3.5mm lik Nokia Orjinal Kulaklık

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mertyildiz

Üye
    Konu Sahibi
3.5mm lik Nokia Orjinal Kulaklık
Merhabalar
arkadaşlar 5800 ımın kulaklıgı bozuldugu için orjinal 3.5 mm lik wh-701 tercihimdir kulaklık arıyorum. Satan arkadaşlar varsa bana ulaşsınlar. İzmir içi elden alırım. Sıfır olmalıdır kullanılmış aramıyorum..

oski91

oski91

Üye
Merhabalar
arkadaşlar 5800 ımın kulaklıgı bozuldugu için orjinal 3.5 mm lik wh-701 tercihimdir kulaklık arıyorum. Satan arkadaşlar varsa bana ulaşsınlar. İzmir içi elden alırım. Sıfır olmalıdır kullanılmış aramıyorum..

Bende wh-102/hs-125 var sahibinden.com üzerinden satarım istiyorsan sıfır ürün kutuduan çıkan.

mertyildiz

Üye
    Konu Sahibi
Bende wh-102/hs-125 var sahibinden.com üzerinden satarım istiyorsan sıfır ürün kutuduan çıkan.

Teşekkürler kulak içi istiyorum. wh-205 veya wh-701 önceligimdir... Yokmu satan ?

Teknoloji16

Üye
Dostum bende Nokia wh-205 modeli var. Orjinal 5800 ın kutusundan çıkan.. Kesinlikle sıfır.. 2 tane 5800 ım olduğu için. 1 tane kutuyu ve aksurlarını hiç ellemedim. telefonu aldım..gerisini hiç ellemedim.. istersen satabilirim...

----------Eklendi @ 01:01:41 ---------- Yazıldı @ 00:51:01 ----------

...

ozgur_473

Üye
kulaklığı bulabilirsem satıyım hiç kullanmadım orjinal 5530 un kulak içi kulaklığı

ali.oren

ali.oren

Üye
Kardeş ben nokia nın aparatlı kumandalı kulaklığını kullanıyorum ama sadece aparatını! Çünkü üzerine sonyericsson w810 un kulaklığını taktım ve böyle bi sesi 100 tl lık kulaklık bile vermiyor. Kulaklığı 25 tl ya aldım piyasada çok çin malı var dikkat etmek lazım. (bir kez dinle başka kulaklık kullanamayacaksın) O kadar tel değiştirdim ama kulaklığım halâ aynı...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt