Gerçekleştirilen Buluşmalar 28 Şubat Adana Buluşması / Tiyatro Faslı

Sponsorlu Bağlantılar

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
E o zaman Hasan'la beraber Adana'da seni ben ağırlarım Ata.. :ehe

POWER

POWER

Üye
Bileti şimdiden ayırabiliyor muyuz Ata?

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
DiaBLoS™;1930966' Alıntı:
Hesabı zaten Ata ödeyecektir ..
Senin yediğini ben niye ödüyorum yahu :ehe O da güzelmiş...:ehe
:D Helbe buluşup görüşeceğiz de çok kısa oluyor.. Kafama takılan bu, bir iki gün assan işleri olmuyor mu?

Mart'ın 10'una kadar Adana'da olacağım büyük ihtimalle, tam belli değil benim de Kars'ta tiyatro çalışmaları var .. Mart'ta ayrılacağım Adana'dan orası kesin de tarih yok.
1-2 gün işleri asmak mı? :ehe
Yahu pazartesi 11:30'da idi uçağım, dedim ki olmaz! Bana erken uçak ayarlansın, iş var pazartesi; millet imkânsız dediğini başardı vallahi, 06:00'ya uçak ayarlandı. Velhasıl kelam ancak pazar görüşebileceğiz Hasan'ım. Gönül isterdi fazlasını ya, şartlar elvermiyor. Yine de hiç yoktan iyidir.

Bu arada tiyatro çalışman mı var?
Gel kapışalım :box

:ehe
DiaBLoS™;1933839' Alıntı:
Arkadaşlar bu konuda tartışmak gibi bir şeyi hayal etmiyorsunuz umarım.
Gelenlerin başımızın üstünde yeri vardır. :oke:
Bileti şimdiden ayırabiliyor muyuz Ata?
Konunun en altında ne yazıyor Ercan'ım :naughty:

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Ata , ne kadar cimriymişsin yahu .. Tamam seninkini ben ödeyeceğim söz .. :) Misafirsin diye affediyorum bu sefer. :ehe
Bak , Mayıs da İstanbulda olacağım . O zaman ben karışmam ona göre
.. :ehe

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
DiaBLoS™;1933879' Alıntı:
Ata , ne kadar cimriymişsin yahu .. Tamam seninkini ben ödeyeceğim söz .. :) Misafirsin diye affediyorum bu sefer. :ehe
Bak , Mayıs da İstanbulda olacağım . O zaman ben karışmam ona göre
.. :ehe
Benim yediğimi sen neden ödüyorsun yahu :ehe O da güzelmiş :ehe Param var cebim var elim de var. :ehe

Hadi misafir usulü olayına girsek ben buluşmalara çok çok zor gelebiliyorum bilen bilir... Sen mayısta gelir de beni göremezsen ayıp olur. Alman usulü halledelim biz :gul:

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Yok efendim kabul etmiyorum .. Ben misafir gelen kişiye hesabı ödetmem . :ehe Buluşmalara pek gelemiyorsun öyle mi , vallahi biz de pazar gününe ayarlarız kendimizi , buluşmamızı ...! Akşam ya da öğlen yemeği ayarlarız , sen de o zamana ayarlayıp gelir , yemeğini yer ikimizin hesabını ödersin . Biz her türlü sana ayak uydururuz o gün . Budur yani bakış açısı . :ehe

Şubatta ben , Mayıs da sen o kadar .. :ehe

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Hacı sen benim durumları bilmiyorsun ben haftada 7 gün çalışıyorum... Pazar da prova oluyor. He sen dersen ki ben gece 9/10-01:00 arası müsait olabilirim, bana uyar. Ozan-Salih-Doğuş-Ali-Ahmet-Mustafa ile yaptığım buluşmalarda adamlar eve 2 - 2,5 gibi dönmüştü, haberin olsun yani :ehe

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Hay hay .. Onun da çaresi var.. Bu bir engel değildir .Tamam sen gelme buluşmaya , biz gelelim senin yanına Ata. Sana yakın bir yer seçelim . Hani şöyle 50-100-150-200-250-300-350-400-450-500 metre civarı falan . :ehe

Bu da mı olmaz ?

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
™ мγdяєaм;1933623' Alıntı:
Mustafaa :D Adam = Erkek Değil Mi ?
Oo Zaman Erkeklerde Gitmesin :kop:

Gülsem mi ki? :hmmm

:ehe

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ne 2-2,5'u be... Gün aydınlanıyordu eve gittiğimde.. :ehe
:islik
DiaBLoS™;1933933' Alıntı:
Hay hay .. Onun da çaresi var.. Bu bir engel değildir .Tamam sen gelme buluşmaya , biz gelelim senin yanına Ata. Sana yakın bir yer seçelim . Hani şöyle 50-100-150-200-250-300-350-400-450-500 metre civarı falan . :ehe Bu da mı olmaz ?
Laf mı çarpıyorsun Ali :ehe
Belirteyim ki tüm buluşmalar Avrupa kıtasında oldu. Ki ben Asya kıtasının teee ucunda oturuyorum. Yoldan yerinmeyiz de zaman yok :)
Oyunda bol bol gülersin; komedi :ehe

Ozan

Ozan

Admin
Ben de gelsem mi ki :hmmm

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Sen gelmezsen oynamam.

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
:islik

Oyunda bol bol gülersin; komedi :ehe

Yaa gecenin bir yarısı kurda kuşa teslim ettin, gecenin koynuna saldın beni... :ehe

Yahu güleceğimden şüphem yok tabi ki..

Katılım çok olursa daha da güzel olur. :)

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
™ мγdяєaм;1933623' Alıntı:
Nee Zaman Dedim Hasan :D :p

Bak hele bak.. Verdiğin sözleri de mi hatırlamıyorsun? :D

Senin yediğini ben niye ödüyorum yahu :ehe O da güzelmiş...:ehe1-2 gün işleri asmak mı? :ehe

Yahu pazartesi 11:30'da idi uçağım, dedim ki olmaz! Bana erken uçak ayarlansın, iş var pazartesi; millet imkânsız dediğini başardı vallahi, 06:00'ya uçak ayarlandı. Velhasıl kelam ancak pazar görüşebileceğiz Hasan'ım. Gönül isterdi fazlasını ya, şartlar elvermiyor. Yine de hiç yoktan iyidir.

Bu arada tiyatro çalışman mı var?
Gel kapışalım :box

Ben oyuncu yok diye oynuyorum, düzenleyen ekip de arkadaş olunca kaçamadım. :D

Ben de gelsem mi ki :hmmm

Gel gel.. Yazın acısını çıkartırız hava açık olursa. :)

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Bu buluşma çok güzel olacak, kesin geliyorum, Adana bu mevsimde pek güzel değildir ama sizleri en iyi şekilde ağırlarız arkadaşlar. ;)

POWER

POWER

Üye
Adana Mart-Nisan-Mayıs aylarında şahane olur. İlerisi bunaltıcı :D

Kimler geliyor bakalım şimdi?

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ben oyuncu yok diye oynuyorum, düzenleyen ekip de arkadaş olunca kaçamadım. :D
Bakalım benim oyunculuğumu beğenecek misin :ehe
Bu buluşma çok güzel olacak, kesin geliyorum, Adana bu mevsimde pek güzel değildir ama sizleri en iyi şekilde ağırlarız arkadaşlar. ;)
Eyvallah gözüm, havadan bize ne, hepberaber olalım yeter... :gul:
Adana Mart-Nisan-Mayıs aylarında şahane olur. İlerisi bunaltıcı :D

Kimler geliyor bakalım şimdi?
Erol - Ali - Ozan - Hasan - Mustafa - Ata - Ercan - İsa(olabilir). Şimdilik kadro bu...