2Ghz'lik Xperia Pro

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
Benim işlemci black edition soğutucu aldım 4ghz de stabil kullanıyorum:tebessüm:

erko merko

erko merko

Üye

Telefonda voltaj vermeden ısınmasını örnek gösterebilir misin? Ya da nasıl açıklarsın? Bilgisayarda kendim 2.4 Ghz'lik işlemciyi 3.6'ya kadar çıkarmıştım. İşlemciye voltaj vermeden Windows açılmıyordu. Voltaj verince ısıdan uçuyordu. Tekrar stabil olan 3.1 Ghz'e çekmiştim. Ancak telefonda voltajsız çok fazla overclock oluyor :ehe Bunu anlamadım.

Pcde kullandığın işlemci eski ise ve anakartın kötü ise voltaj vermeden yüksek değerlere ulaşamazsın haliyle voltaj vermen gerekecek buda ısı artışı ve fazladan elektrik harcaması demek. Telefonda voltajsız fazla oc olmasının sebebi mimari farkı.

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869
PriZm

PriZm

Üye
bende voltajsız 4.2 ghz de kullanıyorum :D black edition :D AMD:yuru

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

ama rambo,voltaj ne kadar yüksek olursa batarya o kadar çabuk boşalır.ve ısınma yine olur :)

yan işlemci ısınmasa dahi batarya ısınır :)

ayrıca play store'dan "limem widget" i indir.ana ekrana bir yere yerleştir.gözün sürekli ısı ve voltajda olsun ısının 65 dereceyi geçmemesine dikkat et :)

Link verebilir misin bilgisayara indirebileceğim türden? Bulamadım :(

Pcde kullandığın işlemci eski ise ve anakartın kötü ise voltaj vermeden yüksek değerlere ulaşamazsın haliyle voltaj vermen gerekecek buda ısı artışı ve fazladan elektrik harcaması demek. Telefonda voltajsız fazla oc olmasının sebebi mimari farkı.

:tşk: Bilgi için.

bende voltajsız 4.2 ghz de kullanıyorum :D black edition :D AMD:yuru

Benim işlemci overclock desteklemeyen anakartta bile 3.7 Ghz'de stabil çalışıyor :aha: Sağlam bir fan ve anakart ile 6'yı görürüm herhalde :cool (Konu PC işlemcileri konusuna döndü :ehe)

• Beğen
Tepkiler: Uchiha Sasukee
Uchiha Sasukee

Uchiha Sasukee

Üye
Hee valla öyle oldu.Telefondan PC'ye :D
Ama overclock her yerde overclock.Bende şimdi 5228'e yapacam.Phoenix Tuning,Nokia VCO(Voltaj Kontrollü Oscillator)araştırdım bir deneyeceğim olursa S60v5'çiler çok şanslı olacak.

PriZm

PriZm

Üye

Link verebilir misin bilgisayara indirebileceğim türden? Bulamadım :(

:tşk: Bilgi için.

Sağlam bir fan ve anakart ile 6'yı görürüm herhalde :cool (Konu PC işlemcileri konusuna döndü :ehe)
Fan ile en fazla 4.5 ghz görürsün :D 5 ghz ye kadar su soğutma,üstlerinde ise sıvı nitrojen soğutma gerekli :D

cyber

cyber

Üye
symbian kolay kolay overclock olmaz direk işlemci yanabilir

Uchiha Sasukee

Uchiha Sasukee

Üye
Olursa?

doctorrr

doctorrr

Üye
olmaz gençler boşuna kafa yormayın. telinizi hackleyip tema efekti yükleyin türlü türlü benim gibi (h)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

Fan ile en fazla 4.5 ghz görürsün :D 5 ghz ye kadar su soğutma,üstlerinde ise sıvı nitrojen soğutma gerekli :D

Gelecek ay bir tane bakır soğutmalı fan alacağım. Tek fanım o olacak :) Bakalım. Şimdilik birşey yapamam ilerde anakart değiştirdiğimizde sonuçları bende merak ediyor olacağım :eller:

erko merko

erko merko

Üye

Akasa Venom Voodoo fan ile Fx 8150'yi 5.6 ghz'de kullandım şuan 5.0ghz'de ve ısınma sorunu yok :D

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Bence daha çok konunun dışına çıkmayalım silinmesin mesajlar :good:

Uchiha Sasukee

Uchiha Sasukee

Üye
Aynen

erko merko

erko merko

Üye

İşlemciye göre değişir ;)

aynen konu dışına çıkmayalım.

İşlemciden işlemciye değişmez oc yapan kişiye göre değişir p4 ilede i7 ilede çok rahat oc yaparım vede kasa havalandırması gibi pek çok etken var bu konuda neyse dağılmasın konu daha fazla.

Uchiha Sasukee

Uchiha Sasukee

Üye
Konu dışına daha çıkmayalım.Mesajlarımız silinir.

PriZm

PriZm

Üye

İşlemciden işlemciye değişmez oc yapan kişiye göre değişir p4 ilede i7 ilede çok rahat oc yaparım vede kasa havalandırması gibi pek çok etken var bu konuda neyse dağılmasın konu daha fazla.

P4 ile o kadar ısınırken yaparsın anlıyorum seni.

- - - Eklendi - - -

Konu dışına daha çıkmayalım.Mesajlarımız silinir.

aynen.

- - - Eklendi - - -

Rambo buradaysan eğer özele gel :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...