24 saat durmadan görüşüyorsun yahu insanlarla!.. Öğlen zaten görüşeceğiz. Gel sen de benimle Mersin'e, oyunu seyret, sabah dönersin...benim mersinde ablam varsorunum yok ama diğer arkadaşları bırakıpta gidemem o eve, hepinizide oraya götüremeyeceğime göre,
sırf bu buluşmaya kalabilmek için vekalet verdim.
Mersin'ine...Adana'nın neresine Geleceksin :P
Gel bir şekilde yahuHaydaaaa..... Ama mersin dert değil. Hızlı tren 45 dk. Dönüş sorunu için olta alıp balık tutalım sabaha kadar diyorumNe dersiniz
![]()
Taksiyle 20 lira olduğunu duydum. Adam başı 5 lira düşüyor 4 kişi binilse... Çok mu sıkıntı olur kiDiaBLoS™;2070390' Alıntı:Şimdi yapılması gereken neyse onu uygulayalım arkadaşlar ...Tren saatleri oldukça geç , bu konuda hem fikiriz . .. Otobüs ile dönelim bizde ..! Otogardan .. Sıkıntı olur mu ? Ne dersiniz ?

2 Adana'lı arasında kaldım. Ben ne bileyim yahu sizin taksilerinizin tarifesini...
Ama sanırım adam başı 20 diyor Hasan. Km'si 1 lira olsa 80km=80 lira /4= 20 lira...
gerçekten gelmeyi çok isterdim ata.ama malesef çok uzak mesafe
ama oynayacağın oyun için başarılar diliyorum.Allah yardımcın olsun Allah utandırmasın inşallah..
seni izlemeye gelecek arkadaşlar içinde Allah hepsinin yardımcısı olsun sağ salim bir şekilde gelirler ve giderler...
DiaBLoS™;2073164' Alıntı:Allah razı olsun Aziz im .. Teşekkür ediyorum .. Seni de bir gün görmek , isteriz inşallah ..
Sevgiler .

Sen maçtan sonra katılsan da olur Deniz. Stad'a uzak yerde olacağımızı zannetmiyorum. 
DiaBLoS™;2071181' Alıntı:Yahu Ata , ne diyorsun .. 20 TL olur mu ? Rahat 80 km uzaklık var . Adana - Mersin arası ..!
Keşke 20 TL olsa ..! Taksiyle rahat , 100 - 150 TL tutar ..
Otobüsler bildiğim 6,5 ya da 7,5 TL ... Benim tavsiyem dönüş otobüs olsun ..!