26 ekim oldu. Belle geliyormu? & konferans da neler oldu hakkinda tum yorumlar :D

Sponsorlu Bağlantılar

altannemre

Üye
arkadaş abartma ok herkes Biliyo geleceğini iyi oku

Uruloki

Uruloki

Üye
servis eğitimi vermekle belle nin gelmemesi ne alaka acaba olay aslında nokia tr nin 2012 de wp7 cihazları sokucağı için eğitim veriyor olabilirler mi

aşikar53

aşikar53

Üye
:off: ya arkadaş niye bu kadar saçmalık dolanıyor ortalıkta belle nasıl türkiyeye gelmez bütün ülkelere gidiyor da bize niye gelmiyor bence saçmalık atıyosunuz sayın arkadaş millet zaten gergin boyle abuk subuk şeyler yazıp milleti sinirlendirmeyin.:off:

qsaw

qsaw

Üye
:off: ya arkadaş niye bu kadar saçmalık dolanıyor ortalıkta belle nasıl türkiyeye gelmez bütün ülkelere gidiyor da bize niye gelmiyor bence saçmalık atıyosunuz sayın arkadaş millet zaten gergin boyle abuk subuk şeyler yazıp milleti sinirlendirmeyin.:off:
aynen ya moralimiz zaten bozuk :vure

okitox

okitox

Üye
bana kalırsa yılbaşında falan gelecek. Sürpriz gibi. Hristiyan aleminin en büyük ülkesi amerikayi kızdırdı nokia. O yüzden yaranmaya çalışabilirler.

emr353

emr353

Üye
bana kalırsa yılbaşında falan gelecek. Sürpriz gibi. Hristiyan aleminin en büyük ülkesi amerikayi kızdırdı nokia. O yüzden yaranmaya çalışabilirler.

aman hocamya azından yel alsın. İnş. Böyle bişey olmaz.
Aralığın başında çıksın artık.

Kingmortall

Kingmortall

Üye
nokia 2016 yılına kadar symbianı destekleyecekmiş :hmmm

SilentOne

SilentOne

Üye
aynen 2016 a destekleyecekte bizm telefonlara carlaadan sonra kullanım dışı :P

mesut1979

Üye
arkadaslar zaten benim bu son nokiam ilerleyen zamanda hep birlikte baska sistemlere geceriz bu saatten sonra symbiana yatirim yapilmaz

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
beyler bugün şişli cevahir teknosa da samsung galaxy s2 yi inceledim..bize carla donna falan gelse de s2nin tırnağı olamaz nokialar..adamlar aşmış olayı..menü geçişi resim kalitesi vs tekleme kasma hiçbirşey yok..2000tlye alınacak en iyi cihaz..fiyatı da 1800 lira..her yönden daha üstün.sonra alt katta nokia shopa uğradım.belle incelemek için.nokia 603 701 yeni gelmiş ama demoluk cihaz koymamışlar haftaya inceleyebilirsiniz dedi..eyvallah dedim çıktım..yani bundan sonra kesinlikle android denemeyi düşünüyorum..

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
Önceden nokia ile s2yimi kapıştırıyordun? Yuh..

qsaw

qsaw

Üye
beyler bugün şişli cevahir teknosa da samsung galaxy s2 yi inceledim..bize carla donna falan gelse de s2nin tırnağı olamaz nokialar..adamlar aşmış olayı..menü geçişi resim kalitesi vs tekleme kasma hiçbirşey yok..2000tlye alınacak en iyi cihaz..fiyatı da 1800 lira..her yönden daha üstün.sonra alt katta nokia shopa uğradım.belle incelemek için.nokia 603 701 yeni gelmiş ama demoluk cihaz koymamışlar haftaya inceleyebilirsiniz dedi..eyvallah dedim çıktım..yani bundan sonra kesinlikle android denemeyi düşünüyorum..
nokia kaybeder :ehe

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
kapıştırıyorum demedim sadece canlı canlı inceledim telefonu ve nokianın malesef süründüğünü gördüm gözlerimle..

Çamaçıkan

Çamaçıkan

Üye
yeter bu kadar beklediğimiz artık gelcekse gelsin amma meraklılar milleti bekletmeye

Türe

Türe

Üye

2000tlye alınacak en iyi cihaz..fiyatı da 1800 lira.. :kop::kop:

yeauw

yeauw

Üye
arkadaşlar sitede bi yorum buldum 25 kasimda çıkacağını yazmış doğru olablrmi yorm sizn xD

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
dalga geçmeyin ulen yuvarladım rakamı lo çaktırma ;)

Üst Alt