Telefonda voltaj vermeden ısınmasını örnek gösterebilir misin? Ya da nasıl açıklarsın? Bilgisayarda kendim 2.4 Ghz'lik işlemciyi 3.6'ya kadar çıkarmıştım. İşlemciye voltaj vermeden Windows açılmıyordu. Voltaj verince ısıdan uçuyordu. Tekrar stabil olan 3.1 Ghz'e çekmiştim. Ancak telefonda voltajsız çok fazla overclock oluyorBunu anlamadım.
ama rambo,voltaj ne kadar yüksek olursa batarya o kadar çabuk boşalır.ve ısınma yine olur
yan işlemci ısınmasa dahi batarya ısınır
ayrıca play store'dan "limem widget" i indir.ana ekrana bir yere yerleştir.gözün sürekli ısı ve voltajda olsun ısının 65 dereceyi geçmemesine dikkat et![]()

Pcde kullandığın işlemci eski ise ve anakartın kötü ise voltaj vermeden yüksek değerlere ulaşamazsın haliyle voltaj vermen gerekecek buda ısı artışı ve fazladan elektrik harcaması demek. Telefonda voltajsız fazla oc olmasının sebebi mimari farkı.
Bilgi için.bende voltajsız 4.2 ghz de kullanıyorumblack edition
AMD
![]()
Sağlam bir fan ve anakart ile 6'yı görürüm herhalde
(Konu PC işlemcileri konusuna döndü
)Fan ile en fazla 4.5 ghz görürsün
Link verebilir misin bilgisayara indirebileceğim türden? Bulamadım
Bilgi için.
Sağlam bir fan ve anakart ile 6'yı görürüm herhalde(Konu PC işlemcileri konusuna döndü
)
5 ghz ye kadar su soğutma,üstlerinde ise sıvı nitrojen soğutma gerekli 
işlemci yanmaz çünkü overclock bile olmazsymbian kolay kolay overclock olmaz direk işlemci yanabilir

Olursa?
Fan ile en fazla 4.5 ghz görürsün5 ghz ye kadar su soğutma,üstlerinde ise sıvı nitrojen soğutma gerekli
![]()
Bakalım. Şimdilik birşey yapamam ilerde anakart değiştirdiğimizde sonuçları bende merak ediyor olacağım 
Fan ile en fazla 4.5 ghz görürsün5 ghz ye kadar su soğutma,üstlerinde ise sıvı nitrojen soğutma gerekli
![]()

İşlemciye göre değişir
Akasa Venom Voodoo fan ile Fx 8150'yi 5.6 ghz'de kullandım şuan 5.0ghz'de ve ısınma sorunu yok![]()
İşlemciye göre değişir
aynen konu dışına çıkmayalım.
İşlemciden işlemciye değişmez oc yapan kişiye göre değişir p4 ilede i7 ilede çok rahat oc yaparım vede kasa havalandırması gibi pek çok etken var bu konuda neyse dağılmasın konu daha fazla.
Konu dışına daha çıkmayalım.Mesajlarımız silinir.