3 telefon arasında kaldım.yardım lazım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Placebo-

Placebo-

Üye
Çopluk mu değil mi soyle? Ben kendim kullandım. Çöplük. :)

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Olaya objektif bakmak lazım.

Aynı uygulamadan çok fazla alternatif var. Ama çöplük tabiri biraz yakışıkalmaz neticesinde AppStore'dan sonra en iyi market GooglePlay.

Placebo-

Placebo-

Üye
iyi olması gereksiz uygulamaların olmayacağı anlamına gelmez..

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Evet.

afwerker

afwerker

Üye

Sonyle Kıyaslaması buyur kardeşim bakarsın en alttada videosu var Bana kalırsada Lumia 920

somurtukk

somurtukk

Üye
Nokia lumia:oke:

• Beğen
Tepkiler: afwerker
selly1310

selly1310

Üye
    Konu Sahibi
ama işte bende bunlar beni düşündürüyor. lumia da hdmi ,tv cıkışı flaş destegi ve harici hafızakartı yok. sony de'de led flaş yok ve 4 g yok.yoksa sonyde lumiada olan herşey var.artı sony 14 mp ama lumiada purewiew denen ola var.bu tam ne oluyor.benim icin şimdi etken olacak olay müziksesi.hangisi daha iyi.birde önceden yazdıgım gibi.nokia lumia bozulunca micro simkart lı telefon bulmak lazım .bunları görünce ne diyorsunuz.ben işin uygulama tarafında degilim

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Tabiikide lumia

gkcll

gkcll

Üye
ama işte bende bunlar beni düşündürüyor. lumia da hdmi ,tv cıkışı flaş destegi ve harici hafızakartı yok. sony de'de led flaş yok ve 4 g yok.yoksa sonyde lumiada olan herşey var.artı sony 14 mp ama lumiada purewiew denen ola var.bu tam ne oluyor.benim icin şimdi etken olacak olay müziksesi.hangisi daha iyi.birde önceden yazdıgım gibi.nokia lumia bozulunca micro simkart lı telefon bulmak lazım .bunları görünce ne diyorsunuz.ben işin uygulama tarafında degilim

lumia 920 al bildiğim kadar flaş port ediliyor muş ki zaten artık adope telefon lara flaş desteği vermeyecekmiş ki artık flaş devri bitti diyelim lumia da flaş yok ama html5 var flaş a gerek yok sese gelince

çift hoparlör ki nokia bu konuda başarılı dır artı dollby de cabası ve ses de dollby çok manyak valla

Türe

Türe

Üye
lumia 920 al bildiğim kadar flaş port ediliyor muş ki zaten artık adope telefon lara flaş desteği vermeyecekmiş ki artık flaş devri bitti diyelim lumia da flaş yok ama html5 var flaş a gerek yok sese gelince

çift hoparlör ki nokia bu konuda başarılı dır artı dollby de cabası ve ses de dollby çok manyak valla

Teki calisiyor o hoparlorlerden yanilmiyorsam. Digeri ya mikrofondu ya da sadece tasarim

Placebo-

Placebo-

Üye
İkiside çalışıyor. Üstte bir tane daha var oda mikrofon. :)

selly1310

selly1310

Üye
    Konu Sahibi
peki bu purewiev denen özellik tam nedir??

gkcll

gkcll

Üye
peki bu purewiev denen özellik tam nedir??

gece ışık sız bir ortamda çok Aydın resim çeken nokia yaya ait bir geliştirilmiş kamera teknoloji si lumia bir de sadece o değil el titreme si içinde bir sistemi var adını yazamıyorum malum ama özellikleri ne bakabilir sin

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
gece ışık sız bir ortamda çok aydın resim çeken nokia yaya ait bir geliştirilmiş kamera teknoloji si lumia bir de sadece o değil el titreme si içinde bir sistemi var adını yazamıyorum malum ama özellikleri ne bakabilir sin

ois .

DeEenzameMan

DeEenzameMan

Üye
Lumia.

selly1310

selly1310

Üye
    Konu Sahibi
lumianın artı tarafı satmaya kalkınca sony gibi fazla zarar etmesin herhalde.

- - - Eklendi - - -

lumia ile oyun oynadıgınız zaman elinizle hoparlorleri kapatıyorsunuz.cok yanlış yere koymuşlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...