Xhead
Üye
3 ay için spor? Acil.
Arkadaşlar sorum kısa 3 ay boyunca bir şeyle ilgileneceğim kickboks veya fitness yapacağım. Kilom var göbek kısmını falan da eritmek istiyorum. Ancak kickboks da çok iyi kilo verdirir diye duydum. Hem kickboks daha eğlenceli gibi gözüküyor ama yorumlarınızı bekliyorum? 3 ay kickboks mu yoksa 3 ay fitness(ya da body) mı daha yararlı olur?

Ancak disiplin konusunda iyiyimdir hayatımda hiç kavga etmedim diyebilirim. Ufak tartışma tarzı oldu ama öyle kısasıya bir kavgaya girişmedim. Ama ülkenin durumu belli olmuyor her yerde serseri falan kaynıyor. Dövüş sporu öğrenmek iyi ama 3 ayda bana katkısı pek olmaz gibime geliyor. Sanırım kilodan kurtulup vücudumu yapmak daha mantıklı? Ancak bu kiloyla direkt body yaparsam bulk olmaz mıyım? Gerçi gittiğimiz yer ona göre bize program verir ama. Hantallaşmak istemiyorum kickboks bunun için çok iyi dediler ama yine de yorumlarnızı bekliyorum 
pazartesi Body'e başlamayı düşünüyorum Yararlı olur mu..

Ben de öyle bir şey yok malesef de bi tanıdık 50 liraya ayarlarım dedi bayağı da yakın kendi evime 50 m var ya da yok