3 Ayakkabıdan Birisi

Sponsorlu Bağlantılar

XperiaNeoV

XperiaNeoV

Üye
    Konu Sahibi
3 Ayakkabıdan Birisi
Arkadaşlar şuan kullandığım ayakkabılarım (Puma Roma) yırtıldığı için yeni ayakkabı almak istiyorum. Okullar açılana kadar vaktim var 3 tane ayakkabı beğendim internetten. Sizce Hangisini almamı önerirsiniz?

Adidas Dragon

Onitsuka Tiger

New Balance

Sizce hangisi daha güzel karar veremiyorum :bilmm

CouTFeeL

CouTFeeL

Üye
1. Yi al süper yaa kaç para bende alabilirim pahalı değilse :) dahs krampon taksiti devam ediyo :)

yumyjikk2

Üye
2-3 senedir adidas kullanıyorum,farklı modellerini adidastan sasma derim verdigin parayı sonuna kadar hakediyor

XperiaNeoV

XperiaNeoV

Üye
    Konu Sahibi
1. Yi al süper yaa kaç para bende alabilirim pahalı değilse :) dahs krampon taksiti devam ediyo :)

hocam flo'da indirimde 160 tl den 109 tlye düşmüş (ilk fiyatını yanliş hatırlıyor olabilirm ama son fiyatı doğru.)

- - - Eklendi - - -

2-3 senedir adidas kullanıyorum,farklı modellerini adidastan sasma derim verdigin parayı sonuna kadar hakediyor

hocam bende adidas kullandım. (ayakkabı) çoğu ayakkabıda aynı sorunu yazadım. baş parmağın olduğu yer yırtıldı hep. şuan puma roma kullanıyorum. ondada yırtılmayacak yer yırtıldı. roma yazan yerin üstü yırtıldı ve elini sokunca ayakkabının içine giriyor elin :D

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
1 :10numara:

kezban yenge

kezban yenge

Üye
1
Turuncu dışında başka renklere bak derim

godofnight

godofnight

Üye
1 . bencede o olmadı 3 .:) 2 guzel değil bence..

CouTFeeL

CouTFeeL

Üye
Şimdiden hayırlı olsun fiyat normalde şimdilik tuzlu benim için krampon taksitim var. Çakmasına bakayım 50 tl ye bulurum :)

Türe

Türe

Üye
2. süper :good:

Legendary.

Legendary.

Üye
Şiddetle tavsiye ediyorum :aha: Çok rahat :oke:

Şaka bi yana 1. Güzelmiş Kardeşim :)

OPC

OPC

Üye
2. süper ben de tiger kullanıyorum şık ve rahat :oke:

XperiaNeoV

XperiaNeoV

Üye
    Konu Sahibi
Dediğim gibi yarın bi çarşıya gidicem belki farklı model'de olabilr ama büyük ihtimal 1. ayakkabı olucak gibi :hmmm

yumyjikk2

Üye

hocam flo'da indirimde 160 tl den 109 tlye düşmüş (ilk fiyatını yanliş hatırlıyor olabilirm ama son fiyatı doğru.)

- - - Eklendi - - -

hocam bende adidas kullandım. (ayakkabı) çoğu ayakkabıda aynı sorunu yazadım. baş parmağın olduğu yer yırtıldı hep. şuan puma roma kullanıyorum. ondada yırtılmayacak yer yırtıldı. roma yazan yerin üstü yırtıldı ve elini sokunca ayakkabının içine giriyor elin :D

bende sadece ic tarafında topugun geldigi yerdeki astarı yırtılıyor dıstan pek bi deforme olmuyordu

furkan5800

furkan5800

Üye
Adidas Dragon bende beyazı var öneririm

oparatorcenk

oparatorcenk

Üye
slm kardeş dragon'dan şaşma derim.

Dj.Refoo

Dj.Refoo

Üye
hangisi rahatsa onu al derim