3 ay için spor? Acil.

Sponsorlu Bağlantılar

Xhead

Üye
    Konu Sahibi
3 ay için spor? Acil.
Arkadaşlar sorum kısa 3 ay boyunca bir şeyle ilgileneceğim kickboks veya fitness yapacağım. Kilom var göbek kısmını falan da eritmek istiyorum. Ancak kickboks da çok iyi kilo verdirir diye duydum. Hem kickboks daha eğlenceli gibi gözüküyor ama yorumlarınızı bekliyorum? 3 ay kickboks mu yoksa 3 ay fitness(ya da body) mı daha yararlı olur?

Kadir Cem

Kadir Cem

Üye
Kardeşim kilo vermek istiyosan hızlı body öneririm + ları fazla yorulursun ama sonunda memnun kalırsın üçgen vücut olur kiloyu bırak

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
body yap bence :oke:

Xhead

Üye
    Konu Sahibi
Ama bayağı kiloluyum yani yapım var iriyim. Sınıfta bir kuvvet işi oldu mu direkt bana geliyorlar :D Ancak disiplin konusunda iyiyimdir hayatımda hiç kavga etmedim diyebilirim. Ufak tartışma tarzı oldu ama öyle kısasıya bir kavgaya girişmedim. Ama ülkenin durumu belli olmuyor her yerde serseri falan kaynıyor. Dövüş sporu öğrenmek iyi ama 3 ayda bana katkısı pek olmaz gibime geliyor. Sanırım kilodan kurtulup vücudumu yapmak daha mantıklı? Ancak bu kiloyla direkt body yaparsam bulk olmaz mıyım? Gerçi gittiğimiz yer ona göre bize program verir ama. Hantallaşmak istemiyorum kickboks bunun için çok iyi dediler ama yine de yorumlarnızı bekliyorum :ehe

Süleyman T.

Süleyman T.

Üye
body diyorum ben . cok fark yaratiyor ;)

Enes

Enes

Üye
ben de body yaptım o gücü topladıktan sonra uyguladığın kuvvetin farkına varamıyorsun söyleyeyim mesela kız arkadaşım kolunu tuttum ağladı falan yani ayarlamak önemli :D

• Beğen
Tepkiler: lolaman
VKUCUKSAHİN

VKUCUKSAHİN

Üye
Yav ben zayıfım :) pazartesi Body'e başlamayı düşünüyorum Yararlı olur mu..

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
faydası var ama dogru duzgun yaparsan... bende zayıfım... geçenyıl 3 ay gittm 8 kilo almıştım...
bu hafta yeniden başladım bakalım bu yıl kaç kilo alıcam.... valahı mideni sürekli dolu tutmak zorundasın yoksa iyice kilo verebilirsin..

arkadaşım sende body ye başla.. o göbek gitsin kaslar gelişsin biraz şekil yap.. bak nasıl zevk alıcaksın sonrasında :kop2:

Enes

Enes

Üye

eğer disiplin içerisinde yaparsan gerçekten değişimi farkedeceksin. ben body yapmaya değişik bi sebepten başladım kaza geçirdik ve benim emniyet kemerim bağlı olmadığı için spin atan araba kendimi tutmam gerekiyordu elimi arabanın kapısına koydum ve gerçekten çok felaket bi zedelenme söz konusu oldu tedavi sonrası güçlendirmem gerektiği söylendi ben de o vesile ile body yaptım şükür bileğim gayet de kuvvetli şu an :D

VKUCUKSAHİN

VKUCUKSAHİN

Üye
akşam 7ve8 ile ile 10 arası yapacağım hergün uygun mudur sizce

Xhead

Üye
    Konu Sahibi
Sanırım bodye gideceğim ancak body ile fitnessi eş zamanlı yapmak daha iyi değil mi zaten kaliteli yerler gelen kişinin kendisine göre bir program verir heralde? Ve ortalama olarak fiyatları ne kadar olur? İstanbuldayım. Body de millet kilo alıyor bense kilo vermek istiyorum body de aynı zaman da kilo da verilir mi? Veya kilo kas olarak mı döner? Kilo almak isteyenler takas yapabiliriz :pro:

Enes

Enes

Üye
Sanırım bodye gideceğim ancak body ile fitnessi eş zamanlı yapmak daha iyi değil mi zaten kaliteli yerler gelen kişinin kendisine göre bir program verir heralde? Ve ortalama olarak fiyatları ne kadar olur? İstanbuldayım. Body de millet kilo alıyor bense kilo vermek istiyorum body de aynı zaman da kilo da verilir mi? Veya kilo kas olarak mı döner? Kilo almak isteyenler takas yapabiliriz :pro:
ben gittiğimde vücut ağırlığım değişmedi ama gözle görülür bi toparlanma söz konusu, senin vücut yapına bağlı bu ben para vermeden gittim kick-box yapan dayılarım sağolsun :D

Xhead

Üye
    Konu Sahibi
Akraba avantajı :d: Ben de öyle bir şey yok malesef de bi tanıdık 50 liraya ayarlarım dedi bayağı da yakın kendi evime 50 m var ya da yok :D Ama pek kaliteli bir yer olduğunu düşünmüyorum yani pek gitmedim de bizim burdaki yerlerden pek bir şey çıkmaz gibi. :ehe Ama yine de gidip sorcam önyargı beni boşuna uzaklara götürmesin :D 2-3 ay gitcem de işte orta bir göbeğim var aşırı değil ama genel kilom var yani bacaklarda popo kısmında falan yani. Onları da bodyde giderebilir miyim ve bunları 2-3 ayda yapabilir miyim?

Enes

Enes

Üye
Akraba avantajı :d: Ben de öyle bir şey yok malesef de bi tanıdık 50 liraya ayarlarım dedi bayağı da yakın kendi evime 50 m var ya da yok :D Ama pek kaliteli bir yer olduğunu düşünmüyorum yani pek gitmedim de bizim burdaki yerlerden pek bir şey çıkmaz gibi. :ehe Ama yine de gidip sorcam önyargı beni boşuna uzaklara götürmesin :D 2-3 ay gitcem de işte orta bir göbeğim var aşırı değil ama genel kilom var yani bacaklarda popo kısmında falan yani. Onları da bodyde giderebilir miyim ve bunları 2-3 ayda yapabilir miyim?

anlatımın koparttı :kop2: bence sen diyet programı uygulayarak koşmalısın koşarak bacak ve diğer bölgeyi inceltebilirsin :D önce kilonu biraz at ki body yapmayı bırakınca sarkma yaşamamak için bana başta öyle yapmam gerektiği söylendi ve yaptım programım nabız yükseltmeden 20 dk-20dk iki tur koşup açma germe hareketleri yapmak ve her gün dakikaları 1er 1 er artırmak. 1 sene oldu uğraşmıyorum ağırlıklarla sarkma vs. söz konusu değil

Xhead

Üye
    Konu Sahibi
Şimdi ben gitsem oraya onlar zaten anlayan kişilerdir illa ki bana gerekli olan yapmam gerekenleri söylemez mi :D Edebiyatım hep iyidir zaten iyi anlatırım :D

Enes

Enes

Üye
Şimdi ben gitsem oraya onlar zaten anlayan kişilerdir illa ki bana gerekli olan yapmam gerekenleri söylemez mi :D Edebiyatım hep iyidir zaten iyi anlatırım :D

benim de kilom vardı doğru yöntemin bu olduğunu söylediler sakaryada yapmıştım bu programı ben bursada da body salonu sahibi biriyle konuşma imkanım oldu o da aynısını söyledi, ama sen yine de kişiye özel program çıkart onlardan :D

Xhead

Üye
    Konu Sahibi

benim de kilom vardı doğru yöntemin bu olduğunu söylediler sakaryada yapmıştım bu programı ben bursada da body salonu sahibi biriyle konuşma imkanım oldu o da aynısını söyledi, ama sen yine de kişiye özel program çıkart onlardan :D

Sağolasın yarın konuşcaz arkadaşla beraber başlayacağız. O benden biraz daha kilolu sanırım ayrı ayrı ilgilenirler. Teşekkürler :D

Enes

Enes

Üye
Sağolasın yarın konuşcaz arkadaşla beraber başlayacağız. O benden biraz daha kilolu sanırım ayrı ayrı ilgilenirler. Teşekkürler :D

hadi bakalım hayırlı olsun ama kilolu olduğun süreç içerisinde çok sıkılacaksın çok iyi biliyorum yaşadım çünkü :D

pro.engineer

pro.engineer

Üye
Bu konularda pek bilgim yok ama ilgim var. bence koşu yap ve kickboksa git. Daha esnek hareketler yapabilirsin diye düşünüyorum üstelik en azından olası bi durumda kendini koruyabilirsin. Koşu yapan birinin vücudu da toparlanır diye düşünüyorum..

Enes

Enes

Üye
Bu konularda pek bilgim yok ama ilgim var. bence koşu yap ve kickboksa git. Daha esnek hareketler yapabilirsin diye düşünüyorum üstelik en azından olası bi durumda kendini koruyabilirsin. Koşu yapan birinin vücudu da toparlanır diye düşünüyorum..

zaten koşuda toparlanıyor da body yapınca tamamen düzeliyor, body yapınca güç olarak çok değişiyor, teknik açıdan kick-box falan yapmak iyidir tabi