!!3 Temmuz 2008'de Turkcell SMS Kampanya Sınırlandırılıyor!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yigitcaner

yigitcaner

Üye
    Konu Sahibi
!!3 Temmuz 2008'de Turkcell SMS Kampanya Sınırlandırılıyor!!
Turkcell'den yapılan açıklama:

Mesajlaşma trafiğinde meydana gelen yoğun talep nedeniyle, abonelerimize daha iyi hizmet verebilmek ve SMS gönderim kalitesinin düşmemesini sağlamak adına yalnızca 03 Temmuz Regaip kandilinde 5 SMS kampanyasına ve BizBize Kampus tarifesindekiler için 3 SMS kampanyasına saat sınırı konulmuştur. Kampanyamız 00:00-17:00 saatleri arasında geçerli olacaktır.

canturgay

canturgay

Üye
turkcell mesj kalitesinden çok kendi cebini düşünüyor sankiii...:nono:

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Turkcell müşteri kazıklama hizmetleri sunar

eQooo

eQooo

Üye
yerim ben msj kalitesini yaa:D:D hikaye!!!!

hakan058

hakan058

Üye
Öncelikle bütün müslüman kardeşlerimin kandilini kutlarım. bugün birsürü insan sms ile birbirinin kandilini kutluycak. ama turkcell 5 mesajdan sona bedava kampanyasını bugün saat 17:00 dan sonra, gece yarısına kadar iptal etti. gerekçe olarakta sms kalitesini düşürmemekmiş. tamamen saçmalık. adamların gözünü para hırsı bürümüş.sizlerinde turkcell e olumlu yada olumsuz tepkilerinizi bekliyorum. Teşekkürler

cool_eagle

Üye
yani sms kalitesiyle alaka neyse... tabi herkes msj atcak ya... bende 517 den snra msj atarsam

007fare

Üye
bunlar sömürücü kandil ya ondan böyle yapıyor yakışmadı turkcell e ayıp etti

mservank

mservank

Üye
Kandil mesajları dolayısıyla kendilerini korumak için amacıyla yapılmış bir şey ama daha güzel bahen uydurabilrlerdi

Lion Heart

Lion Heart

Üye
Daha bir arkdaşıma Turkcell'e güven olmaz dememin üzerinden 1 gün dahi geçmeden böyle bir olayın gerçekleşmesi haklılığımı ortaya koyuyor...

dodurgali

Üye
allahtan hiç msj gondermedim :)

Salihyet

Salihyet

Üye
En güzel tepki, benim gibi avea kullanın :ehe
39 kontöre bi ay bedava mesajlaşın ;)

dodurgali

Üye
bunlarin alayi **** ayaği :)

grafikseli 84

grafikseli 84

Üye
para hırsı....
haklısın son günlerde tanıdıklarımın %80i böyle olmak zorunda kalmış...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt