Tam bir tüketim toplumu olduk.Bu sebepten hep daha iyisini daha güzelini hazır bulup almak istiyoruz.Hiç bizde üretelim yada bizde yapalım.neden bizde üretmiyoruz diye kendimize sormuyoruz
:Tam bir tüketim toplumu olduk.Bu sebepten hep daha iyisini daha güzelini hazır bulup almak istiyoruz.Hiç bizde üretelim yada bizde yapalım.neden bizde üretmiyoruz diye kendimize sormuyoruz

öğreten olduda biz mi yapmadık!Tam bir tüketim toplumu olduk.Bu sebepten hep daha iyisini daha güzelini hazır bulup almak istiyoruz.Hiç bizde üretelim yada bizde yapalım.neden bizde üretmiyoruz diye kendimize sormuyoruz
öğreten olduda biz mi yapmadık!
aynen türk mühendislerden hiç istenmişmiki ?Arkadaşım bilip bilmeden konuşma elop bize gelip hadi belle yapın dedi mi dese niye yapmayalım nasıl bi anlayışın var seninTam bir tüketim toplumu olduk.Bu sebepten hep daha iyisini daha güzelini hazır bulup almak istiyoruz.Hiç bizde üretelim yada bizde yapalım.neden bizde üretmiyoruz diye kendimize sormuyoruz
yani ben öğretseler çılgın şeyler yazarım.senin için de aynısı geçerliaynen türk mühendislerden hiç istenmişmiki ?

baskıcıArkadaşım bilip bilmeden konuşma elop bize gelip hadi belle yapın dedi mi dese niye yapmayalım nasıl bi anlayışın var senin