27~Şubat~2oo9~Cuma (Günün fıRsatı) ve oLanLaR.. !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar bu Cuma günü günün fırsatına katıldım günlük internet paketiydi 2hattıma da yaptım ikisine de mesaj geldi 48saat içinde yüklenecek die.. neyse bekledim 2gün gelmedi bu kampanya dahilinde mb lar.. Dün turkcell i aradım bayan çıktı zuhal hanım dedi ki seni genel müşteri hizmetlerime bağlayym bağladı neyse diğeri de kıvırttı başka birine bağladı olanları anlattım dedi ki sizin böyle bi basvurunuz yok ben de dedim siz manyakmisiniz kardeşim bana mesajı geldi 48sonra yüklenecek die bi bakayım dedi biraz bekletecm dedi beklerken tl suratıma kapattı bi daha aradım kardeşim siz dalga mi geçiyorsunuz zora gelince müşterilerinizin suratına tl mi kapatıyorsunuz dedim lafı değiştirdi sorun neydi dedi anlattım bu sefer diğer hatla aradım dedi ki hafta sonları yoğunluk sebebi var o yüzden olabilir siz yarına dek olmazsa tekrar arayın dedi neyse görüşme bitti diğer hattı 8o532 die bi numara aradı açtım müşteri hizmetlerinden arıyoruz dedi müşteri hizmetlerimizle konuşmanız sakıncalı olduğu için dedi tl i kapattım o an hemen hattı kırdım .. görüyormusunuz hem insan gibi yardımcı olmuyor hem de biz buyuz dyp konuşuyorlar daha müşterilerine değer vermiyorlar ya bu nasıl hizmet .. he a arkadaşlar benim mb da gelmiş sağolsun yapmışlar bugün..

morfrap

morfrap

Üye
Banada e-bulten kampanyasında öyle yapılmıştı. Ama ben acısını çıkarttım. 25 kontör aldım. Biraz fırça, her şeyi temizliyo:)

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
    Konu Sahibi
4Tane turkcell hattım böyle bir sorunla hiç karşılaşmadm ve turkcell i kınıyorm yaptığından sonra..

--------------- Ekleme ---------------

Banada e-bulten kampanyasında öyle yapılmıştı. Ama ben acısını çıkarttım. 25 kontör aldım. Biraz fırça, her şeyi temizliyo:)

kardeş turkcelllisin galiba...

öyle işte kardeş.. onu yiyorum şimdi..

morfrap

morfrap

Üye
ewet turkcelliyim

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Ana ne ilginç valla ben ne zaman arasam övüp övüp bitiremiyorlar :ehe

greenmile

greenmile

Üye
birde zeytinyagı gibi üste çıkmışlar

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
    Konu Sahibi
Ana ne ilginç valla ben ne zaman arasam övüp övüp bitiremiyorlar :ehe

ne övmesi kardeşim..çok havalı bu turkcell.. çoğu müşteri hizmeti de birşeyden anlamıyor yemin ederim i.

birde zeytinyagı gibi üste çıkmışlar

bunlar böyle ama şimdi turkcell i harcıyorum vallahi bi açığını yakaladım nmusszm hıncımı aldım aldım aldım ,aldıkları kontorleri misli misli ödediler... çok mutluyum bea :D

anilakarsu93

anilakarsu93

Üye
Konunun ismini Türkçe ve forum kurallarına göre düzenleyin lütfen.. :nono:

anilakarsu93

anilakarsu93

Üye

yerine

27 Şubat 2009 Cuma (Günün Fırsatı) ve Olanlar! ;)

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
    Konu Sahibi
Anladım Türkçe ye uygun..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt