Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
30.05.2013 Gelen S3 GÜNCELLEMESİ(BUGÜN)
Sponsorlu Bağlantılar
tosman123
Üye
Konu Sahibi
30.05.2013 Gelen S3 GÜNCELLEMESİ(BUGÜN)
Telefona yanılmıyorsam 53mb küsüratlı bir update geldi.Kur dedim ve yazılanları okumadım tel açıldı kapandı.Değişen bişey yok neyin nesiydi bu güncelleme bilen varmı
seedofchucky
Üye
Aynen bndde bi yenilik yok.
Büyk ihtmlle eski hata düzeltimi.
++
Yazmayı unuttum Telefon ilk açıldğnda altta küçük bi yazı belirdi güncellemeden sonra Phone is rooted -- bnm tel rootlu değilki neden böyle birşey yazdı
vega1977
Üye
bende yükledim ama root gitti yüklemeden sonra
karkarkara
Üye
ingiltere menşeli cihazımda böyle bir güncelleme yok. bir aydır güncelleme almıyorum hatta. neden olabilir ki.
Telefona yanılmıyorsam 53mb küsüratlı bir update geldi.Kur dedim ve yazılanları okumadım tel açıldı kapandı.Değişen bişey yok neyin nesiydi bu güncelleme bilen varmı
Güncellemeyi yaptım ve şuan batarya ve RAM kullanımında iyileştirme olduğunu söyeyebilirim 650mb vuran RAM şuan 500 550MB arası ayrıca bataryamda yarım günlük bi extra oldugunu hissettim umarım 4,2 güncellemesi ile inşallah samsung yakışanı yapıcak
53 rizeli
Üye
Bende niye gözükmüyor bu güncelleştirme
McBoltt60
Üye
Bende format atttigim zaman geldi
66 mb gncelleme yaptim değişen birsey yom
Ram wifi acik oldugu zamn artıyor
Suan 725 idi wifi mapali oldugu zamn 400-500 civarı oluyor....