmadı ama telefonu aldıgım ilk gün ön kameranın acılmadıgını farkettim adamlar bana operatör desteklemiyor türkiyeye görüntülü konusma gelsin ozaman senin ön kamera acılır dediler :D bende yedim ^^

vavuli

vavuli

Üye
aynı sorun benim basımdada var benimki Genpa 30 iş günü olmadı ama telefonu aldıgım ilk gün ön kameranın acılmadıgını farkettim adamlar bana operatör desteklemiyor türkiyeye görüntülü konusma gelsin ozaman senin ön kamera acılır dediler :D bende yedim ^^

git servise ver 3 kereden sonra paranı veriyolar

o9uz

o9uz

Üye
bence de yukarıya katılıyorum

eses_nuri

eses_nuri

Üye

bi sonuca ulabildinmi arkadaşım ??:pro:

hemdidai

Üye
slmla benim telefonumu garantiyeyolladım ama önceden 3 kere daha gitmişti bir daha yolladım telefonun sıfırını vercekler dediler ama 30 iş gününü geçti.bu konuda ne yapa bilirim bana bilgi verir misiniz dava ede bilirmiyim veya neler yapabilirim şirketin adı telpa cevaplarınızı bekliyorum

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
telpayı ara 30 iş günün geçtiginin normalde davaya vermenin yasal oldugunu bu hakkın sende oldugunu bir an önce telefonun la ilgli bilgi paylaşımında bulunması gerektigini söle
daha sonra telefonun 3 gün içinde yenisini göndermezlerse dava açıp mahkemye gidecegini dile getir
oky hemen gözleri korkuyor benim çok başıma geldi
onlara göre nekadar süre geçse kardır.
Bir an önce deediklerimi yap

Takipçi Satın Al

Üst Alt