2690 acil yardım:S

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bettacı

Üye
    Konu Sahibi
2690 acil yardım:S
öncelikle özür diliyorum acil yazdığım için.hemen cevap alıp cıkmam gerekiyor.bir süre giremicem o yüzden öğrenmek istiyorum hemen sorunu...

2690 cep telefonum var...wep kısmına giriyorum.taracıya basıyorum ve adres cubuğuna 0.facebook.com yazıyorum.girior ama tarayıcınız yda telefonunuz desteklemiyor gibi bişey diyor.sorunu nasıl giderebilirim?

futbol123

futbol123

Üye
birde o.facebook diye girin

bettacı

Üye
    Konu Sahibi
denedim...yanlıs sayfa dior.0.facebook.com a girincede tarayıcınla uyumlu değil diyor

bettacı

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar yardımcı olacak yok mu?

balikci06

Üye
web deki nokia mobiye gir orada web adresi girin yazıyo orayao.facebook.com gir oradan luyo ben denedim

dragonejder

Üye
arkadaşlar ben BALIKCİ06 adlı arkadaşın dediğini yaptım, oldu, ama o zaman da para gidiyor :S avealıyım ben de.arkadaşın dedğini yaptım ama o sayfaya gidebilmek için nokia mobiye giriyorum, ardından 0.facebook.com'a giriyorum, oluyor. ama 0,20 kuruş gişdiyor bu işlemi her tekrarlamamda :vur

anasayfayı ayarlayamıyorum 0.facebook.com diye :s yardımcı olabilecek birileri var mı bu konuda? para gitmeden direk 0.facebook.com'a girmek istiyorum ben de.

onur_bjk53

onur_bjk53

Üye
Arkadaşlar aynı sorun bendede vardı öğrendim. İlk başta Müzk çalara giriyoruz önümüzde Müzik menüsü var dimi . orda seçenekler diyip indirilenlere tıklıyoruz . orda 2 seçenekte adrese git yazıyor oraya tıklayıp 0.facebook.com yazıp giriyoruz ben hep onu kullanıyorum :D bi teşekkür yeter

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt