2600 TL'ye pc toplama kasa+monütör+klavye mouse

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
m5c4

m5c4

Üye
    Konu Sahibi
2600 TL'ye pc toplama kasa+monütör+klavye mouse
Oyun oynamayı seviyorum babam bilgisayarı oyuncak olarak görüyor zor ikna ettim bi 4-5 sene gidecek bişey olsun fiyatı bu seviyede olsun Nisan'da alacağım bu yüzden yeni çıkacak şeyler varsa yazabilir.
Not:Vatan Bilgisayar'dan alacağım.

ozakin70

ozakin70

Üye
Masa üstü ve toplama olması şart mı sana yeni aşkımı tanistirayim Asus N56VZ 2 saniyede açılan bi Laptop şahsen test ettim win8 yukluydu 2 sn 44salisede açıldı ki benim tuşa basmam 44 salise sürmüş tür yani atmamislar kanitladim eğer leptop düşünürsen çok iyi geçen ay vatanada 2600 e satılıyordu Laptop testlerde firmalar 89 la 95 arası not veriyor ki bu bi Laptop için müthiş bakmani tavsiye ederim

Ama aynı paraya çok güzel kasa toplanır suan mobilim yardım edemicem K. Bakma :D

ozakin70

ozakin70

Üye
Mesajı 2 kere atmisim Pardon :D duzenledim

m5c4

m5c4

Üye
    Konu Sahibi
benimde aklımda o vardı ama dedim toplama daha iyi olur heralde ben bide bunları göstereyim nasıl olur acaba
ASUS P8Z77-V LX Intel Z77 Soket 1155 DDR3 2400MHz(O.C.)SATA 3.0 USB 3.0 HDMI Anakart

INTEL Core i7 3770 Soket 1155 3,4GHz 8MB Cache 22nm İşlemci

ASUS GTX660 Ti DirectCU II GDDR5 2GB 192Bit Nvidia GeForce DX11 Ekran Kartı

GSKILL 8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1600MHz CL9 1.5V Dual Kit Ram

SEAGATE 3.5" 500GB Barracuda Sata 3.0 16MB Cache 7200Rpm Harddisk
Daha ne gerekir.Bu sistem idare edermi uyumsuzluk vs. Olurmu çünkü ilk toplama çalişmam pek bi bilgi sahibi değilim

Jomolocco

Jomolocco

Üye
O paraya istediğini alırsın

m5c4

m5c4

Üye
    Konu Sahibi
peki yazdıklarım işe yararmı

SilentOne

SilentOne

Üye
bence 64 gb ssd al işletim sistemi için 500 lugude oyun muyun uygulama programların için kullan en azından kafan rahat olur be istediğin zaman o hardiskide harici olarakta kullanabilirsin

m5c4

m5c4

Üye
    Konu Sahibi
olabilir.Mantıklı bencede bide vatan dan alınca parçaları bilgisayarcıyamı toplatayım yoksa vatan bunu yapıyormu

- - - Eklendi - - -

peki daha iyi bi sisten önerebilecek varmı?

masQuest

Üye
o yazdığın sisteme bütçen yetiyorsa kasa+monitör+power ına falan o sistemi al idare eder uzun bi süre. gtx660ti NEREDEYSE stok bi gtx 670 performansındadır.

ozakin70

ozakin70

Üye
Vatan ve istanbul bilişim parçaların uyumluluğu nu denetleyip kasayı ücretsiz topluyor tabi hepsini ordan alırsan :-D

salwador10

salwador10

Üye
ekran kartını ddr5 1gb 256 bitten aşağı alma işlemcinide i5 olarak düşünebilirsin güzel bir +80 plus 750watt güç kaynaklı kasa işini görebilir tam anlamlı parça söyleyemem ama dediklerim iyidir +işletim sistemin için ssd güzel olur 500 gb hdd yeterlidir

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
i5 3570k
Z77 çipset 350 liralık bir anakart.
Nvidia GTX670
2x4GB ripjawsx 1600mhz 8gb ram
120gb sandisk extreeme sata3.0 SSD
1 tb seagate harddisk.
650 watt 80+plus power.
ATX kasa.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt