fk555897 Üye iPhone 5 veya 4S al. 4S önerimdir. 5 bence değerini hak etmiyor ve 4S daha iyi bana göre. Bunları istemezsen Galaxy Note 2 al.
iPhone 5 veya 4S al. 4S önerimdir. 5 bence değerini hak etmiyor ve 4S daha iyi bana göre. Bunları istemezsen Galaxy Note 2 al.
süper nova Üye Konu Sahibi yani genel kanıya göre benim yine iphone a dönmem gerekiyor. İnşallah iphone aldıktan sonra yeni bir model çıkıp ta canımı sıkmaz. Bir arkadaş da note 2 tatmin eder demiş ama bence o da etki etmez
yani genel kanıya göre benim yine iphone a dönmem gerekiyor. İnşallah iphone aldıktan sonra yeni bir model çıkıp ta canımı sıkmaz. Bir arkadaş da note 2 tatmin eder demiş ama bence o da etki etmez
Android Police Üye birde bana derlerdi ikidebir telefon değiştiriyo diye , hakiki telefoncu burda aga
süper nova Üye Konu Sahibi ugur1000' Alıntı: sen telefonu boşver bence yahu xperia ion bile beğenmemişsin gerisi fos Genişletmek için tıkla ... valla artık vazgeçtim zaten. bir tane 1110 buldum onu kullanıyorum - - - Eklendi - - - Android Police' Alıntı: birde bana derlerdi ikidebir telefon değiştiriyo diye , hakiki telefoncu burda aga Genişletmek için tıkla ... bir kere değiştirmeye başladın mı sonu gelmiyor.
ugur1000' Alıntı: sen telefonu boşver bence yahu xperia ion bile beğenmemişsin gerisi fos Genişletmek için tıkla ... valla artık vazgeçtim zaten. bir tane 1110 buldum onu kullanıyorum - - - Eklendi - - - Android Police' Alıntı: birde bana derlerdi ikidebir telefon değiştiriyo diye , hakiki telefoncu burda aga Genişletmek için tıkla ... bir kere değiştirmeye başladın mı sonu gelmiyor.
ugur1000 Üye Android Police' Alıntı: birde bana derlerdi ikidebir telefon değiştiriyo diye , hakiki telefoncu burda aga Genişletmek için tıkla ... ben 2 yılda bir değiştirince üzülüyorum hatta şu an samsung star kullanıyor olacaktım hala
Android Police' Alıntı: birde bana derlerdi ikidebir telefon değiştiriyo diye , hakiki telefoncu burda aga Genişletmek için tıkla ... ben 2 yılda bir değiştirince üzülüyorum hatta şu an samsung star kullanıyor olacaktım hala
Türe Üye 2 Yılda 12 telefon değiştirdim 13. de yolda -5800 -X6 -E6 -C7 -Wave 2 -S2 -Galaxy Nexus -iPhone 4 (siyah) -iPhone 4 (beyaz) -S2 -kapaklı bir model ucuzundan -S3
2 Yılda 12 telefon değiştirdim 13. de yolda -5800 -X6 -E6 -C7 -Wave 2 -S2 -Galaxy Nexus -iPhone 4 (siyah) -iPhone 4 (beyaz) -S2 -kapaklı bir model ucuzundan -S3
Türe Üye Esendağlı' Alıntı: Türe, o s2 ile s3 ün arasındaki kapaklı model dediğin yoksa s2.5 mu oluyor acaba Genişletmek için tıkla ... yok abi telefon servisteykene kullandığım tuşlu bişey
Esendağlı' Alıntı: Türe, o s2 ile s3 ün arasındaki kapaklı model dediğin yoksa s2.5 mu oluyor acaba Genişletmek için tıkla ... yok abi telefon servisteykene kullandığım tuşlu bişey
süper nova Üye Konu Sahibi Türe' Alıntı: 2 Yılda 12 telefon değiştirdim 13. de yolda -5800 -X6 -E6 -C7 -Wave 2 -S2 -Galaxy Nexus -iPhone 4 (siyah) -iPhone 4 (beyaz) -S2 -kapaklı bir model ucuzundan -S3 Genişletmek için tıkla ... En beğendiğin hangisiydi? ve s2 yi iki kere yazmışssın
Türe' Alıntı: 2 Yılda 12 telefon değiştirdim 13. de yolda -5800 -X6 -E6 -C7 -Wave 2 -S2 -Galaxy Nexus -iPhone 4 (siyah) -iPhone 4 (beyaz) -S2 -kapaklı bir model ucuzundan -S3 Genişletmek için tıkla ... En beğendiğin hangisiydi? ve s2 yi iki kere yazmışssın
Kerim. Üye Türe' Alıntı: 2 Yılda 12 telefon değiştirdim 13. de yolda -5800 -X6 -E6 -C7 -Wave 2 -S2 -Galaxy Nexus -iPhone 4 (siyah) -iPhone 4 (beyaz) -S2 -kapaklı bir model ucuzundan -S3 Genişletmek için tıkla ... Galaxy nexustan memnun degilmiydin?
Türe' Alıntı: 2 Yılda 12 telefon değiştirdim 13. de yolda -5800 -X6 -E6 -C7 -Wave 2 -S2 -Galaxy Nexus -iPhone 4 (siyah) -iPhone 4 (beyaz) -S2 -kapaklı bir model ucuzundan -S3 Genişletmek için tıkla ... Galaxy nexustan memnun degilmiydin?
Türe Üye süper nova' Alıntı: En beğendiğin hangisiydi? ve s2 yi iki kere yazmışssın Genişletmek için tıkla ... Evet 2 kere yazdim cunku 2 kere kullandim
süper nova' Alıntı: En beğendiğin hangisiydi? ve s2 yi iki kere yazmışssın Genişletmek için tıkla ... Evet 2 kere yazdim cunku 2 kere kullandim
Türe Üye kerim336' Alıntı: Galaxy nexustan memnun degilmiydin? Genişletmek için tıkla ... Hayir. Rset yiyordu surekli. Yine olsa yine degistiririm
kerim336' Alıntı: Galaxy nexustan memnun degilmiydin? Genişletmek için tıkla ... Hayir. Rset yiyordu surekli. Yine olsa yine degistiririm
Türe Üye süper nova' Alıntı: En beğendiğin hangisiydi? ve s2 yi iki kere yazmışssın Genişletmek için tıkla ... S2 , iPhone 4 ve S3 en severek kullandiklarim(di)
süper nova' Alıntı: En beğendiğin hangisiydi? ve s2 yi iki kere yazmışssın Genişletmek için tıkla ... S2 , iPhone 4 ve S3 en severek kullandiklarim(di)
Kerim. Üye Türe' Alıntı: Hayir. Rset yiyordu surekli. Yine olsa yine degistiririm Genişletmek için tıkla ... rom falan atsaydin o telefona.mukemmel romlar var o telefona
Türe' Alıntı: Hayir. Rset yiyordu surekli. Yine olsa yine degistiririm Genişletmek için tıkla ... rom falan atsaydin o telefona.mukemmel romlar var o telefona
Türe Üye kerim336' Alıntı: rom falan atsaydin o telefona.mukemmel romlar var o telefona Genişletmek için tıkla ... Kac tane attim bisey degismedi
kerim336' Alıntı: rom falan atsaydin o telefona.mukemmel romlar var o telefona Genişletmek için tıkla ... Kac tane attim bisey degismedi
Kerim. Üye Türe' Alıntı: Kac tane attim bisey degismedi Genişletmek için tıkla ... O zaman senin telefonda bi' sorun vardi sanirim.nexuslarda reset problemi oldugunu hic duymadim cunku
Türe' Alıntı: Kac tane attim bisey degismedi Genişletmek için tıkla ... O zaman senin telefonda bi' sorun vardi sanirim.nexuslarda reset problemi oldugunu hic duymadim cunku
Türe Üye kerim336' Alıntı: O zaman senin telefonda bi' sorun vardi sanirim.nexuslarda reset problemi oldugunu hic duymadim cunku Genişletmek için tıkla ... Ilk ciktiginda aldim yani ics ile. Jb ile duzeldiyse bilmiyorum
kerim336' Alıntı: O zaman senin telefonda bi' sorun vardi sanirim.nexuslarda reset problemi oldugunu hic duymadim cunku Genişletmek için tıkla ... Ilk ciktiginda aldim yani ics ile. Jb ile duzeldiyse bilmiyorum