3 aylık gt-s8500 kullanıcısıyım ve gerçekten bu telefonu aldığıma pişmanım

Sponsorlu Bağlantılar

muhbar

muhbar

Üye
    Konu Sahibi
3 aylık gt-s8500 kullanıcısıyım ve gerçekten bu telefonu aldığıma pişmanım
:megafon:Neden mi?

Öncelikle birkaç uygulama açtığım zaman yetersiz kaynak problemi veriyor ve uygulamaları kapatmam gerektiğini söylüyor.

hero of sparta 2 oyunuda 1 uygulama bile açık olsa (widget dahi!) yetersiz hafıza hatası veriyor!!!

Doğru dürüst uygulaması yok ben arkadaşımın galaxy S ini uzun bir süre kurcaladım telefonun internet hızını görünce oturup ağlayacaktım neredeyse samsung wave inanılmaz yavaş kalıyor. Android çok gelişmiş bir sistem badanın o seviyey ulaşması çok uzun zaman alır diye düşünüyorum. Ayrıca aynı seviyeye geldiğinde android ne durumda olur onuda bilemem.

Gpsi rezalet doğru dürüst bağlanamıyor çok uzun zaman alıyor. Telefonda google maps bile yok. Java versiyonuysa hiç iyi değil bence. Navigasyon ücretli .

Samsung desteği çok az düzeyde boşuna maceraya atmayın kendinizi gidin bir galaxy s alın yada androidli başka bir telefon badayla filan uğraşmayın bence.

Sözle 1 ghz işlemci var arkadaşımın iphone3gs i ile deneme yaptık benim telefonumdan daha hızlı bir şekilde asphalt5i açtı gözlerimle gördüm.

Telefonu cebimden çıkarıyorum bir baktım ki pi giriniz diyor. Yani kendisine reset atmış. Bu aralar kilitlenmeye de başladı mecburen bataryayı çıkarıp telefonu kapatıp başlatıyorum. Bir kere servise verdim tekrar yazılım yüklemişler daha sonra aynı hatları tekrar vermeye başladı. Müşteri hizmetlerini aradım tekrar sevise verin verdikten sonra bizi arayın bizde servisle irtibata geçip daha geniş çaplı telefonunuzu incelettirelim dediler ben tekrar vericem telefonu en az bir hafta telefonum yatacak orda daha sonrası da meçhul!

Kamera flashı bence hikayeden. Karanlıkta fotoğraf çekmeye çalışıyorum odaklama yaparken flash çok iyi çekerken flashı nedense azalıyor ve anca 40 cmlik mesafeye doğru düzgün aydınlatıyor.

Donanımsal olarak Galaxy S ile aynı gözüken cihaz nedense Galaxy Sin yanında hız olarak ikinci planda kalıyor acaba ram değeri mi düşük bu konuda bilgim yok Samsung müşteri temsilciliğini aradım bana Telpanın sayfasından ürün özelliklerini okudular yani kendileri de bilmiyorlar.

Social Hub var diye telefonu sattılar hiçbir işe yaramıyor. Türkiyede premium üyelik yok. Ben facebook touch kullanıyorum telefondaki facebook hiçbir işe yaramıyor. Premium üyelikte anlık iletileri hemen alabiliyorsunuz. Türkiyeye gelirmi gelirse ne zaman gelir hiçbir bilgi yok.

Telefonun flash desteği var diye aldım daha o desteği hiçbiryerde göremedim. Yok bada 2.0 çıkacakmış da Flash Lite 4.0 destekliyecekmişde. Nerde falsh desteği? Hiç bir zaman olmayacak.. Müşteri temsilciliği ne zaman geleceği konusunda hiçbir bilgi vermiyor.

Push mail var ama kullanılamıyor telefonda ayar yapıyorsunuz anca öyle yarım saatte bir kendi kendine mailleri kontrol ediyor . Ama senkronizasyon yapamıyoruz.

Samsung apps hep aynı hep aynı.. Kötü uygulamalar rezalet oyunlar çoğunlukta.. Parmakla sayacak kadar güzel oyun ve uygulama var onlarda ücretli zaten..

Bada ya hiçbir yer destek vermiyor hiçbir yer tanımıyor. Özel facebook uygulaması yok,özel msn uygulaması yok, Nimbuzz desteklemiyor, e buddy desteklemiyor(java hariç) daha sayamadığım bir çok...

Ben çok ümitliydim ama hepsi foss çıktı . Fos çıkmayanlar: ekranı güzel, fotoğrafları ve rehberi gezerken hızlı,kamera çekim kalitesi güzel. Bunun harici kendi açımdan hayal kırıklığı..

Bence hiç bada ile uğraşmayın arkasında dünya devi google olan android işletim sistemli bir telefon alın. Gidin Galaxy S alın adamlar bu kadar mükemmel telefon yapmışlar ama durmuyorlar tekrar yenisini çıkarıyorlar 5 gün sonra görücez yenilikleri.Bu siteden takip edebilirsiniz --------------------- > . Nerede yeni bada telefonlar ? Samsung hep android üstünden gidiyor..

Bence Başka bir telefon elinize alıp kurcalamayın .. Galaxy s yada i phone 4 yoksa elinizdeki samsung waveden gerçekten soğursunz benden söylemesi. Hiç kafanızı karıştırmayın yetersiz bir telefonla mutlu olmaya alıştırın kendinizi. Bu ayın sonuna doğru telefonu mu satmayı düşünüyorum şu yeni galaxy bir çıksın ona göre karar vericem. Ben bada yı hiç sevmiyorum o kadar araştırıp aldığım telefondan soğuttu beni.

Kısacası bada kullanıcıları olarak hem samsung tarafından hemde diğer programcılar tarafından üvey evlat muamelesi görüyoruz kimse destek olmuyor. Lütfen objektif olarak bakmaya çalışın. Benden şimdilik bu kadar..:off::off:

mavrick

mavrick

Üye
objektif olarak bakıyorum ve diyorumki trackmania diye bir üye var forumda lütfen ona telefonunu satabilirsin! !yazdıgın hiçbir hata bende yok bunuda belirtiyim ayrıca samsung wave iphone3s 5 saniye daha erken açıyor oyunu biraz saniyeleri dikkatli say bence,videosu youtubeda bile var,zaten böle bişey olsaydı ben waveia almazdım!

muhbar

muhbar

Üye
    Konu Sahibi
Elbette satabilirim neden olmasın? Bu arada ne zamanki bada os'û başka telefon markaları da kullanmaya başlar o zaman bada güçlü bir iletişim sistemi olur yoksa bu iş hep böyle ne olacağını bilemediğimiz beklentiler içinde sürüp gider...

omaray

Üye
aynen öyle bada mada hikaye arkadaşlar. Ben almanyadan aldım hediye geldi sayılır. Ama inanın pişman oldum keşke android işletim sistemli bişi isteseymişim diyorum. Mesela galax s elimdekini iyi fiyata okutabilirsem almanyadan tekrar androidli bi tel getirtecem.

ganster86

Üye
bada yeni çıkan bir mobil işletim sistemi zamanla yerine oturacak bada os 2.0 çıktığında daha da gelişecek uygulama sayısı artacaktır bundan eminim.
bahsettiğin hatalar bende hiç olmadı.
uygulama hariç telefondan mennunum.

denizci535

denizci535

Üye
muhbara aynen katiliyorum bende flash 10.1 gelecek diye aldimdi n900 ile takas ettim...

mvelten

mvelten

Üye
Samsung galaxy s Fiyatı: 1.475,00 TL
Iphone 3gs : 1.399,01 TL (Wavein her türlü 2ye katladığı telefon)
Iphone 4 : 1600+ TL
Samsung Wave 800-900 tl arası tabi bulabilirsen .
Wavein kaldırılma amacı samsungun bu işten super amoled yüzünden fazla kar edememesi . Piyasadaki diğer süper amoled fiyatlarına bakarsan bunu anlarsın.
Demek istediğim karşılaştırdığın telefonların hepsinin fiyati wavein 2 katından fazla . Extra bir 800 tl ye eğer bu kadar oyun delisiysen ps3 alabilirsin.
Uygulama yetersizliği demişsin bu kadar yeni bir işletim sisteminde bile şimdiden 5000i bulan uygulama sayısı bence yeter de artar bile .

.

Telefon reset atıyor diyorsun olayın ne olduğunu bile bilmiyorsun . Telefonu kabına koyup o daracık pantolonunun daracık cebine sokarsan kapanma tuşuna basılı tutulduğu için telefon kapanır . Telefon kilitleniyor demişsin neler yapmaya çalıştın da noldu acaba ayrıca asıl kilitlenme olayını 5800 sahiplerine sor onlar daha iyi anlatırlar .
Sözde 1 ghz işlemci demişsin Bu işin sözdesi olmaz 1ghz işlemcisi var ve 3gs den hızlıdır .
Flashı kötü demişsin ne yapsın gün doğumunu hızlandırıp güneşi mi getirsin sabit flash tüm telefonlarda pek bir farkı olmaz çift flash haricinde.
Uygulamalar ücretli diye ağlayıp duruyorsunuz spoof diye bir olay var kullanmayı beceremiyosanız size yardım edecek kimse yok .

mavrick

mavrick

Üye
muhbara aynen katiliyorum bende flash 10.1 gelecek diye aldimdi n900 ile takas ettim...

adobe 10.1 için teli sattın ha...vay bee! n900 üde sonradan yüklendi ve bu ayda bada 2.0 ile wave e gelcek zaten

denizci535

denizci535

Üye
sasiriyorum yani sizlere adam derdini sorununu soyledi sorun yasadigini belirtti.. o zaman 800 tl gidin alin elindeki cihazi.. muhbar ne yaralimissin.

schnellmajestic

schnellmajestic

Üye
yorumsuz

Hijacker_worm

Hijacker_worm

Üye
Birak arkasim sen telefnu kullanamiysn demek ki telefnu aldm alasi 1 kere donmadi 1 kere reset atmadi. internette senn baglndgn wifidn dolayilr arastrrsan gorursn ki bu wifi donanimi ilk defa wavede kullanlmstr ve iphone4 te bile yoktr. i9000 de olablr. sana 3 tane hd oyun acar ve aralrnda gecis yaparm yeterli kaynak yok uyarisi geliormu gorursn. soncta bir isletm sistemidr nasl pc ye format atiorsanZ duznli olrk waveyede surm yuklemk formtlamk zrndasnz. stabl kullanmk icin. ayrica telfnn iyiligi performsn/fiyat oranina bakilrk soylenbilr karsilastdgn telefnlar wavenin yanndan bile gecemez. madem okdr paran var burda ne tantanasini yapiosn. git al iyi gordgn telefonu. biz iphone 1600 vermek yerine 1 vererek ayni isleri daha ucuza yapiyrz ve 600 tl cebmzde kalio. ve yaptgn karsilastrma bile wave icin gururdur. neden nerdn bu fiyat yuzundn iste. suanda saydgm telfnlarla karsilastirabilyrsan bu performansi yuzundr. fiyatta cabasi

battlefield2

battlefield2

Üye
arkadaşım bazı yazdıkların bilinçsizce ...sen ap modunda yetersiz hafıza hatası alırsın ama *#8740* tusladığında cp moda geçersin ....cp modda ben hiç yetersiz hafıza hatası almadım...

--------------- Ekleme ---------------

bir de eklemek istiyorum ...ben bu telefonda 18 tane program açtım hiç bir sorunla (donma vb) karşılaşmadım...

denizci535

denizci535

Üye
galaxy s sahibinden.com da 1000 tl ye kadar dustu...

muhbar

muhbar

Üye
    Konu Sahibi
Telefon reset atıyor diyorsun olayın ne olduğunu bile bilmiyorsun . Telefonu kabına koyup o daracık pantolonunun daracık cebine sokarsan kapanma tuşuna basılı tutulduğu için telefon kapanır . Telefon kilitleniyor demişsin neler yapmaya çalıştın da noldu acaba ayrıca asıl kilitlenme olayını 5800 sahiplerine sor onlar daha iyi anlatırlar .
Sözde 1 ghz işlemci demişsin Bu işin sözdesi olmaz 1ghz işlemcisi var ve 3gs den hızlıdır .
Flashı kötü demişsin ne yapsın gün doğumunu hızlandırıp güneşi mi getirsin sabit flash tüm telefonlarda pek bir farkı olmaz çift flash haricinde.
Uygulamalar ücretli diye ağlayıp duruyorsunuz spoof diye bir olay var kullanmayı beceremiyosanız size yardım edecek kimse yok .

