30 dilde siteleri Türkçe Okuyun

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Exalans

Exalans

Üye
    Konu Sahibi
30 dilde siteleri Türkçe Okuyun
Tüm internet kullanıcılarının bir sorunu olan ingilizce siteler, tam bir baş belasıdır. ama artık bir çözüm var bu soruna. bu site üzerinden ingilizce siteleri türkçe olarak görüntüleyebilirsiniz. yapmanız gereken
- siteye girin daha sonra choose language pair yazan yerde ilk seçeneği english ikincisi ise en alta bulunan turkish i seçin
- daha sonra aşağıda bulunan enter url türkçe olarak görmek istediğiniz sitenin adını yazınız. (örneğin: gibi)
- son olarak aşağıda bulunan translate butonuna basınız. artık siteyi türkçe olarak görebilirsiniz....

• Beğen
Tepkiler: xmervex ve shadow_43

pskolojik maynağ

pskolojik maynağ

Üye
güzel bir link :sos
çokda hızlı açıyor siteyi sağol:spr

irun

irun

Üye
En iyi tarafı net üzerinde olduğundan aynı işi yapan programlar gibi kurulum gerektirmemesi. Üsteklik onlardan daha kullanışlı ve hızlı, bu çok iyi oldu sağol..:spr

a21a

a21a

Emekli Yönetici
Çok güzel bir link.. ayrıca altta copy paste yaptığınız txt metinide türkçeye veya istediğiniz dile çeviriyor.. teşekkürler...:)

kurt bey

kurt bey

Üye
ya güzel bişide valla öle bi çeviriyoki benim üniv.deki hocaın tabiriyle tarzan tükçesi oluyo. :) paylaşım için teşekkürler dostum

a21a

a21a

Emekli Yönetici
ya güzel bişide valla öle bi çeviriyoki benim üniv.deki hocaın tabiriyle tarzan tükçesi oluyo. :) paylaşım için teşekkürler dostum

bu tür çeviri programlarının hepsi böyle.. olmamasından iyidir az çok bir fikir veriyor tercüme edilecek şey hakkında..:)

karides

Üye
:spr :spr

safran78

Üye
Tüm internet kullanıcılarının bir sorunu olan ingilizce siteler, tam bir baş belasıdır. ama artık bir çözüm var bu soruna. bu site üzerinden ingilizce siteleri türkçe olarak görüntüleyebilirsiniz. yapmanız gereken
- siteye girin daha sonra choose language pair yazan yerde ilk seçeneği english ikincisi ise en alta bulunan turkish i seçin
- daha sonra aşağıda bulunan enter url türkçe olarak görmek istediğiniz sitenin adını yazınız. (örneğin: gibi)
- son olarak aşağıda bulunan translate butonuna basınız. artık siteyi türkçe olarak görebilirsiniz....
sen bir dahisin kardeş.çok teşekkürler ne zamandan beri böyle bişey arıyordum.sağol

D3N1Z

D3N1Z

Üye
eywallah ya super bi sey =) tam ceviri yapiyor eksik yapiyor ama ne demek istediklerini anlatiyor sagolasin ;)

D3N1Z

D3N1Z

Üye
peki bunun gibi boyle cumle cumle almanca cumleleri =) Turkce yapabilecegimiz bir site bilen var mi ?

Exalans

Exalans

Üye
    Konu Sahibi
dostum almanca hakkında pek bilgim yok ama babylon sözlük hepsini çeviriyor bildiğim kadarıyla

irun

irun

Üye
bu sitede almanca çeviri yapılabiliyor zaten.. ama ne kadar almanca ne kadar tarzanca bilemem..:ehe

POWER

POWER

Üye
Ya en azından sitede ne demek isteniyo anliyoruz...

dsayli

Üye
Teşekkürler güzelmiş.

didimTr

Üye
İşe yarar bir site
paylaştığın için teşekkürler.

tekno44

Üye
teşşekürler çok güzel.

fatal19ty

fatal19ty

Üye
teşekküreler çok yaralı ok kolay gelsinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

kalas_swe

Üye
bu tür çeviri programlarının hepsi böyle.. olmamasından iyidir az çok bir fikir veriyor tercüme edilecek şey hakkında..:)

Valla bizde gulmekten olduk harika eglenceli oluyor...:d

sonbela

sonbela

Üye
en basiti ingilizce dilinin sonu yoktur arkadaslar yani full biliyorum diyen bile tam bilmez terimler farklı yerde kullanılırsa anlam degişebiliyor diger dillerdede aynıdır diye tahmin ediyorum bu yuzden full turkce yada baska bir dil olmuyor

paylaşım için tesekkurler

KoZa

Üye
Bilader Ellerin Dert Görmesin SaoL:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt