29 ekimde İzmir'deyim. Görüşmek isteyenler el kaldırsın! (İPTAL)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mervecan

mervecan

Üye
sana noluoo uğurr böcüğüü :D hani sen yoktun o 3kişilikte 4 olsun janberkcim ;) esrada var 5 olsun hatta :) yokmu arttıran :D

Ozan

Ozan

Admin
Konu biraz tuaf geliyor, konuşulanlara bakarsak aslında . :pro:

Konu Adı:
29 ekimde İzmir'deyim. Görüşmek isteyenler el kaldırsın! =)

Aslında şöyle olabilirdi :)
29 ekimde Manisa'dayım. Görüşmek isteyenler el kaldırsın! =)

safakk

safakk

Üye
Konu biraz tuaf geliyor, konuşulanlara bakarsak aslında . :pro:

Konu Adı:
29 ekimde İzmir'deyim. Görüşmek isteyenler el kaldırsın! =)

Aslında şöyle olabilirdi :)
29 ekimde Manisa'dayım. Görüşmek isteyenler el kaldırsın! =)
manisa :allalla::hmmm buluşma izmirde mi manisa da mı :hmmm:)

OGUZ_87

OGUZ_87

Üye
de anlamadım pek bu buluşma şimdi nerede oluyor ???

mervecan

mervecan

Üye
ya aslında buluşma falan yok ama biz bi kaç maxi üyesi toplandık ki hazırda ercan abimiz geliyorken bi buluşalım dedik ve herkesi davet etmek istiyoruz 29 ekim hafta içine geldiği için aramısda çalışanlar olabilir fakat akşam da buluşabiliris yani biz bi buluşma istiyoruz sayın adminimiz uygun görürseniz tabi ki :)

dreamnurse

dreamnurse

Üye
ya aslında buluşma falan yok ama biz bi kaç maxi üyesi toplandık ki hazırda ercan abimiz geliyorken bi buluşalım dedik ve herkesi davet etmek istiyoruz 29 ekim hafta içine geldiği için aramısda çalışanlar olabilir fakat akşam da buluşabiliris yani biz bi buluşma istiyoruz sayın adminimiz uygun görürseniz tabi ki :)
evet evet akşam olabilir gidip bi tatlı yiyebilirz ya da yemek yiyebiliriz güzel olur kalabalık olması daha güzel olur 2-3 kişidense en azından merveyle ben bi buluşma tadında bişeyler olsun istiyoruz tabii sayın adminimizde uygun görürse:)

POWER

POWER

Üye
    Konu Sahibi
:(:(:(

Herkesten çok ama çok özr diliyorum özel sebeplerimden dolayı bu gidişi iptal etmek zorunda kaldım :(
Ama bunu telafi edeceğimi belirtmek isterim :) Nitekim hepinizi seviyorum ve görüşmek istiyorum :) Şimdilik sağlıcakla kalın diyorum :)

mervecan

mervecan

Üye
konu kapandı :(

dreamboys69

dreamboys69

Üye
anlamadım gitti:hmmm

KarakayA67

bende varım :D

JaNbErG

JaNbErG

Emekli Yönetici
power katakulliye getirdi:D:D:D:D:D:D

OGUZ_87

OGUZ_87

Üye
dostum ne oldu niye iptallll

Ozan

Ozan

Admin
Arkadaşlar, Ercan gelme fikrinden vazgeçmiştir dolayısı ile artık bende katılacağım, neden böyle oldu tarzında yorumların olmaması gerektiğinden konuyu kapatıyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt