Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
29 ekimde İzmir'deyim. Görüşmek isteyenler el kaldırsın! (İPTAL)
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mervecan
Üye
sana noluoo uğurr böcüğüü hani sen yoktun o 3kişilikte 4 olsun janberkcim esrada var 5 olsun hatta yokmu arttıran
Ozan
Admin
Konu biraz tuaf geliyor, konuşulanlara bakarsak aslında .
Konu Adı: 29 ekimde İzmir'deyim. Görüşmek isteyenler el kaldırsın! =)
Aslında şöyle olabilirdi 29 ekimde Manisa'dayım. Görüşmek isteyenler el kaldırsın! =)
de anlamadım pek bu buluşma şimdi nerede oluyor ???
mervecan
Üye
ya aslında buluşma falan yok ama biz bi kaç maxi üyesi toplandık ki hazırda ercan abimiz geliyorken bi buluşalım dedik ve herkesi davet etmek istiyoruz 29 ekim hafta içine geldiği için aramısda çalışanlar olabilir fakat akşam da buluşabiliris yani biz bi buluşma istiyoruz sayın adminimiz uygun görürseniz tabi ki
ya aslında buluşma falan yok ama biz bi kaç maxi üyesi toplandık ki hazırda ercan abimiz geliyorken bi buluşalım dedik ve herkesi davet etmek istiyoruz 29 ekim hafta içine geldiği için aramısda çalışanlar olabilir fakat akşam da buluşabiliris yani biz bi buluşma istiyoruz sayın adminimiz uygun görürseniz tabi ki
evet evet akşam olabilir gidip bi tatlı yiyebilirz ya da yemek yiyebiliriz güzel olur kalabalık olması daha güzel olur 2-3 kişidense en azından merveyle ben bi buluşma tadında bişeyler olsun istiyoruz tabii sayın adminimizde uygun görürse
POWER
Üye
Konu Sahibi
Herkesten çok ama çok özr diliyorum özel sebeplerimden dolayı bu gidişi iptal etmek zorunda kaldım
Ama bunu telafi edeceğimi belirtmek isterim Nitekim hepinizi seviyorum ve görüşmek istiyorum Şimdilik sağlıcakla kalın diyorum
mervecan
Üye
konu kapandı
dreamboys69
Üye
anlamadım gitti
KarakayA67
bende varım
JaNbErG
Emekli Yönetici
power katakulliye getirdi
OGUZ_87
Üye
dostum ne oldu niye iptallll
Ozan
Admin
Arkadaşlar, Ercan gelme fikrinden vazgeçmiştir dolayısı ile artık bende katılacağım, neden böyle oldu tarzında yorumların olmaması gerektiğinden konuyu kapatıyoruz.