3 telefon arasında kaldım.yardım lazım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
selly1310

selly1310

Üye
    Konu Sahibi
3 telefon arasında kaldım.yardım lazım
Arkadaşlar ben 3 telefon arasında kaldım

1. Nokia lumia
2.sony xperia İon
3.HTC WİNDOWS PHONE 8X

Nokia lumia da harici hafıza kartı takılmıyor ( bu bence eksi) birde kamerası 8 mp ama kasası boya degil tümden material aynı renk
sony xperia kamerası 12 mp
htc yi öylesine yazdım zaten pek sıcak bakmıyorum

xperia ile nokia arasında kaldım.Sizce hangisi alınır ve neden.Lütfen bu paraya başka telefon alın demeyiniz.ben bunlar arasından birisini almak istiyorum.sizin tasiyeniz

aleranol

aleranol

Üye
Lumia. Ion lumia ile kapışamaz.

Kingmortall

Kingmortall

Üye
windows phone gelişmesi lazım daha yolun başında ben olsam xperia ionu alırım

hmgurbuz2

hmgurbuz2

Üye
Bence de..Her ne kadar marketi her gün gelişse de bi appstore bi googleplay ile yarışabilmesi için 1-2 sene geçmesi lazım..

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
bence lumia 920 her türlü ezer galaxy note 2 ve galaxy s3 ü nasıl ezdiği youtubedeki videolarda belli :oke:

• Beğen
Tepkiler: bayram yazıcı
aleranol

aleranol

Üye
Valla onu hunu bilmem ama not serisi ayri birşey. Ama ne ion ne de s3 lumia ile kiyaslanamaz.

acuxx

acuxx

Üye
920 tartışılmaz. 32 gb yeteceğini düşünüyorum. Kamerada bişey demiyim wp genele gir neymiş gör

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Şahsen wp alacaksan HTC alma Lumia Daha iyi o yüzden 2 seçenek kalıyor Xperia ve Lumia. Git ve 2'sini de incele hangisini beğenirsen onu al ama Lumia çok iyi bir cihaz pişman olmazsın.

Mufche

Mufche

Üye
L920 :oke:

Türe

Türe

Üye
Tabiki 920 ;)

Kerim.

Kerim.

Üye
Soylememe gerek var mi?

hmgurbuz2

hmgurbuz2

Üye
bence lumia 920 her türlü ezer galaxy note 2 ve galaxy s3 ü nasıl ezdiği youtubedeki videolarda belli :oke:

Arkadaşım istediği kadar ezebilir şu an marketinde adam gibi uygulama olmadıkça bir işe yaramaz..

amcalu1

amcalu1

Üye
Lumia

hmgurbuz2

hmgurbuz2

Üye

kaç kere markete girip baktın merak ettim

Tamam soruyorum marketinde bir fifa,pes,modern combat,nova 3, gibi oyunlar var mı ? Ha dersen ki 'zamanla olacak' benim bu konudaki ilk mesajıma bakabilirsin benim amacım Lumiayi veya başka bir cihazı kotulemek değil ben şu an almanın doğru olmayacağını savunanlardanim..

Alışılmışın dışına çıkan yok birisi dese ki Lumianın kamera çok kötü herkes aynısını diyecek.

Alışılmış ama sonuçta doğruya doğru

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Tamam soruyorum marketinde bir fifa,pes,modern combat,nova 3, gibi oyunlar var mı ? Ha dersen ki 'zamanla olacak' benim bu konudaki ilk mesajıma bakabilirsin benim amacım Lumiayi veya başka bir cihazı kotulemek değil ben şu an almanın doğru olmayacağını savunanlardanim..

Alışılmış ama sonuçta doğruya doğru

Bunu sana değil genel için söylüyorum. Alanların dışında kimse marketine girmemiş bakmamış ama kulaktan duyma yazıyorlar. Tamam belki marketi yeni ama bir market bu kadar da konu olmamalı.

hmgurbuz2

hmgurbuz2

Üye

Bunu sana değil genel için söylüyorum. Alanların dışında kimse marketine girmemiş bakmamış ama kulaktan duyma yazıyorlar. Tamam belki marketi yeni ama bir market bu kadar da konu olmamalı.

Aslında bu konu kişiden kişiye değişir.Mesela senin için uygulama o kadar önemli değildir ama ben çok önem veriyorumdur.Bu yüzden ben de biraz beklemenin daha doğru olacağını düşünüyorum.Kendimden örnek veriyorum şu an bana googleplay deki uygulama sayısı bile az geliyor.

selly1310

selly1310

Üye
    Konu Sahibi
nokia lumiaların eksileri
1. harici hafıza yok
2. radyo yok
3. flaş destegi yok

sonyde
1.4 g yok
2. purewiev özelligi yok ( bunun tam ne işe yaradıgınıda anlamıyorum.ama sony de 12 mp kamera var bu özellik purewiev kapatmaz mı.

bunların arasında kaldım

- - - Eklendi - - -

ha birde lumiada yeni bir simkart lazım yada elimizde olan simkartı kesmek gerekiyor.yani artık telefon fazlan bozulunca mecburen gidip micro simkart olan telefon bulmak gerekiyor

- - - Eklendi - - -

başka sorum da olacak.nokia lumia ile sony de müzik olayı nasıl.yani ses hangisinden daha iyidir.

sony de hdmi ve tv cıkışı var lumia da yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...