Olayın ne olduğunu bence sen bilmiyorsun , cebinde telefonu senin dediğin şekilde kapamak mümkün değildir. Bende ilk başta senin gibi düşündüm ama sonra mantığım devreye girdi varsayalımm cebimde kapama tuşuna basılı kaldı ekranda "telefonu kapat evet - hayır" diye seçenek geliyor,sence bu seçimi onaylama şansım vardı? Elbette yok! Ayrıca daha sonra telefonu elimde tutarken bile reset attı defalarca altı üstü rehberle uğraşıyordum.

3gs den hızlı olabilir ama ben göremedim aynı anda aspahlt 5 i açtık ve iphone daha hızlıydı? Neden yalan söyleyeyim ki bende sonuçta bu telefona para vererek aldım bende hızlı olmasını isterim.

Ben spoof yapabiliyorum arkadaşım becerememek gibi bir sıkıntım yok çok şükür. Ama kies kullanamıyorsun(firmware yükleyince) . Ben rehberimi yada takvimi mi yedeklemek zorundayım benim için kullanışsız bir yöntem! Uygulamalr ücretli olsun elbette ama mesela sen tut galaxy s e Picselin fullunü koy buna koyma!

BEN BU TELEFONUN İYİ OLDUĞUNA İNANDIĞIM İÇİN PARA VERDİM VE ALDIM YANİ YAŞADIĞIM SIKINTILARI DİLE GETİRİYORUM ŞİMDİ OLSA ALMAZDIM. ALMAK İSTEYENLERİDE BİLGİLENDİRMEK AMAÇLI YAZIYORUM.

Birak arkasim sen telefnu kullanamiysn demek ki telefnu aldm alasi 1 kere donmadi 1 kere reset atmadi. internette senn baglndgn wifidn dolayilr arastrrsan gorursn ki bu wifi donanimi ilk defa wavede kullanlmstr ve iphone4 te bile yoktr. i9000 de olablr. sana 3 tane hd oyun acar ve aralrnda gecis yaparm yeterli kaynak yok uyarisi geliormu gorursn. soncta bir isletm sistemidr nasl pc ye format atiorsanZ duznli olrk waveyede surm yuklemk formtlamk zrndasnz. stabl kullanmk icin. ayrica telfnn iyiligi performsn/fiyat oranina bakilrk soylenbilr karsilastdgn telefnlar wavenin yanndan bile gecemez. madem okdr paran var burda ne tantanasini yapiosn. git al iyi gordgn telefonu. biz iphone 1600 vermek yerine 1 vererek ayni isleri daha ucuza yapiyrz ve 600 tl cebmzde kalio. ve yaptgn karsilastrma bile wave icin gururdur. neden nerdn bu fiyat yuzundn iste. suanda saydgm telfnlarla karsilastirabilyrsan bu performansi yuzundr. fiyatta cabasi

Ben telefonumu kullanabiliyorum bu konuda sen canını sıkma teknoloji özürlü değilim çok şükür.. Kağıt üzerinde dediğin gibi wavein özellikleri süper ama uygulamaya gelince gerçeklerle yüzleşiyorsunuz... Aynı wireless üzerinden deneme yaptık ve galaxy s malesef çok çok daha hızlı. Bu basit bir deney sizde yapabilirsiniz. Benim söylediğime inanmıyorsanız deneyin ve gerçekleri görün hangi makina daha hızlı?
3 adet hd oyun aç ,oyna ve aralarında geçiş yap ve bunu lütfen videoya çek çok merak ediyorum bu olayı gerçekleştirebilecek misin? O zaman söylediğimi yutucam söz veriyorum.. Belki benim cihaz arızalıdır hemen servise bildiririm sen videyoyu çek burada paylaş.
Ben özelliklerine bakarak fiyatı daha uygun gördüğüm için wave aldım çünkü kağıt üzerinde galaxy s ve iphone 4 ile özellikleri aynı ama kullanınca ve karşılaştırınca sonuçlar malesef kağıt üzerindeki gibi değil.

arkadaşım bazı yazdıkların bilinçsizce ...sen ap modunda yetersiz hafıza hatası alırsın ama *#8740* tusladığında cp moda geçersin ....cp modda ben hiç yetersiz hafıza hatası almadım...

bir de eklemek istiyorum ...ben bu telefonda 18 tane program açtım hiç bir sorunla (donma vb) karşılaşmadım...

