3 gun once I phone 4 aldim. sesim karsiya kulaklikla bile gitmiyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

radicalnoise_

Üye
    Konu Sahibi
3 gun once I phone 4 aldim. sesim karsiya kulaklikla bile gitmiyor
Kulaklikla da denedim ama sesim karsiya gitmiyor hic bi turlu. Yardim lutfen.

hakankurban

hakankurban

Üye
kardeş iphone 4 lerin çoğu sorunlu almayın diye bas bas bağırdık sendeki sorun büyük ihtimal teknik servise götür

Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
Kesinlikle teknik servise götür yerinde olsam 3gs alırdım

yvelines78

Üye
arkadaslar ben fransa da yasiyorum ve fransa dan alma bi iphone 4 var elimde 23 uncu hafta uretimi. ayni sorun bende de var.ben ilk ciktiginda ilk alanlardanim bu telefonu.ve son zamanlarda arkadaslarin hepsi iphone 4 aldi ve genelde hepsininde jb li.ama onlarda ayni sebekeyi kullanmamiza ragmen bole bi sorunla karsilasmadiklarini duydum.ve sesim gitmediginde telefonun arkasina vurarak sesimi karsi tarafa iletebiliyordum.4.2.1 yukledim jb siz oldu cihazim.bugun birkez daha denedim ama busefer kenarindaki siyah sebeke iyi cekmesi icin taktigim bandi cikardim ve busekilde denedim.suan kesilme olmadi.olay kesinlikle sebekeden kaynaklanmiyor.ilk haftalarda cikan iphone lardaki uretim hatasi yani olay donanimsal oldugunu gordum.biaralarda kulakligi taktigimda ve telefonla konusurken kulakligi takip cikardigimda ses geliyor.yani bence jack taki mikrofon arizasi olabilir.veya kenardaki band.ben bu iki sorun uzerinde yogunlastim.ama az kaldi duvara carpmama :)) saygilar​

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt