Nee Zaman Dedim HasanSen önce 'geleceğim' deyip de gelmediğin kahvaltıyı bir düşün.

Bileti şimdiden ayırabiliyor muyuz Ata?

Senin yediğini ben niye ödüyorum yahuDiaBLoS™;1930966' Alıntı:Hesabı zaten Ata ödeyecektir ..
O da güzelmiş...
1-2 gün işleri asmak mı?Helbe buluşup görüşeceğiz de çok kısa oluyor.. Kafama takılan bu, bir iki gün assan işleri olmuyor mu?
Mart'ın 10'una kadar Adana'da olacağım büyük ihtimalle, tam belli değil benim de Kars'ta tiyatro çalışmaları var .. Mart'ta ayrılacağım Adana'dan orası kesin de tarih yok.

Arkadaşlar bu konuda tartışmak gibi bir şeyi hayal etmiyorsunuz umarım.DiaBLoS™;1933839' Alıntı:
Konunun en altında ne yazıyor Ercan'ımBileti şimdiden ayırabiliyor muyuz Ata?

Benim yediğimi sen neden ödüyorsun yahuDiaBLoS™;1933879' Alıntı:Ata , ne kadar cimriymişsin yahu .. Tamam seninkini ben ödeyeceğim söz ..Misafirsin diye affediyorum bu sefer.
![]()
Bak , Mayıs da İstanbulda olacağım . O zaman ben karışmam ona göre ..![]()
O da güzelmiş
Param var cebim var elim de var. 

Buluşmalara pek gelemiyorsun öyle mi , vallahi biz de pazar gününe ayarlarız kendimizi , buluşmamızı ...! Akşam ya da öğlen yemeği ayarlarız , sen de o zamana ayarlayıp gelir , yemeğini yer ikimizin hesabını ödersin . Biz her türlü sana ayak uydururuz o gün . Budur yani bakış açısı . 

™ мγdяєaм;1933623' Alıntı:MustafaaAdam = Erkek Değil Mi ?
Oo Zaman Erkeklerde Gitmesin![]()

Ne 2-2,5'u be... Gün aydınlanıyordu eve gittiğimde..![]()
Laf mı çarpıyorsun AliDiaBLoS™;1933933' Alıntı:Hay hay .. Onun da çaresi var.. Bu bir engel değildir .Tamam sen gelme buluşmaya , biz gelelim senin yanına Ata. Sana yakın bir yer seçelim . Hani şöyle 50-100-150-200-250-300-350-400-450-500 metre civarı falan .Bu da mı olmaz ?

Oyunda bol bol gülersin; komediGülsem mi ki?![]()

Oyunda bol bol gülersin; komedi![]()

Ben de gelsem mi ki![]()
™ мγdяєaм;1933623' Alıntı:Nee Zaman Dedim Hasan![]()
![]()

Senin yediğini ben niye ödüyorum yahuO da güzelmiş...
1-2 gün işleri asmak mı?
Yahu pazartesi 11:30'da idi uçağım, dedim ki olmaz! Bana erken uçak ayarlansın, iş var pazartesi; millet imkânsız dediğini başardı vallahi, 06:00'ya uçak ayarlandı. Velhasıl kelam ancak pazar görüşebileceğiz Hasan'ım. Gönül isterdi fazlasını ya, şartlar elvermiyor. Yine de hiç yoktan iyidir.
Bu arada tiyatro çalışman mı var?
Gel kapışalım

Ben de gelsem mi ki![]()

Bakalım benim oyunculuğumu beğenecek misinBen oyuncu yok diye oynuyorum, düzenleyen ekip de arkadaş olunca kaçamadım.![]()
Eyvallah gözüm, havadan bize ne, hepberaber olalım yeter...Bu buluşma çok güzel olacak, kesin geliyorum, Adana bu mevsimde pek güzel değildir ama sizleri en iyi şekilde ağırlarız arkadaşlar.![]()
Erol - Ali - Ozan - Hasan - Mustafa - Ata - Ercan - İsa(olabilir). Şimdilik kadro bu...Adana Mart-Nisan-Mayıs aylarında şahane olur. İlerisi bunaltıcı
Kimler geliyor bakalım şimdi?