Herhalde bu sorunla bir tek ben karşılaşıyorum şaşırdım doğrusu ..

smoke6666

Üye
ya anlamadıgım bişey var siz bu telefonlardan ne bekliyosunuz adı üstunde telefon...o kadar cook cook uygulama istiyosan gider kendine bi bilgisayar alırsın...istediğin uygulamayı istediğin flası calıştırısın..ayrıca internette o kadar inceleme var telefonlar hakkında dünya kadar özellik acıklaması var.almadan bi baksaydın...

denizci535

denizci535

Üye
bu muhbari neden kizdiriyorsunuz kabul edin wave de ariza cok olusuyor i8910 bile wave den iyidir herhalde...

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
:megafon:Neden mi?

Öncelikle birkaç uygulama açtığım zaman yetersiz kaynak problemi veriyor ve uygulamaları kapatmam gerektiğini söylüyor.

hero of sparta 2 oyunuda 1 uygulama bile açık olsa (widget dahi!) yetersiz hafıza hatası veriyor!!!

Doğru dürüst uygulaması yok ben arkadaşımın galaxy S ini uzun bir süre kurcaladım telefonun internet hızını görünce oturup ağlayacaktım neredeyse samsung wave inanılmaz yavaş kalıyor. Android çok gelişmiş bir sistem badanın o seviyey ulaşması çok uzun zaman alır diye düşünüyorum. Ayrıca aynı seviyeye geldiğinde android ne durumda olur onuda bilemem.

Gpsi rezalet doğru dürüst bağlanamıyor çok uzun zaman alıyor. Telefonda google maps bile yok. Java versiyonuysa hiç iyi değil bence. Navigasyon ücretli .

Samsung desteği çok az düzeyde boşuna maceraya atmayın kendinizi gidin bir galaxy s alın yada androidli başka bir telefon badayla filan uğraşmayın bence.

Sözle 1 ghz işlemci var arkadaşımın iphone3gs i ile deneme yaptık benim telefonumdan daha hızlı bir şekilde asphalt5i açtı gözlerimle gördüm.

Telefonu cebimden çıkarıyorum bir baktım ki pi giriniz diyor. Yani kendisine reset atmış. Bu aralar kilitlenmeye de başladı mecburen bataryayı çıkarıp telefonu kapatıp başlatıyorum. Bir kere servise verdim tekrar yazılım yüklemişler daha sonra aynı hatları tekrar vermeye başladı. Müşteri hizmetlerini aradım tekrar sevise verin verdikten sonra bizi arayın bizde servisle irtibata geçip daha geniş çaplı telefonunuzu incelettirelim dediler ben tekrar vericem telefonu en az bir hafta telefonum yatacak orda daha sonrası da meçhul!

Kamera flashı bence hikayeden. Karanlıkta fotoğraf çekmeye çalışıyorum odaklama yaparken flash çok iyi çekerken flashı nedense azalıyor ve anca 40 cmlik mesafeye doğru düzgün aydınlatıyor.

Donanımsal olarak Galaxy S ile aynı gözüken cihaz nedense Galaxy Sin yanında hız olarak ikinci planda kalıyor acaba ram değeri mi düşük bu konuda bilgim yok Samsung müşteri temsilciliğini aradım bana Telpanın sayfasından ürün özelliklerini okudular yani kendileri de bilmiyorlar.

Social Hub var diye telefonu sattılar hiçbir işe yaramıyor. Türkiyede premium üyelik yok. Ben facebook touch kullanıyorum telefondaki facebook hiçbir işe yaramıyor. Premium üyelikte anlık iletileri hemen alabiliyorsunuz. Türkiyeye gelirmi gelirse ne zaman gelir hiçbir bilgi yok.

Telefonun flash desteği var diye aldım daha o desteği hiçbiryerde göremedim. Yok bada 2.0 çıkacakmış da Flash Lite 4.0 destekliyecekmişde. Nerde falsh desteği? Hiç bir zaman olmayacak.. Müşteri temsilciliği ne zaman geleceği konusunda hiçbir bilgi vermiyor.

Push mail var ama kullanılamıyor telefonda ayar yapıyorsunuz anca öyle yarım saatte bir kendi kendine mailleri kontrol ediyor . Ama senkronizasyon yapamıyoruz.

