3 aylık gt-s8500 kullanıcısıyım ve gerçekten bu telefonu aldığıma pişmanım

Sponsorlu Bağlantılar

Hijacker_worm

Hijacker_worm

Üye
Elime kaliteli bir kamera hacnce cekcm soz veriorm sana 3 degl 13 tane accm hatta

muhbar

muhbar

Üye
    Konu Sahibi
Elime kaliteli bir kamera hacnce cekcm soz veriorm sana 3 degl 13 tane accm hatta

Bu arada tekrar denedim bu sefer hata vermedi ama bu vermeyeceği anlamına gelmiyor. zaten benim de kızdığım bu küçücük bir widget açıkken ve facede gezerken bile yetersiz bellek hatasını verebiliyor. ama az önce hero of sparta ve nfsyi açtım olmadı.

denizci535

denizci535

Üye
muhbar sen haklisin sat sunu okadar isteyen ovenlere n900 al bizim foruma gel hic ugrasma...

zalbarcan

Üye
Sadece gülüyorum :)
madem galaxy almadığına pişman oldun da 8500 aldın, bir malın fiyatından kalitesi zaten anlaşılır demedin mi ya glaxy daha üstündür diye buna bi bakim arasındaki fark nedir diye, İnsanlar avaz avaz bağırıyor android diye haliyle android daha üstün buda windows, linux, mac arasında tercih konusu olsa çoğu insan windows dicek, kusura bakma sana 1600 tl ye sattığı telefonu aynı özelliklerde başka modele 900 tl ye vermez ;)
ben wawe kullanıyorum 6 ay oldu alalı telefonumu daha kapatmadım 7/24 açık 1 kere kapanıp açıldı oda fazla yüklendiğimden oldu diye düşünüyorum, palringo kullanıyorum çok memnunum ayrıca facede anlık iletide alabilirsin ;) facenin touch sayfasındayken. bu özelliklerde daha zarif bir telefon görmedim daha, nokia n8 dediler arkadaşım aldı 7. günü sattı kütük gibi telefon. Bi takım eksikleri var ama dönüp birde aldığın parayla kıyasla bu özelliklerde bu fiyata telefon var mı ? insanların kafasını karıştırmayın,,,
Harika bir telefon çok zarif ve kibar herkesede tavsiye ederim özellikle nokiacılara :)

senam38

Üye
yani telefonun sayilamayacak kadar guzel yanlari varken siz bi kac kusura takili kaliyorsunuz hayret birseysiniz biride kalkar n900 al der 600 mhz lik bir islemciyle ne yapilabilirki

--------------- Ekleme ---------------

ve biride kalkap waveyi övenlere sat kurtul diyor zaten waveyi övenler wave kullaniyor ne yapalim wave turşusu kuracak degiliz biz waveyi nokia kullananlara tavsiye ediyoruz mesaj alindi umarim

12afat12

Üye
arkadaşş nokiadan şaşmıyacaksınn

senam38

Üye
peki arkadaslar nokiadan şasmayin siz ne olay telefon oldu bu wave ya meyve veren ağaç taşlanirmis doğru vallaha

zalbarcan

Üye
peki arkadaslar nokiadan şasmayin siz ne olay telefon oldu bu wave ya meyve veren ağaç taşlanirmis doğru vallaha

varmı bize wave den daha iyisi dostum yok dimi; olay bitmiştir ;)

ganster86

Üye
bada os 2.0 ile multitasting gelecek ben ozman sizi görecem kac uygulama acacak bakalım. hata verecek mi?

senam38

Üye
ewet dostum wave bu formun krali bize gore dahada susuyorum artik

Hijacker_worm

Hijacker_worm

Üye
Bu yaslardaki kizlar elmas gibidir bakanlarin gozunu alir dikkat ceker. bilmem anlata bildim mi

bdrhn1

bdrhn1

Üye
Bak şimdi Wave'i ezen güzel kardeşim. Şimdi kisacasi şöyle bahsedelim. Yazdiğin sebeplerin çoğu değil hepsi yalan yanliş ve bu telefonu alıcak kişileri yanliş bilgilendiren bilgiler. Ve çoğuda senden kaynaklaniyor o hataların. Arkadaşlar bir telefon alirsiniz günler geçtikçe telefonun piri olursunuz. Nerede ne eksiği ne hatasi var gözünüze çarpmaya başlar. Bu her telefon için geçerlidir. Her telefonda abartisiz çoğu yönde eksiklikler vaRdir. Yalniz bunları öyle özelliklerine bakarak kullanmadan anlıyamazsınız. Açikcasi ben wave aldiğimda kafamda 32 gb ipod touch 4 vardi. Bu tatilde mediamarkte gitme gibi şansli bir durum ortaya çikti. Oradaki touchtada nfs shift vardi. Aynı anda açtiğimda wave ap modedeydi. Wave daha hizli açti oyunu. Oyun oynarken ise ayNı fpsde oyNattılar. Ama şöyle bir durum var ;:D Hiç bir zmn Wave gibi canlılık yoktu oyunda. Daha sonra gittim wave ile wave karşilaştirdim. Bnmki JJ9 Bada 1.2 oradakiler 1.0dı. O ezik oyunları açma hizlarini denedim aradaki 1 sn farkla jj9 benimki daha hizli açiyordu. Internet hizlari kesinlikle tartişilamaz zAten. jj9 hiç bklEtmeden açiyor sayfayi. Push Mail diyorsun bizzat kullaniyorum gayet süper çalışıyor. Sorunun varsa özel pm at bana. Ve multimedya aracı olarak wave paha biçilemez.
Şunuda unutmadan söyliyim.
GPS Navigasyon her telefon için geçerlidir. Navigasyon evde otururken çok uzun sürede yayayken daha kısa arabadayken en hızlı şekilde gps sinyalini alir. Spoof ile ndrive yükliyip ücretsiz ve bi okadar süper bir programa sahip olabilirsiniz.

princepsp

Üye
ancak 2-3 sayfa okuya bildim çünkü burda denizci535 ve muhbar tam bir akıllı n900 berbat bir telefon olduğunu biliyorum arkadasımındı berbattı sattı wave aldı.muhbar ise kedi ***** görmüş yara sanmış diyorum telinin versiyonunu güncelle bir *** kalmaz

ekleme youtube ta bir bakın wave kaç uygulama birden açıyor 2. nokyadan şaşma diyorsunda nokia kendinden şasiyor ve meego lu telefon çıkarmaktan vazgeçiyor SUSUN VE WAVE İN DEĞERİNİ BİLİN BU ARADA BADA 2.0 ÇIKINCA GÖRECEM SİZİ

hegomania

hegomania

Üye

Haklı olduğun yönlerde var arkadaşım ama bunların da mantıklı birer açıkaması mevcut. Arkadaşlar gereken cevapları vermış zaten.

Söylemeden geçemeyeceğim;

Birkere en başta Wave diğer akıllı telefonların çoğundan hızlı (özellikle 3gs ile bariz fark var) htc desire, xperia vs...
iphone 4g ve galaxy s le aynı ayarda zaten. Niye daha fazla verip onları alayımki. Şaka gibi ama evet.
Youtube da aratıp yüzlerce video ve milyonlarca yorumu okuyabilirsin...

Takılmalar var demişsin ama yok öyle birşey. Telefon kesinlikle takılmıyor!, tamamen yanlış bilgi.
Bugüne kadar sürekli ap mod da kullandım, birkere tık demedi. Çoğu kişinin de öyledir.

Yavaş internet, gps sorunu, ve bu takılma olayı, cp mod una geçtiğinde düzelecektir eminim.
1.2 ye spoof yaparak geçtiğinde de bir sorun kalacağını sanmıyorum.

Kamera flashı 1-2 metreden sonrasını zaten etkilemez, hangi telefonda net çekiyormuş?
Hem galaxy s teki gibi hiç olmamasından da iyidir ;)
Ayrıca karanlık yerlerde çoğu zaman kurtardı beni, hem işte çalışırken hem dışarıda.

Sosyal ağlar, mail, yetersiz oyun-uygulama, başkaları tarafından henüz desteklenmemesi, ve flash sorunu, samsung türkiye bada konusunda yetersiz müşteri hizmetleri vs...
Evet var ama biraz mantık lütfen ya..!!

Adamlar piyasadaki android-windows mobile-symbian tekellerine kafa tutabilmek ve fark yaratabilmek için, sadece birkaç ay önce bir işletim sistemi çıkarıyor. Ve bunu mükemmel bir telefonla -zararına da olsa- bizlerin beğenisine sunuyor.
Ya hayretler içerisindeyim, neden bukadar sabırsızız? Bende dahil buna..

Bizler bu telefonu, bunları bilerek aldık. Ve yeni doğmuş bu sistemin geri bildirimcisiyiz, ilk mihenk taşlarıyız.
Şimdilik elimizdeki bu muhteşem özelliklerle yetiniceğiz, diğerlerini de sabırla bekleyeceğiz.

Ama şikayetimizi de forumlarla, maillerle, müşteri hizmetlerini arayarak bildirelimki geri dönüşleride olsun.

Ben telefonumdan çok memnunum, aylarca araştırıp öyle aldım, (12 yılda sahip olduğum 3. telefonum)
ve herkeze de tavsiye ediyorum.

Sen bukadar isyan ettiğine göre başta yanlış yapmışsın arkadaşım, biran önce sat telefonunu bence, daha fazla da karalama, yalan yanlış iftirada bulunma.

Saygılar..

denizci535

denizci535

Üye
sizler o kadar biliyorsaniz diyorum ki .dat cd formatlarini oynatsin gorelim hadi bari bu kadar muthis diye yaziyorsunuz... hadi windows xp yukleyinde bir gorelim hadi bekliyorum bir video koyun siteye gorek...

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
sizler o kadar biliyorsaniz diyorum ki .dat cd formatlarini oynatsin gorelim hadi bari bu kadar muthis diye yaziyorsunuz... hadi windows xp yukleyinde bir gorelim hadi bekliyorum bir video koyun siteye gorek...

alt tarafı 600 mhz işlemci ile n900 a yükleniyo diye ahkam kesme bize :off:
bize 1 ghz var elbet yklenir ama sen hala savunuyosun çık git nokia bölümüne çoluk çocuk doldu burası .

hearsay

Üye
:megafon:Neden mi?

Öncelikle birkaç uygulama açtığım zaman yetersiz kaynak problemi veriyor ve uygulamaları kapatmam gerektiğini söylüyor.

hero of sparta 2 oyunuda 1 uygulama bile açık olsa (widget dahi!) yetersiz hafıza hatası veriyor!!!

Doğru dürüst uygulaması yok ben arkadaşımın galaxy S ini uzun bir süre kurcaladım telefonun internet hızını görünce oturup ağlayacaktım neredeyse samsung wave inanılmaz yavaş kalıyor. Android çok gelişmiş bir sistem badanın o seviyey ulaşması çok uzun zaman alır diye düşünüyorum. Ayrıca aynı seviyeye geldiğinde android ne durumda olur onuda bilemem.

Gpsi rezalet doğru dürüst bağlanamıyor çok uzun zaman alıyor. Telefonda google maps bile yok. Java versiyonuysa hiç iyi değil bence. Navigasyon ücretli .

Samsung desteği çok az düzeyde boşuna maceraya atmayın kendinizi gidin bir galaxy s alın yada androidli başka bir telefon badayla filan uğraşmayın bence.

Sözle 1 ghz işlemci var arkadaşımın iphone3gs i ile deneme yaptık benim telefonumdan daha hızlı bir şekilde asphalt5i açtı gözlerimle gördüm.

Telefonu cebimden çıkarıyorum bir baktım ki pi giriniz diyor. Yani kendisine reset atmış. Bu aralar kilitlenmeye de başladı mecburen bataryayı çıkarıp telefonu kapatıp başlatıyorum. Bir kere servise verdim tekrar yazılım yüklemişler daha sonra aynı hatları tekrar vermeye başladı. Müşteri hizmetlerini aradım tekrar sevise verin verdikten sonra bizi arayın bizde servisle irtibata geçip daha geniş çaplı telefonunuzu incelettirelim dediler ben tekrar vericem telefonu en az bir hafta telefonum yatacak orda daha sonrası da meçhul!

Kamera flashı bence hikayeden. Karanlıkta fotoğraf çekmeye çalışıyorum odaklama yaparken flash çok iyi çekerken flashı nedense azalıyor ve anca 40 cmlik mesafeye doğru düzgün aydınlatıyor.

Donanımsal olarak Galaxy S ile aynı gözüken cihaz nedense Galaxy Sin yanında hız olarak ikinci planda kalıyor acaba ram değeri mi düşük bu konuda bilgim yok Samsung müşteri temsilciliğini aradım bana Telpanın sayfasından ürün özelliklerini okudular yani kendileri de bilmiyorlar.

Social Hub var diye telefonu sattılar hiçbir işe yaramıyor. Türkiyede premium üyelik yok. Ben facebook touch kullanıyorum telefondaki facebook hiçbir işe yaramıyor. Premium üyelikte anlık iletileri hemen alabiliyorsunuz. Türkiyeye gelirmi gelirse ne zaman gelir hiçbir bilgi yok.

