MoonLife01
Üye
kaç kere markete girip baktın merak ettim
Androidin marketine cöplük diyen arkadaşlar kac deva bakmış bende onu sana sorim merak sonucta

kaç kere markete girip baktın merak ettim

Çopluk mu değil mi soyle? Ben kendim kullandım. Çöplük.![]()
iyi olması gereksiz uygulamaların olmayacağı anlamına gelmez..
ama işte bende bunlar beni düşündürüyor. lumia da hdmi ,tv cıkışı flaş destegi ve harici hafızakartı yok. sony de'de led flaş yok ve 4 g yok.yoksa sonyde lumiada olan herşey var.artı sony 14 mp ama lumiada purewiew denen ola var.bu tam ne oluyor.benim icin şimdi etken olacak olay müziksesi.hangisi daha iyi.birde önceden yazdıgım gibi.nokia lumia bozulunca micro simkart lı telefon bulmak lazım .bunları görünce ne diyorsunuz.ben işin uygulama tarafında degilim
lumia 920 al bildiğim kadar flaş port ediliyor muş ki zaten artık adope telefon lara flaş desteği vermeyecekmiş ki artık flaş devri bitti diyelim lumia da flaş yok ama html5 var flaş a gerek yok sese gelince
çift hoparlör ki nokia bu konuda başarılı dır artı dollby de cabası ve ses de dollby çok manyak valla
peki bu purewiev denen özellik tam nedir??
peki bu purewiev denen özellik tam nedir??
gece ışık sız bir ortamda çok aydın resim çeken nokia yaya ait bir geliştirilmiş kamera teknoloji si lumia bir de sadece o değil el titreme si içinde bir sistemi var adını yazamıyorum malum ama özellikleri ne bakabilir sin