Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
3 Boyutlu Süper Bi Kaykay Oyunu..!!s60 Uyumlu süperr öteşi bişi
Sponsorlu Bağlantılar
Gazi 23
Üye
grafikleri güzel görünüyor , teşekkürler.
uygaree
Üye
manyak bişi
mazlum1790
Üye
teşekkürler..
punqermojo
Üye
teşekkürler
bayramish
Üye
15 mb yükle yükle bitmez bu (:
paylaşımiçin tşkler grafikler güzel görünüyor
Revengeful
Emekli Yönetici
[Cenk]
Üye
tşklerr
sertac80
Üye
teşekkürler
uygaree
Üye
ya arkadaşlar nasıl konu açılır
alperensanli
Üye
Normalde 7610 da çalışmayan bu oyun arkadaşın paylaşımıyla artık 7610 da da çalışıyor.
Eline, emeğine, yüreğine sağlık...
Çok çok teşekkürler...
zkr
Üye
gerçekten güzele benziyo emeğine sağılk
zibidi39
Üye
bıde ekran goruntusu olsaydıda gorseydık 3 boyutlu 3 boyutlu
okkankaya
Üye
teşekkürler
kimo26
Üye
Eline SagLıq Arkadasım
cptalperen
Üye
teşekkürler güzel oyun
yunus5055
Üye
bu rapıd lınkı saglam degıl galıba ındırme yerı gelmıo bı bakın suna ya
kuza53
Üye
tşk kardeş
ErMisH
Üye
o0o0o 15 mb bakalım çok güzel gözüküyo. boyut gözümü korkutmasına rağmen indiriyorum bakalım
yunus5055
Üye
buna boıyutu buyuk dıyorsanız yanı... sız oyun gormemıssınız demektır .... ben 50mb lık oyun bılıyorum .... bı yukluyorsun oluyo 68mb fılan bıde +50 mb de yukleyıcı oluyo .... sonra tam 28 dk de yuklenen elder shadow oyunu -var boyutu 39 mb ... gecemeyınce ınsan sıklıyo tabı ... 2 ay oynadım bıtıremedım bende sıldım ...
yunus5055
Üye
... DIKATTTTTTTTTTT DIKKATTTTTTT !!!!!!!!! ... arkadaslar oyun cok guzel fılan ama .... benım 6600 var oyunu yukleyınce net calısmıyor ve bu baska bır seyden kaynaklanmıyor format attım fılan duzelmedı sonra bırde kartsız denedım gırdı nete .... ( oyun kartta yuklu tabı ) ... sonra bu oyunu gerı kaldırdım ve net duzeldı .... oyun kurulu ıken gprs etkın oluyo bılgınıze yanı ... !!!!