Telefon Tavsiyesi 3 telefon arasında kararsız kaldım

Sponsorlu Bağlantılar

Hangisi

• LG G2 mini

Kullanılan: 6 33.3%
  • S4 mini

Kullanılan: 3 16.7%
  • Iphone 4s

Kullanılan: 9 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    18
AtalayAlperen16

AtalayAlperen16

Üye
    Konu Sahibi
3 telefon arasında kararsız kaldım
LG g2 mini
S4 mini
Iphone 4s

Bunlar arasında tercih yapmam lazım yardım eder misiniz

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Üçü de o parayı haketmiyor. Benim önerim Xperia M2 ya da Lumia 1320 almandır. Azıcık beklerim dersen Xperia T3 ve Desire 610 gelecek. 200-300 daha eklersen bu yazdıklarımın hepsini unutup düşünmeden Nexus 5 al.

Mustafa-26

Mustafa-26

Üye
Bunların arasından S4 Mini Tercih Edilebilir

0MG90

0MG90

Üye
S4 mini ya da 4S. Ama 4s'i sıfır alacaksan o fiyata ikinci el iPhone 5 bulursun.

byAndroid

byAndroid

Üye
Discovery elite

tecno_man

tecno_man

Üye
lg g2 mini

mürteza16

mürteza16

Üye
Iphone 4s

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
iphone 4s
s4 mini derdim ama güncelleme alacak diyorlar birtürlü gelmiyor s4 mini ye hiç bulaşma

orxan_92

orxan_92

Üye
4s artik eskidi,S4 mini kullananlar var cokta memnun degiller guncelleme falan olmaz artik,en iyisi g2mini hem yeni hemde guncelleme acisinda daha yolu var

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
4s artik eskidi,S4 mini kullananlar var cokta memnun degiller guncelleme falan olmaz artik,en iyisi g2mini hem yeni hemde guncelleme acisinda daha yolu var
4s in de güncelleme açısından en az 1 sene yolu var ;)

orxan_92

orxan_92

Üye
Sonucta eski telefon,butceyi artira bilirse arkadaşimiz ip5 alsin

Mustafa-26

Mustafa-26

Üye
Kardeş ben telefondan çok memnunum memnun olmayan adamda yok güncellemede gelecek koskoca samsung bize yalanmı söylücek

orxan_92

orxan_92

Üye
Sen niye bozuluyorsunki?? Herkesin ağzından konuşma,memnun olanda var olmayanda var sonucta kusursuz cihaz degil ve o fiyatin hakkını vermiyor,guncelleme 4.4den sonra biraz zor gelir.samsungun dedigide zaten bu

• Beğen
Tepkiler: avast
Mustafa-26

Mustafa-26

Üye
Sen niye bozuluyorsunki?? Herkesin ağzından konuşma,memnun olanda var olmayanda var sonucta kusursuz cihaz degil ve o fiyatin hakkını vermiyor,guncelleme 4.4den sonra biraz zor gelir.samsungun dedigide zaten bu
Arkadaşım senin sp yi savunduğun gibi ben s4 ü savunurum geçenki konuda sp yi öyle bi savundunki sanki sony nin avukatı gibisin ayrıca her konuda s4 ü öylee iğrenç telefonmuş gibi gösteriyorsun ki yanlış bilgiler vermeyelim

AtalayAlperen16

AtalayAlperen16

Üye
    Konu Sahibi
Aklıma girdiniz şeytan diyor ve parayı al bir iphone 5s

orxan_92

orxan_92

Üye
Sen yanliş anlamişsin beni ben s4 igrenc falan demedim,ve yine yanliş anlamişsinkiii ben sony falan savunmuyorum o konuya bakarsan arkadaşimizin yazdigi telefonlarin arasinda zaten iyisi sp oldugu icin soyledim.ama sen şimdi diyorsunki s4 1yil guncelleme alicak,tamam 1yil guncellemesi var ama o 1yil icinde zaten gelse gelse 4.4gelicek ve ola bilirki ufak bugfix falan gelsin,g2mini yeni cihaz ve lg yari yolda birakmaz,samsung 1cihaz cikardimi onun ardindan daha 1ay gecmemiş bir amiral gemi cikariyor 1ay önce cikartigi cihaza guncelleme falan vermiyor.zaten sp-de 4.4den sonra guncelleme almaz .yanlişim varsa duzelt

Mustafa-26

Mustafa-26

Üye
Sen yanliş anlamişsin beni ben s4 igrenc falan demedim,ve yine yanliş anlamişsinkiii ben sony falan savunmuyorum o konuya bakarsan arkadaşimizin yazdigi telefonlarin arasinda zaten iyisi sp oldugu icin soyledim.ama sen şimdi diyorsunki s4 1yil guncelleme alicak,tamam 1yil guncellemesi var ama o 1yil icinde zaten gelse gelse 4.4gelicek ve ola bilirki ufak bugfix falan gelsin,g2mini yeni cihaz ve lg yari yolda birakmaz,samsung 1cihaz cikardimi onun ardindan daha 1ay gecmemiş bir amiral gemi cikariyor 1ay önce cikartigi cihaza guncelleme falan vermiyor.zaten sp-de 4.4den sonra guncelleme almaz .yanlişim varsa duzelt
Sende Haklısın ama Lg önerirken bir yandanda s4ü kötü bir telefon haline getirmeye çalışıyosun o yüzden dedim herkezin tercihi farklıdır

fk555897

fk555897

Üye
Aralarında en iyi iPhone 4S gibi görünüyor.

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Hem S4 Mini hem de SP 4.4'te kalır. iPhone 4S hem eskidi sayılır hem de o fiyata temiz iPhone 5 alınır. G2 Mini ise kesinlikle 1200 lirayı haketmiyor. O paraya G2'nin kendisini alabiliyorsun. Ya 1000 liraya Xperia M2 ya da Lumia 1320 al, ya Xperia T3 ve Desire 610'u bekle, ya da G2 Mini'ye vereceğin parayı Nexus 5'e ver. Ben olsam kesinlikle Nexus 5 alırdım, ki zaten alacağım. Fiyatının azıcık düşmesini bekliyorum.

iOSunEzgisi

iOSunEzgisi

Üye
Şıklarda iPhone 4s varsa üstüne üç beş birşey ekleyip 5 ya da 5c de alabilirsin