30 bin YTL'ye Chery Tiggo CİP

Sponsorlu Bağlantılar

Anıl Umut

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
30 bin YTL'ye Chery Tiggo CİP
Dünyayı kasıp kavuran Çin otomobili 1 Şubat'ta Türkiye'de satışta... Chery marka arazi aracı Tiggo da 30 bin YTL'ye çok yakında satışa sunulacak. Ucuz cipin fotoğrafları:
Reklam
Türkiye temsilcisi Mermerler Grubu, Chery marka arazi aracı Tiggo'yuda 30 bin YTL'ye yakında satışa sunmayı planlıyor. Binek modeli Alia yurtdışında 10 bin dolara satılıyor. İkisi de 3 yıl garantili...

Türkiye, ilk Çin otomobili ile 1 Şubat’ta tanışıyor. Mermerler Grubu, Türkiye temsilcisi olduğu Chery marka Çin otomobillerinin satışına başlıyor. Gerekli izinlerin tümünü aldıklarını belirten Chery Otomotiv Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Mermer, şunları söyledi: “Şu anda tüm bayilerimize yedek parça ve otomobil sevkiyatımız başladı. Bu sevkıyatın tamamlanmasıyla birlikte 1 Şubat 2008 tarihinde Chery marka otomobiller ve arazi araçları satışına başlıyoruz. Şu anda model bazında fiyat çalışmalarımız sürüyor...”

Chery modelleri için 3 yıl garanti veya 100 bin km garantisi veriliyor. Çinli Chery modelleri dünyada 10 bin dolardan başlayan fiyatlarıyla büyük dikkat çekiyor. Fakat Türkiye’de bu cazip fiyatlar, vergiler nedeniyle biraz daha yükselecek. Buna rağmen, Türkiye’nin en uygun fiyatlı araçları olmaları bekleniyor. Çin otomotiv devi Chery’nin Türkiye’de satılacak ilk modelleri Alia ve Tiggo olacak. Kısa sürede Boss, Queen, Kimo ve Taksim modelleri de satışa sunulacak. Bu arada Chery otomobil şirketi Türkiye’de Yol Yardım Hattı ve Chery Bilgi Hattı adlarıyla iki hizmeti de başlattı. Türkiye pazarına sunulacak Tiggo ve Alia modellerinde 1.6 litrelik Chery üretimi motorlar görev yapacak.

MOTOR ÜRETİMİ VAR

Chery, dünya otomotiv devlerinden Fiat ve Chrysler ile de işbirliği anlaşmaları imzalamıştı. Bu anlaşmalara göre Chery, Fiat’ın bazı modellerinde kullanılacak motorları üretecek. Ayrıca Chery marka araçlar ABD pazarında Chrysler tarafından satılacak. Hatta Chrysler, Chery’nin bazı modellerini Dodge adıyla pazara sunacak. / haber7

bidibidi12

bidibidi12

Üye
çin malı sonuçda ilerde sorun olabilir bence...

CoYoTe®

CoYoTe®

Üye
Bence Güzel Bi Araca Benziyo...30.000 YTL Çok iyi Fiyat...SaoL Dostum:)

acemi26

acemi26

Üye
şahsen kullanmam:nono:

Altun.

Altun.

Üye
arkadaşlar sizcede biraz önyargılımı yaklaşıyoruz bu çin arabalarına?

fatal19ty

fatal19ty

Üye
çinlilere helal ha rav4düde kopya yapıp satmaya başladı 1 ay sonra dökülür len bu binmem

acemi26

acemi26

Üye
bunları bi izle istersen sonra tekrar düşün ben hala binerim diyosan :gun1:

DERELERR

Üye
ulan siz ne anlarsınız arabadan bu arabalar diyer arabalrın fiyatlarını düşürcek ayrıca bu arablarda bütün özellikerlvar o vidiolrda baktınız arabalar ise çin arbası deil görürsünüz bak 1 sene sora bu arabalrı almadıgınıza binmedinize pişman olcaksınız hem şu anda woswogen volvo bmw citrıen gibi arabların çogu parçalrını çinliler üretiyo bunu çogu kişi bilmiyo zaten bu çin arablarıın da fiat peugeut gibi arbaların motoları yer alıyo ve ayrıca 100 bin km gibi garanti taşıyooo

orgeneral2203

orgeneral2203

Üye
noman

noman

Üye
way bee 30 ytl jeep güzele benzio

Quattro

Quattro

Üye
Bütün çin malları dandik değil heryerde olduğu gibi ordada kaliteli mal istiyosan parasının diğer kaliteli mallardan aşağı kalır yanı yok, eğer aldığın ürün kendi cinslerden aşırı derece ucuzsa elbette kötü mal olacaktır.

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
qüzel arac

iremm

iremm

Üye

sadece çin arabalarına olsa iyi ama çinlilerin ürettiği her seye karsı önyargılıyız ve bazı yönlerde de haklıyız ark.sım tel alacak çin malı hmn alma die atladım ilerde bozulur kaliteli deil die falan filan
bu araba hakikaten güzel üstelik fiyatı çok uygun başka bir ülkenin adı geçse üretim bakımında bu arabada büyük bir rekabet olur ama çinliler üretmiş diyince insan hemen geri çekiliyo nolur ne olmaz diye bulaşmıyım diyo çin liler hakkkıda çok karamsar ve ön yargılıyız

technonur

technonur

Üye
biçok arkadaş çin arabasına binilmez falan demş peki birçok aracın parçalarının çinde üretildiğini biliyormusunuzzzz ????? :)

deimos18

deimos18

Üye
yok çin malı yok 2 gün sonra dökülür yok ben buna binmem mıymıymıy ne bu önyargıcılık kardeşim arkadaşımda tiggo var arba mükemmel 200km hız yapıyo volkswagen jetta ile kaza yaptı jetta paramparça oldu tiggoda sadece tampon az bişey kırıldı başka hiçbirşey yok ayrıca bu araba eminimki renault hyundai fiatlardan daha kaliteli gerçek söylüyorum donanımlarına diycek yok zaten

ttgg

ttgg

Üye
:D 30 bin tl

Üst Alt