Telefonun flash desteği var diye aldım daha o desteği hiçbiryerde göremedim. Yok bada 2.0 çıkacakmış da Flash Lite 4.0 destekliyecekmişde. Nerde falsh desteği? Hiç bir zaman olmayacak.. Müşteri temsilciliği ne zaman geleceği konusunda hiçbir bilgi vermiyor.

Push mail var ama kullanılamıyor telefonda ayar yapıyorsunuz anca öyle yarım saatte bir kendi kendine mailleri kontrol ediyor . Ama senkronizasyon yapamıyoruz.

Samsung apps hep aynı hep aynı.. Kötü uygulamalar rezalet oyunlar çoğunlukta.. Parmakla sayacak kadar güzel oyun ve uygulama var onlarda ücretli zaten..

Bada ya hiçbir yer destek vermiyor hiçbir yer tanımıyor. Özel facebook uygulaması yok,özel msn uygulaması yok, Nimbuzz desteklemiyor, e buddy desteklemiyor(java hariç) daha sayamadığım bir çok...

Ben çok ümitliydim ama hepsi foss çıktı . Fos çıkmayanlar: ekranı güzel, fotoğrafları ve rehberi gezerken hızlı,kamera çekim kalitesi güzel. Bunun harici kendi açımdan hayal kırıklığı..

Bence hiç bada ile uğraşmayın arkasında dünya devi google olan android işletim sistemli bir telefon alın. Gidin Galaxy S alın adamlar bu kadar mükemmel telefon yapmışlar ama durmuyorlar tekrar yenisini çıkarıyorlar 5 gün sonra görücez yenilikleri.Bu siteden takip edebilirsiniz --------------------- > . Nerede yeni bada telefonlar ? Samsung hep android üstünden gidiyor..

Bence Başka bir telefon elinize alıp kurcalamayın .. Galaxy s yada i phone 4 yoksa elinizdeki samsung waveden gerçekten soğursunz benden söylemesi. Hiç kafanızı karıştırmayın yetersiz bir telefonla mutlu olmaya alıştırın kendinizi. Bu ayın sonuna doğru telefonu mu satmayı düşünüyorum şu yeni galaxy bir çıksın ona göre karar vericem. Ben bada yı hiç sevmiyorum o kadar araştırıp aldığım telefondan soğuttu beni.

Kısacası bada kullanıcıları olarak hem samsung tarafından hemde diğer programcılar tarafından üvey evlat muamelesi görüyoruz kimse destek olmuyor. Lütfen objektif olarak bakmaya çalışın. Benden şimdilik bu kadar..:off::off:

Biz sizin gibilere önce şanssız sonra saydığınız özelikler hiçbir telefonda olmadığı için bilgisiz sayıyoruz...Sanki bu dünyaya gelmiş insanoğlu emeklemeden yürümeye başladı...Nedir alıp veremediğiniz? Ben 4 tane samsung telefon kullandım ve hepsini en az 2 yıl kullandım...Hiçbirinde bir arıza görmedim yaşamadım...Samsung Wave de buna dahil...

Buyurun siz cevaplayın !..Ben reklam yapmıyorum...Abartmıyorum ve uçurmuyorum...Biraz teknik bilginiz biraz ileri görüşlülüğünüz olsa kullandığınız telefona bir tek laf etmezsiniz...

Sıkmayın canınızı,yarın gider bir Nokia 3310 alır kullanırsınız..Yada Ericsson 628...Yada iki kat fazla paralar verip dandik ekranı olan hiçbir artısı olmayan teller alırsınız...

cezalper

cezalper

Üye
Heey arkadaşım bada daha yeni...Çıkalı ne kadar oldu ki yeni bir işletim sistemi çıktığında uygulamalar yavaş yavaş gelicektir ışık hızında milyonlarca uygulama bekleyemessin değil mi ? Sanki İphone ilk çıktığında apple storda milyonlarca uygulama vardı yavaş yavaş gelişecektir sabredin biraz ben inanıyorum ki yakın zamanda samsung apple kadar iyi hatta onu geçecektir sadece biraz zamana ihtiyaçları var her şey yerine oturacaktır...Fazla açele ediyorsunuz...

Lacrymosa

Üye
Uzun cevap vermek isterdim ama zamanım yok kısa kesecek olursak:

Bada ile Android kıyaslanamaz. Birisinin arkasında Google var diğerinde de Samsung var. Samsung Google'dan daha iyi LCD üretir ancak yazılım yapamaz. Yani bu kıyaslama boşuna.

iPhone 3gs ile sözde kıyaslama yapmışsın. iPhone'daki X oyunu ile Wave'deki X oyunu aynı olabilir ancak alt yapıları aynı değil. Birisi iOS için kodlanmış diğeri Bada için. Yani her şey aynı olsa o şekilde test yapabilirsiniz. iPhone'da bir uygulamaya dokunur dokunmaz anında o uygulamaya geçiyor. Bu o uygulamanın açıldığı anlamına gelmiyor. Her uygulamanın başlamadan önce ekranda göstereceği bir resmi olur. iPhone sadece o resmi anında açıyor. Wave'de de anında açıyor. Ancak iPhone'daki daha hızlı geliyor. Bunu telefonun donanım farkını göstermez. Bada'yı geliştirenler ayarlasaydı iPhone'daki gibi olurdu. Oyunu gerçekten açma süresinde iPhone üstün mü bilmiyorum ama üstün olabilir çünkü dediğim gibi oyunların adı ve içeriği aynı ama kaynakları farklı. İşlemci konusunda Wave iPhone 3GS'ten daha iyi.

Samsung Apps konusunda haklısın pek büyük değil ve samsungapps.com ister bilgisayardan ister cep telefonundan erişim çok yavaş. Kies denilen uygulama ise son derece kötü. Açınca bilgisayarda anında bir yavaşlama başlıyor. 1.7 ghz 256 MB RAM'li bilgisayar kullanıyor gibi oluyorum.

Telefonu flash desteği var diye aldım diyorsun kardeşim ama bu senin hatan. Söyler misin nereden öğrendin böyle bir bilgiyi? (Belki de sen Tarayıcı>Ayarlar>Flash'ı yürüt seçeneğini açmamışsındır. Bunu açarsan Flash modu açılacaktır.) Flash 10 yok. Flash 10 olan telefon sayısı bir elin parmaklarını geçmez. Geleceği söyleniyor bu doğruysa güzel haber. Sana kim bu telefonda tam Flash desteği var dediyse söyle. Aksine telefonda Flash desteği (flash 10) yoktu. Kimse de var demedi. Flash 10 kullanmayan Flash sitelere girebilirsin şimdilik.

Samsung Güney Koreli bir firma ve ne yazık ki Apple kadar insanlara cazip gelmiyor. Apple'ın amerikalı olması ve insanlar üstünde anlaşılması zor bir güç kazanması ve telefonunu güzel pazarlaması sayesinde Apple cihazlarının sayısız uygulaması var. Samsung Apps'i onlarla kıyaslayınca bu kadar zayıf görünmesi bu yüzden. Herkes Apple ürünlerine uygulama hazırlıyor. Bunun en önemli sebeplerinden biri de akıllı telefon işine ilk girenlerden birinin Apple olması. Hatta adam gibi akıllı telefonu ilk onlar çıkarttı. En güçlü de o olur yani.

GPS konusunda sen biraz bilgisiz kalmışsın. Route 66 kullanmana gerek yok. nDrive var. Nokia ücretsiz yaptı Navigasyonu ama haritası ücretsiz olmasına şaşırılmayacak derecede zayıf. iPhone alırsan bi dünya para bayılmak zorundasın yine..

Telefon cepteyken kapanıyor arada. Evet bu doğru ben de anlamadım. Bazı arkadaşlar bunun kapanma tuşuna basılı kalmasından dolayı olduğunu söylüyor doğru da olabilir başka bir nedenle de olabilir. Çünkü o tuşa cepteyken basılması zor. Hem de uzun süre basmak gerekiyor. Bu benim sinirimi son derece bozuyor.

Son olarak donanımsal olarak Galaxy S ile aynı gözüken cihaz demişsin ama donanımsal olarak Galaxy S Wave'den çok daha iyi. İkisinde de 1 ghz işlemci var demek işlem kabiliyetlerinin aynı olduğunu göstermiyor. İşlemcilerine biraz yakından bakarsak Galaxy S'de Hummingbird Wave'de ise Snapdragon var. Hummingbird Snapdragon'dan 4 kat daha hızlı.

Sana katılıyor muyum: Kısmen evet. Bada'nın gelişimi çok yavaş.

Üst Alt