26 ekim oldu. Belle geliyormu? & konferans da neler oldu hakkinda tum yorumlar :D

Sponsorlu Bağlantılar

marmaraisland

Üye
bizim telefonları 1 ghz yükseltsin pil ömrü sorun mu ya 1200mAh den fazla bişi takarız 701 in 1300lüğü mesela azda olsa iyidir :) yanımda 2 bataryaylada dolaşırım ama 800de olur :)
sana bişey sorucam bu dediğin olay olurmu c7 ye (1200mah) 701 in (1300mah) takılırmı? telefona zararı olurmu eğer öşe bişey olursa 701 pili alabilirim

Kingmortall

Kingmortall

Üye
cyber

cyber

Üye
biz 5800 ın bataryası ile c7 çalıştırmıştık zor oldu ama :D

marmaraisland

Üye
gerçekten arkadaşlar zararı olurmu acaba

gazi0

gazi0

Üye
ben zararı olmaz die biliyorum. bizim batarya bl5k. nokianın sitesindede 1300mAh yazıo eskiden 1200mAh idi die yazıo. uyumluluğa tıklayınca c7 yi orada görebilirsiniz. tam olarak bilen varsa yazarsa bende öğrenirim arkadaşlar. ama bende 1300mAh almayı düşünüyorum. dha yüksek olsa onuda denerdim :)

cyber

cyber

Üye
c6-01 e hangileri olur 1050 den yüksek olarak bilen var mı

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
c6-01 e hangileri olur 1050 den yüksek olarak bilen var mı

aynen ya bnm anlamadıgım neden 1050 ya da digerleri neden 1200-1300 vs vs 2000 yapsalar nolur cokmu masraflı oluyo noluyo nfc teknolojisini yapan bunu yapamıyomu anlamıyorum arkadaş ya hd oyun oynamaya korkuyoruz sömürüyo resmen :D

AndroidOne

AndroidOne

Üye
birşey olmaz arkadaşlar 3.7 v olsunda mah ne olursa olsun fark etmez :oke:

• Beğen
Tepkiler: Bberkan40
hakan_710

hakan_710

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Febris
uruno

uruno

Üye
önemli olan akım şiddeti yani volt 3.7 olması lazım amper 5000 olsa da bir şey yapmaz tek olacak şey örneğin c6-01 şarjı 15 gün falan giderdi herhalde .2500 mah lik piller var ebay de gold falan diyorlar ama sanırım çakmalar çin işi yani
Bunun adı aslında satış stratejisi gerçekten kullanışlı bir tel yap(c6-01) ama 1050 lik pil koy e72 ye 1500 koymayı biliyorlar ama nasıl bir zamanlar bluetoot sonra kamere daha sonra wi-fi gibi özellikleri ekstraymış gibi sunup,- ama bu wi-fi li deyip 1000 tl üzerine satılarsa sonrasında wifi de standart olmuşsa 1-2 sene içinde de şarjı + bir özellik olarak özelik gibi gösterip çok uzun batarya süresi olan teller çıkaracaklar ve bize bunları da yüksek fiyattan kakalayacaklar sonra 1 aylık şarj süresi de standart olacak yeni bişey icat edecekler hepsi strateji ve bu böyle sürüp gidecek.

Bberkan40

Üye
önemli olan akım şiddeti yani volt 3.7 olması lazım amper 5000 olsa da bir şey yapmaz tek olacak şey örneğin c6-01 şarjı 15 gün falan giderdi herhalde .2500 mah lik piller var ebay de gold falan diyorlar ama sanırım çakmalar çin işi yani
Bunun adı aslında satış stratejisi gerçekten kullanışlı bir tel yap(c6-01) ama 1050 lik pil koy e72 ye 1500 koymayı biliyorlar ama nasıl bir zamanlar bluetoot sonra kamere daha sonra wi-fi gibi özellikleri ekstraymış gibi sunup,- ama bu wi-fi li deyip 1000 tl üzerine satılarsa sonrasında wifi de standart olmuşsa 1-2 sene içinde de şarjı ekstar özelik gibi gösterip çok uzun batarya süresi olan teller çıkaracaklar ve bize bunları da yüksek fiyattan kakalayacaklar sonra 1 aylık şarj süresi de standart olacak yeni bişey icat edecekler hepsi strateji ve bu böyle sürüp gidecek.

amerikanın oyunları bunlar :ehe

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
Arkadaşla farkettinizmi ne kadar konunun dışına çıktınız :) :alkis

• Beğen
Tepkiler: Febris
uruno

uruno

Üye
Bu konu belleyi beklerken beraberce lafladığımız kafa dağıtığımız bir konu durakta otobüs bekleme hesabı.Hem bir çok gereksiz konun açılmasını engeliyor rahat ol 3-5 mesaj sonra konu belleye döner yine;)

AHMED...

AHMED...

Üye
gelen giden varmı takip edemiyorum bi ses bi haber

Üst Alt