4s in de güncelleme açısından en az 1 sene yolu var4s artik eskidi,S4 mini kullananlar var cokta memnun degiller guncelleme falan olmaz artik,en iyisi g2mini hem yeni hemde guncelleme acisinda daha yolu var
Kardeş ben telefondan çok memnunum memnun olmayan adamda yok güncellemede gelecek koskoca samsung bize yalanmı söylücek4s artik eskidi,S4 mini kullananlar var cokta memnun degiller guncelleme falan olmaz artik,en iyisi g2mini hem yeni hemde guncelleme acisinda daha yolu var
Arkadaşım senin sp yi savunduğun gibi ben s4 ü savunurum geçenki konuda sp yi öyle bi savundunki sanki sony nin avukatı gibisin ayrıca her konuda s4 ü öylee iğrenç telefonmuş gibi gösteriyorsun ki yanlış bilgiler vermeyelimSen niye bozuluyorsunki?? Herkesin ağzından konuşma,memnun olanda var olmayanda var sonucta kusursuz cihaz degil ve o fiyatin hakkını vermiyor,guncelleme 4.4den sonra biraz zor gelir.samsungun dedigide zaten bu
Sende Haklısın ama Lg önerirken bir yandanda s4ü kötü bir telefon haline getirmeye çalışıyosun o yüzden dedim herkezin tercihi farklıdırSen yanliş anlamişsin beni ben s4 igrenc falan demedim,ve yine yanliş anlamişsinkiii ben sony falan savunmuyorum o konuya bakarsan arkadaşimizin yazdigi telefonlarin arasinda zaten iyisi sp oldugu icin soyledim.ama sen şimdi diyorsunki s4 1yil guncelleme alicak,tamam 1yil guncellemesi var ama o 1yil icinde zaten gelse gelse 4.4gelicek ve ola bilirki ufak bugfix falan gelsin,g2mini yeni cihaz ve lg yari yolda birakmaz,samsung 1cihaz cikardimi onun ardindan daha 1ay gecmemiş bir amiral gemi cikariyor 1ay önce cikartigi cihaza guncelleme falan vermiyor.zaten sp-de 4.4den sonra guncelleme almaz .yanlişim varsa duzelt