Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
3.Maxicep Online Oyun Turnuvası - MaxiCep Euro 2008-FerreT şampiyon
Oğuz senin bir arkadaş vardı Turnuvaya katılmak isteyen. .Ferret ile görüştüm eğer hala katılmak istiyorsa turnuvadan çekilen arkadaşın yerine onu ala biliriz..
Oğuz msnden görüşemeyecez herhalde..bu aralar biraz yoğunum turnuvadan çekilen arkadaşın yerine Senin arkadaşın girebilir..takımı Rusya maçlar bugün ve yarın oynanacak ayrıca skorları buraya yazacaksınız..fikstür kaba taslak derken tam fikstür eklenmedi ondan bahsediyordum
Oğuz msnden görüşemeyecez herhalde..bu aralar biraz yoğunum turnuvadan çekilen arkadaşın yerine Senin arkadaşın girebilir..takımı Rusya maçlar bugün ve yarın oynanacak ayrıca skorları buraya yazacaksınız..fikstür kaba taslak derken tam fikstür eklenmedi ondan bahsediyordum
arkadaş 7 de işten geliyor ona göre saat paylaşırsınız
FerreT
Üye
Konu Sahibi
Yunanistan 4-2 Rusya
Yunanistan 1-1 Rusya
İlk 20 dk 3-0 öne geçtim 3-2 ye geldi 3-3ü ararken 4-2 maç bitti ikinci maç çetin geçti arkadaşım iyi oynadı turnuvada başarılar ayrıca gelecek turnuvalardada katılımını bekliyoruz