Mustafa Dümen
Üye
27~Şubat~2oo9~Cuma (Günün fıRsatı) ve oLanLaR.. !
Arkadaşlar bu Cuma günü günün fırsatına katıldım günlük internet paketiydi 2hattıma da yaptım ikisine de mesaj geldi 48saat içinde yüklenecek die.. neyse bekledim 2gün gelmedi bu kampanya dahilinde mb lar.. Dün turkcell i aradım bayan çıktı zuhal hanım dedi ki seni genel müşteri hizmetlerime bağlayym bağladı neyse diğeri de kıvırttı başka birine bağladı olanları anlattım dedi ki sizin böyle bi basvurunuz yok ben de dedim siz manyakmisiniz kardeşim bana mesajı geldi 48sonra yüklenecek die bi bakayım dedi biraz bekletecm dedi beklerken tl suratıma kapattı bi daha aradım kardeşim siz dalga mi geçiyorsunuz zora gelince müşterilerinizin suratına tl mi kapatıyorsunuz dedim lafı değiştirdi sorun neydi dedi anlattım bu sefer diğer hatla aradım dedi ki hafta sonları yoğunluk sebebi var o yüzden olabilir siz yarına dek olmazsa tekrar arayın dedi neyse görüşme bitti diğer hattı 8o532 die bi numara aradı açtım müşteri hizmetlerinden arıyoruz dedi müşteri hizmetlerimizle konuşmanız sakıncalı olduğu için dedi tl i kapattım o an hemen hattı kırdım .. görüyormusunuz hem insan gibi yardımcı olmuyor hem de biz buyuz dyp konuşuyorlar daha müşterilerine değer vermiyorlar ya bu nasıl hizmet .. he a arkadaşlar benim mb da gelmiş sağolsun yapmışlar bugün..