Samsung apps hep aynı hep aynı.. Kötü uygulamalar rezalet oyunlar çoğunlukta.. Parmakla sayacak kadar güzel oyun ve uygulama var onlarda ücretli zaten..

Bada ya hiçbir yer destek vermiyor hiçbir yer tanımıyor. Özel facebook uygulaması yok,özel msn uygulaması yok, Nimbuzz desteklemiyor, e buddy desteklemiyor(java hariç) daha sayamadığım bir çok...

Ben çok ümitliydim ama hepsi foss çıktı . Fos çıkmayanlar: ekranı güzel, fotoğrafları ve rehberi gezerken hızlı,kamera çekim kalitesi güzel. Bunun harici kendi açımdan hayal kırıklığı..

Bence hiç bada ile uğraşmayın arkasında dünya devi google olan android işletim sistemli bir telefon alın. Gidin Galaxy S alın adamlar bu kadar mükemmel telefon yapmışlar ama durmuyorlar tekrar yenisini çıkarıyorlar 5 gün sonra görücez yenilikleri.Bu siteden takip edebilirsiniz --------------------- > . Nerede yeni bada telefonlar ? Samsung hep android üstünden gidiyor..

Bence Başka bir telefon elinize alıp kurcalamayın .. Galaxy s yada i phone 4 yoksa elinizdeki samsung waveden gerçekten soğursunz benden söylemesi. Hiç kafanızı karıştırmayın yetersiz bir telefonla mutlu olmaya alıştırın kendinizi. Bu ayın sonuna doğru telefonu mu satmayı düşünüyorum şu yeni galaxy bir çıksın ona göre karar vericem. Ben bada yı hiç sevmiyorum o kadar araştırıp aldığım telefondan soğuttu beni.

Kısacası bada kullanıcıları olarak hem samsung tarafından hemde diğer programcılar tarafından üvey evlat muamelesi görüyoruz kimse destek olmuyor. Lütfen objektif olarak bakmaya çalışın. Benden şimdilik bu kadar..:off::off:

1:yetersiz kaynak sorunu hiç olmadı hemde ap modda bile
2:o oyun arkada kamera müzik çalar ve rehber açıkken mükemmel 3:oynuyorum.
4:bu konuda haklısın uygulama yetersiz ama ne beklersinki şu sıralar sdk 5:da yayınlandı 3 aya kadar 10000 üzerinde uygulama olur eminim.
6:gps ayarrlarını bir kod ile yap arat googledan samsung wave soru cevap diye soru 9 a bak.
7:samsung desteği az değil gayet çok desteği var heleki bada platformuna androidden çok önem veriyor.
8:bu çok hatalı tabikide 1 ghz işlemci var ve içi açılmış fotoları var internette cortex işlemci ve 3gs yanında eziliyor youtubede vb. yerlerde.
9:sorun bence sizin teleofnda bende hiç öyle birşey olmadı .
10:yanlış iso ayarlarını 800 yapıp kontrası otomatik yapınca gayet ne resim alabiliyorum.
11:donanımsal olarak aynı fakat android gelişmiş bir sistem tabikide ızlı olucak başlarda sen merak etme 2.0 sürümünde hızı gör sen.
12:flash var istemesende var . ve çok iyi çalışıyor sadece bir alt sürümü
13:daha eti ne butu ne badanın tabikide olmayacak bekle.

sorun şuki siz telefondan anlamıyorsunuz ve sadece kötülüyorsunuz
galaxy s kullanmış biri olarak sadece şunu söyleyebilirim siz başka telefona özendiğinizden bu telefonu kötülüyorsunuz:off::off::off:

smoke6666

Üye
ben 3 haftadır kullanıyorum wave 2 hiç bir sorun göremedim telefonda...cıkanların sansına bundan öncede bende c7 vardı o sorunluydu sattım.hayatımda samsung telefon kullanamdım ama c7 yediden sonra bu telefonu elime alınca c7 nin 8mpx camera amoled ekran yalan oldu bende

denizci535

denizci535

Üye
way be ne telefonmus bu wave muhbar imi kizdirmayin.

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
way be ne telefonmus bu wave muhbar imi kizdirmayin.

n900 vardı ubndan öncebende açıkçası söyleyeyim beş para etmez bi telefon kimse alınıp darılmasın 600 mhz işlemcisini mecbur overclock yapmak zorunda kalıyoduk her iş için .

Üst Alt