Yeni Nissan Qashqai, Resmiyet Kazandı

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Yeni Nissan Qashqai, Resmiyet Kazandı
Nissan en çok tutulan modelini yeniliyor, yeni Qashqai çok yakında yollara çıkacak

Nissan son yıllarda özellikle Juke, Qashqai ve Micra modelleri ile otomotiv sektöründe sıkça adından söz ettirmekte. Lider otomobil üreticisinin bahsi geçen modelleri büyük ilgi görmekle birlikte yüksek satış rakamlarına ulaşmayı başarmış durumda.



Sektörün iddialı isimlerinden Nissan’ın ilgi gören bu modelleri içerisinde ayrıca ilgi gören model Qashqai olmakta. Sınıfının en iyi temsilcisi olan model yeni versiyonu ile resmi olarak duyuruldu.

Otomobil dünyasındaki yerini almış olan Yeni Nissan Qashqai, yenilenen gövde yapısı, donanım detayları ve motor yapısı ile yeni nesli ile de dikkatleri üzerine çekmeyi başaracak.

İkinci nesil olarak sunulan yeni versiyon, crossover kategorisindeki en iddialı model olmakta.2014 Nissan Qashqai, bir önceki nesile göre 49 mm daha uzun olarak dizayn edilmiş. Daha geniş kullanım alanı ve bagaj hacmine sahip olan Yeni Nissan Qashqai, farklı motor ve şanzıman seçenekleri ile sunulacak.

İki benzinli ve iki dizel olmak üzere dört ayrı motor seçeneği ile otomobil pazarına sunulacak olan 2014 Nissan Qashqai’nin başlangıç fiyatı ise henüz netlik kazanmış değil.

Yeni Nissan Qashqai, resmiyet kazandı
 
Enes

Enes

Üye
Bu tasarım güzel olmuş :)
 


Üst Alt