süper nova
Üye
-
Konu Sahibi
-
lumia kötü olmus gecmis olsun iyi bi olaymı değilmi onuda anlayamadım
4s al bence acayıp ılgım var o telefona 5 den fazla hosuma gidiyo o kadar
kullandığın telefonlara baktım da, ne önersem sıkılırsın her cinsi de kullanmışsın ama en uzun iphone kullanmışsın. Para veririm diyorsan iphone'a dön, oyun kur uygulama kur, vakit geçirmeye çalış.
yine de bence bu saatten sonra ne alsan seni kesmez, genel olarak kullanılabilecek her telefonu kullanmışsın resmen. Dediğim gibi beğendiğin bir telefonu al, (benim önerim iphone) ve telefonun özelliklerinden mümkün olduğunca yararlanmaya çalış. internette takılmak bunlardan birisi olabilir.
4s al bence acayıp ılgım var o telefona 5 den fazla hosuma gidiyo o kadar
5'ten ekran boyutu dışında farkı yok zaten alırsan kaybın olmaz.
Öncelikle telefon konusunda müsrif davranmışsın. Bu durumda sana şu veya bu diye telefontavsiye etmek bana göre uygun degil. Sen telefonu hep amac olarak görmüşsün. Bu durumda amacına ulaşınca degerini kaybeder ve yeni bir amac belirlersin. Bence sen ilk olarak telefonun sadece bir arac oldugunu kavra. Oyun icin,internet,icin konuşma ve mesajlaşma icin bir aractır telefon. senin ihtiyaclarına ve zevkine uyan aracı belirle gör bak uzun zaman sıkılmadan kullanabileceksin.
kardeşim bence sen biraz bir takoz telefon bul kullan,5ay sonra nokianın çok güzel bir lumia serisi çıkacak onu al 10yıl kullan derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?