ahmetoran
Üye
Evet hem tel.den hemde pcden
Yazılım güncellemelerinden kontrol ettiniz değil mi ?
Evet hem tel.den hemde pcden
Yazılım güncellemelerinden kontrol ettiniz değil mi ?
sana bişey sorucam bu dediğin olay olurmu c7 ye (1200mah) 701 in (1300mah) takılırmı? telefona zararı olurmu eğer öşe bişey olursa 701 pili alabilirimbizim telefonları 1 ghz yükseltsin pil ömrü sorun mu ya 1200mAh den fazla bişi takarız 701 in 1300lüğü mesela azda olsa iyidiryanımda 2 bataryaylada dolaşırım ama 800de olur
![]()
sana bişey sorucam bu dediğin olay olurmu c7 ye (1200mah) 701 in (1300mah) takılırmı? telefona zararı olurmu eğer öşe bişey olursa 701 pili alabilirim
olmaz kardeşim telefona zarar verirsin
c6-01 e hangileri olur 1050 den yüksek olarak bilen var mı

birşey olmaz arkadaşlar 3.7 v olsunda mah ne olursa olsun fark etmez![]()
katılıyorum. Çünkü mah sadece depolama kapasitesi. Fakat kaliteli ve güvenilir bi marka bulabilirseniz daha sağlıklı olacaktır
olacaksa ben orjinal noki alırım

önemli olan akım şiddeti yani volt 3.7 olması lazım amper 5000 olsa da bir şey yapmaz tek olacak şey örneğin c6-01 şarjı 15 gün falan giderdi herhalde .2500 mah lik piller var ebay de gold falan diyorlar ama sanırım çakmalar çin işi yani
Bunun adı aslında satış stratejisi gerçekten kullanışlı bir tel yap(c6-01) ama 1050 lik pil koy e72 ye 1500 koymayı biliyorlar ama nasıl bir zamanlar bluetoot sonra kamere daha sonra wi-fi gibi özellikleri ekstraymış gibi sunup,- ama bu wi-fi li deyip 1000 tl üzerine satılarsa sonrasında wifi de standart olmuşsa 1-2 sene içinde de şarjı ekstar özelik gibi gösterip çok uzun batarya süresi olan teller çıkaracaklar ve bize bunları da yüksek fiyattan kakalayacaklar sonra 1 aylık şarj süresi de standart olacak yeni bişey icat edecekler hepsi strateji ve bu böyle sürüp gidecek.

bulabilirsen bize de söyle![]()
katılıyorum. Çünkü mah sadece depolama kapasitesi. Fakat kaliteli ve güvenilir bi marka bulabilirseniz daha sağlıklı olacaktır