Gerçekleştirilen Buluşmalar 28 Şubat Adana Buluşması / Tiyatro Faslı

Sponsorlu Bağlantılar

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Şimdi yapılması gereken neyse onu uygulayalım arkadaşlar ...Tren saatleri oldukça geç , bu konuda hem fikiriz . .. Otobüs ile dönelim bizde ..!

Otogardan .. Sıkıntı olur mu ? Ne dersiniz ?

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
benim mersinde ablam var :) sorunum yok ama diğer arkadaşları bırakıpta gidemem o eve, hepinizide oraya götüremeyeceğime göre,
sırf bu buluşmaya kalabilmek için vekalet verdim.
24 saat durmadan görüşüyorsun yahu insanlarla!.. Öğlen zaten görüşeceğiz. Gel sen de benimle Mersin'e, oyunu seyret, sabah dönersin... :(
Adana'nın neresine Geleceksin :P
Mersin'ine...
Haydaaaa..... Ama mersin dert değil. Hızlı tren 45 dk. Dönüş sorunu için olta alıp balık tutalım sabaha kadar diyorum :D Ne dersiniz :D
Gel bir şekilde yahu :(
DiaBLoS™;2070390' Alıntı:
Şimdi yapılması gereken neyse onu uygulayalım arkadaşlar ...Tren saatleri oldukça geç , bu konuda hem fikiriz . .. Otobüs ile dönelim bizde ..! Otogardan .. Sıkıntı olur mu ? Ne dersiniz ?
Taksiyle 20 lira olduğunu duydum. Adam başı 5 lira düşüyor 4 kişi binilse... Çok mu sıkıntı olur ki :hmmm

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Yahu Ata , ne diyorsun .. 20 TL olur mu ? Rahat 80 km uzaklık var . Adana - Mersin arası ..!
Keşke 20 TL olsa ..! Taksiyle rahat , 100 - 150 TL tutar ..

Otobüsler bildiğim 6,5 ya da 7,5 TL ... Benim tavsiyem dönüş otobüs olsun ..!

EroL

EroL

Emekli Yönetici
gece otobüsler gene en son 10 civarı bitiyo. Çadır satın alalım, halk plajında sabahlayalım :D
benim için bi problem yok ata diğer arkadaşlara çözüm bulmalıyız.
eğer bir minibüs kiralarsak, 80 km 100tl civarı götürür, ama katılımın 10 kişiden az olmaması lazım ki, para yükü binmesin. Sonra Aliyle 50 50 ödeyebiliriz otobüs parasını :ehe

POWER

POWER

Üye
Bence alalım çadırları sahil yolunda çadır kuralım :D Kalacak yer sorunu çözülür bir şekilde diyorum ben.
Gee otobüs bulmak çok güç. Taksi parası da gece tarifesi olacağından çok daha pahalı olur bilesiniz. Onun yerine Adana'dan araba kiralasak daha ucuza gelir.

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Adana havaalanından Mersin'e 20 liraya giden taksi , 20 liraya ordan buraya da getirir. :dry:

Otobüs bulmak da sıkıntı olmaz. Saat 11'de Malatya firmaları kalkıyor. Boş yer olursa alırlar sanırım.

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Ne 20 si yahu .. :hmmm
Nerede görülmüş , duyulmuş böyle birşey Hasan ım .. 20 TL iş merkezinden çarşı tutar bir kere.. Kaldı 80 km yol gidicek.. :ehe

Otobüs saatlerini öğrenelim bu hafta ...

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
2 Adana'lı arasında kaldım. Ben ne bileyim yahu sizin taksilerinizin tarifesini...

Ama sanırım adam başı 20 diyor Hasan. Km'si 1 lira olsa 80km=80 lira /4= 20 lira...

Aziz™

Üye
gerçekten gelmeyi çok isterdim ata.ama malesef çok uzak mesafe:ağlarım:

ama oynayacağın oyun için başarılar diliyorum.Allah yardımcın olsun Allah utandırmasın inşallah..:op:

seni izlemeye gelecek arkadaşlar içinde Allah hepsinin yardımcısı olsun sağ salim bir şekilde gelirler ve giderler...

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
2 Adana'lı arasında kaldım. Ben ne bileyim yahu sizin taksilerinizin tarifesini...

Ama sanırım adam başı 20 diyor Hasan. Km'si 1 lira olsa 80km=80 lira /4= 20 lira...

Yarın , birgün bir araya gelip karar vereceğiz Ata .. Bilgilendireceğiz seni ..

gerçekten gelmeyi çok isterdim ata.ama malesef çok uzak mesafe:ağlarım:

ama oynayacağın oyun için başarılar diliyorum.Allah yardımcın olsun Allah utandırmasın inşallah..:op:

seni izlemeye gelecek arkadaşlar içinde Allah hepsinin yardımcısı olsun sağ salim bir şekilde gelirler ve giderler...

Allah razı olsun Aziz im .. Teşekkür ediyorum .. Seni de bir gün görmek , isteriz inşallah ..
Sevgiler .

Aziz™

Üye
DiaBLoS™;2073164' Alıntı:
Allah razı olsun Aziz im .. Teşekkür ediyorum .. Seni de bir gün görmek , isteriz inşallah ..
Sevgiler .

inşallah oda olur abim inşallah.hepinize kolaylıklar diliyorum.sizede sevgiler:op:

Fratt99

Fratt99

Üye
Ya bende 20 diye biliyorum taksi.Olmadı olta ve çadır alın tamam xD

D3N1Z

D3N1Z

Üye
chavrash ben takip edemiyorum ne oldu ne bitti galbia oyun mersinde oraya da gideriz ;) donemk proplem degil ;) ama oglen demirspor maci var hep beraber demirspor macina gidelim oradan da geceriz mersine ??

POWER

POWER

Üye
Adanademir maçına gitmek için de organize olmak gerek. Bilmiyorum bana uyar aslında :)

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Maça gitmek mümkün değil gibi, çünkü hem gün boyu dolaşıp yorulacağız hem de öğlen saatlerinde üyelerle buluşup saat 5 gibi de Mersin'e geçeceğiz. O gün çok yorucu geçecek, bir de maça gidip ayakta zıplayarak ayaklarımızı kitleyemeyiz. :) Sen maçtan sonra katılsan da olur Deniz. Stad'a uzak yerde olacağımızı zannetmiyorum. :hmmm

biLaL1755

biLaL1755

Üye
DiaBLoS™;2071181' Alıntı:
Yahu Ata , ne diyorsun .. 20 TL olur mu ? Rahat 80 km uzaklık var . Adana - Mersin arası ..!
Keşke 20 TL olsa ..! Taksiyle rahat , 100 - 150 TL tutar ..

Otobüsler bildiğim 6,5 ya da 7,5 TL ... Benim tavsiyem dönüş otobüs olsun ..!

Adananın Taksileri ßiraz farkılıdır En Yisi Otobüsss :D:evet::evet:

POWER

POWER

Üye
Adanademir maçına gidip de çoşmamak mümkün değil :D Ama Hasan'ın dediği gibi oraya yakın olacağız muhtemelen. 3 Gün kaldı zaten. ARtık ne yapacağımızı tam olarak belirleyelim.

D3N1Z

D3N1Z

Üye
ben macdan cikar gelirim :) ararim sizi sizde cok uzakda olmayin...gerci geldigimde konusabilecegim kadar ses kalacakmi bilmiyorum ama gorecez

--------------- Ekleme ---------------

oRadan bende gelebilirim mersine...