26 ekim oldu. Belle geliyormu? & konferans da neler oldu hakkinda tum yorumlar :D

Sponsorlu Bağlantılar

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
sıralama doğru ise c6-01 gene sonlarda :) Tam üvey evlatmisiz

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan

Kingmortall

Kingmortall

Üye
bunlar daha belle bekliyor :kop:

• Beğen
Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
komik olan ne dostum?

• Beğen
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
komik olan ne dostum?

Arkadaş Ace'ye geçti ya,daha dünkü C6-01 anılarını unutmuş,bizimle dalga geçiyor.Geç dalganı...Biz artık önemsemiyoruz.Evet,cihazlarımız güçsüz.Yine evet,uyduruk bir Nokia Belle güncellemesi bekliyoruz.Ama asla bazıları gibi umutsuzluğa düşüp cihazlarımızı satmadık.Hep ümit ettik!Daha da ediyoruz!Sonuna kadar da edeceğiz!

Kingmortall

Kingmortall

Üye
Arkadaş Ace'ye geçti ya,daha dünkü C6-01 anılarını unutmuş,bizimle dalga geçiyor.Geç dalganı...Biz artık önemsemiyoruz.Evet,cihazlarımız güçsüz.Yine evet,uyduruk bir Nokia Belle güncellemesi bekliyoruz.Ama asla bazıları gibi umutsuzluğa düşüp cihazlarımızı satmadık.Hep ümit ettik!

bekleyin bekleyin çıkar :ehe

• Beğen
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye

Çıkar.Ancak sana Android 4.0 gelir mi..Orası meçhul...:eheBiz enazından elimizde kesin bir veriyle ümit ediyoruz.Anladık,Android müthiş.Hiçbir sorunun yok,bu nedenle can sıkıntısından gelip bizimle dalga geçiyorsun..Ama inan ki hiç etkilemiyor.Çünkü biliyorum ki sinirlenip duvara atsam -o kadar sağlam ki- cihazın ekranına bile hiçbir şey olmayacak.Çelik kasa,Gorilla Glass,USB OTG...Bunlar bir çırpıda aklıma gelenler.Eh,600 TL'ye bu malzeme bu kalite nerde...

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
arkadaslar kimse kusura bakmasın kötülemek için söylemiyorum ama bu saatten sonra plastik kasalı telefonlara o kadar para vermem sırf bu yüzden bile n8 kullanmaya devam edicem diger telefonlar oyuncak telmaşa gibi geliyor

• Beğen
Kingmortall

Kingmortall

Üye
Çıkar.Ancak sana Android 4.0 gelir mi..Orası meçhul...:eheBiz enazından elimizde kesin bir veriyle ümit ediyoruz.Anladık,Android müthiş.Hiçbir sorunun yok,bu nedenle can sıkıntısından gelip bizimle dalga geçiyorsun..Ama inan ki hiç etkilemiyor.Çünkü biliyorum ki sinirlenip duvara atsam -o kadar sağlam ki- cihazın ekranına bile hiçbir şey olmayacak.Çelik kasa,Gorilla Glass,USB OTG...Bunlar bir çırpıda aklıma gelenler.Eh,600 TL'ye bu malzeme bu kalite nerde...

zaten 4 5 ay sonra sony ericsson xperia arc alıcam ister gelsin ister gelmesin şimdilik ace aldım :naughty:

aldemirfatih

aldemirfatih

Üye
valla benim aklım ermiyor bu işe..niye yazıyorsunuz ki..çıkmasa da telefonumu seviyorum ben..yani dalga geçmek niye..anlamıyorum bu zihniyeti..vallahi anlamıyorumm..

• Beğen
okitox

okitox

Üye
ace'e de telefon diyolar ya hayret ya :D ekran kalitesiyle ezer c6 onu. Yazık eski tetrisler gibi kalıyor yanında. Her zaman söylemişimdir. Nokia telefon yapar, diğerleri oyuncak...

• Beğen
Tepkiler: Kingmortall
S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Ace telefonsa C7 ne bilemem .

Kingmortall

Kingmortall

Üye
ace'e de telefon diyolar ya hayret ya :D ekran kalitesiyle ezer c6 onu. Yazık eski tetrisler gibi kalıyor yanında. Her zaman söylemişimdir. Nokia telefon yapar, diğerleri oyuncak...

sony ericsson xperia neo v veya arc alıyorum ezsinde görelim

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
anlamıycak bisey yok arkadasım nokiadan daha iyi bir telefon aldıklarını zannediyor ve havasını atmaya calısıyorlar

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Alırsan al artisliğe gerek yok . Bir düşüşte kırılsında kal telefonsuz .

Kingmortall

Kingmortall

Üye
anlamıycak bisey yok arkadasım nokiadan daha iyi bir telefon aldıklarını zannediyor ve havasını atmaya calısıyorlar

android ya o yeter üstelik hızıda daha güzel 800 mhz adreno 200 gpu Qualcomm MSM7227 chipset :oke: harika performans için harika donanım

----------Eklendi @ 11:11:55 ---------- Yazıldı @ 11:11:11 ----------

Alırsan al artisliğe gerek yok . Bir düşüşte kırılsında kal telefonsuz .

ben kalmam dostum rahat ool :oke:

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Bak ya git android bölümüne .

Kingmortall

Kingmortall

Üye
gitmiyorum burda takılacam

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
android için elimde plastik oyuncak tasıyamam kimse kusura bakmasın ha alabiliyosan 4s yok alamıyosan kalite n8 dir benim için ayrıca symbianda yaptıklarınızı androidde yapında bakalım sistem ne tepki vericek

• Beğen
Kingmortall

Kingmortall

Üye
android için elimde plastik oyuncak tasıyamam kimse kusura bakmasın ha alabiliyosan 4s yok alamıyosan kalite n8 dir benim için ayrıca symbianda yaptıklarınızı androidde yapında bakalım sistem ne tepki vericek

kalite senin için sadece n8 mi :ehe sen htc galaxy s2 sony ericsson xperia arc falan tınlamıyosun galiba ericsson xperia neo v bile n8 den 2 gömlek üstün :oke: symbianda ne yapıyoduk ben herşeyi yapıyorum hiç bir tepki vermiyor :hmmm

Üst Alt