26 ekim oldu. Belle geliyormu? & konferans da neler oldu hakkinda tum yorumlar :D

Sponsorlu Bağlantılar

uruno

uruno

Üye
Nokia nın az önce twitterden bana atığı cevap hep aynı aslında
''Hi there, you will notice it becoming available during this month'' Türkçesi:bu ay içinde. .

cyber

cyber

Üye
Nokia nın az önce twitterden bana atığı cevap hep aynı aslında
''Hi there, you will notice it becoming available during this month'' Türkçesi:bu ay içinde. yerine koyuyor .

Nokia türkiye de kopyala yapıştır yapıyo :D

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
adamlar bıktı herkese dert anlatmaktan..belle sorusu gördüler mi ctrl+v çakıyorlar direk :)

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
elop da fedailerini salar üstümüze sonra.. :)

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
belle umudumuz var zaten onu da yok etme herif görür falan neme lazım..geri al lafını çabuk...özür dile :D sıyırdık cümleten

ahmetoran

ahmetoran

Üye
Özür dilerim araya girdim ama konu açmıştım ilgi çekmedi :D
ilk sorun cihaz güncellemesi hakkında. " " adındaki programda yazılım sürümümü(25.007) tekrar güncelliyordum. 2 dk kala cihaz bağlantısı kesildi diyor.( bu olaylar gerçekleşirken telefonda "test mode" ekranı çıkıyor.) Yoksayıp Devam ettiğimde 5dk var yazısından yüklemeye devam ediyor. yine 2dk kala aynı uyarı çıkıyor usb ye hiç dokunmadığım halde. Bunu nasıl düzeltebilirim. Kardeşimin USB kablosunu ısırmasıyla bi alakası olabilir belki ama usb çalışıyor.
İkinci sorum ise my nokia hakkında. Önceden pcden denemiştim ama baktım mesaj vb. gelmiyor. bende telden abone olmaya çalıştım. mesaj gibi bişey gönderdi. tekrar denediğimde ise önceki kaydın tamamlanması bekleniyor diyor. Ne zamana üyeliğim kabul edilir ? Şimdiden teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Özür dilerim araya girdim ama konu açmıştım ilgi çekmedi :D
ilk sorun cihaz güncellemesi hakkında. " " adındaki programda yazılım sürümümü(25.007) tekrar güncelliyordum. 2 dk kala cihaz bağlantısı kesildi diyor.( bu olaylar gerçekleşirken telefonda "test mode" ekranı çıkıyor.) Yoksayıp Devam ettiğimde 5dk var yazısından yüklemeye devam ediyor. yine 2dk kala aynı uyarı çıkıyor usb ye hiç dokunmadığım halde. Bunu nasıl düzeltebilirim. Kardeşimin USB kablosunu ısırmasıyla bi alakası olabilir belki ama usb çalışıyor.
İkinci sorum ise my nokia hakkında. Önceden pcden denemiştim ama baktım mesaj vb. gelmiyor. bende telden abone olmaya çalıştım. mesaj gibi bişey gönderdi. tekrar denediğimde ise önceki kaydın tamamlanması bekleniyor diyor. Ne zamana üyeliğim kabul edilir ? Şimdiden teşekkürler
Hiçbir bilgim yok ustamsomuru: kusura kalma...

----------Eklendi @ 15:42:29 ---------- Yazıldı @ 15:41:56 ----------

belle umudumuz var zaten onu da yok etme herif görür falan neme lazım..geri al lafını çabuk...özür dile :D sıyırdık cümleten

Almam!Ya da neyse Belle gelene kadar...Aliim bari.

• Beğen
Tepkiler: ahmetoran
Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
Gelsin artık. Sıkıldık..

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
farklı bir usb kablosu ile dene önce olmazsa nokia suite i kaldır ve bütün bileşenlerini.tekrar kur.telefonu tanıt güncelle.bakalım hata verecek mi

ahmetoran

ahmetoran

Üye
farklı bir usb kablosu ile dene önce olmazsa nokia suite i kaldır ve bütün bileşenlerini.tekrar kur.telefonu tanıt güncelle.bakalım hata verecek mi

farklı usb derken 5800inki olur mu? zarar vb. olmaz dimi? ve ayrıca nokia suiteden yapmadım . nokia software updaterden yaptım.

Üst Alt