26 ekim oldu. Belle geliyormu? & konferans da neler oldu hakkinda tum yorumlar :D

Sponsorlu Bağlantılar

yeauw

yeauw

Üye
haha :)))

aasime

aasime

Üye
Arkadaşlar, Belle için 2012 ilk çeyreğini bekleyeceğiz herhalde haber kaynağı;

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
evet..facebook nokia sayfa yetkilisi de aynen şunu yazdı..,

Hi guys, Belle software update will start to roll out in the coming months. We will communicate more about it nearer the time :)

önümüzdeki aylar yani 2012 ilk çeyrek diyor kendileri..

aykutozkann

aykutozkann

Üye
aslında burada yazan tüm karmaşanın sebebi bu konuda nokianın resmi bir tarih açıklaması yapmaması. Diğer bir yandan da diğer markalar için geliştirilen İOS Android gibi yazılımlarda bu kadar sık güncellenen yazılımlar değil. Nokia yeni yazılımı mevcut cihazlar için değil yeni çıkacak için cihazlar için vereceğim de diyebilirdi. Fakat güncelleme desteği vereceğini açıkladı.

Bende merakla bekliyorum yeni yazılımı fakat bu yazılım bekleme isteği belle geldiğindede yinebir kaç günlük sevincin ardından geride kalacak. Çünkü annada güncelerce beklendi yorumlar yapıldı. Ne çabuk sıkıldıkta yenisini istiyoruz :D

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
2012 çeyreği olamaz en geç aralık olacak....

aykutozkann

aykutozkann

Üye
nerden biliyorsun kaynak var mı ?

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
Kaynak değil,sızdırılmış bellelerden ve gelen telefonlardan anlamadınmı?Yeni çıkan telefonlar biraz satılsın gelecek sabredin....

mesut1979

Üye
slm,nokiakendi bilir aralik ortasina kadar geldi geldi gelmedi güle güle nokia ,benim gecen sene temmuz augustos aylarinda telefon aradigimda android 2.1 di 1 sene sonra adamlar 4.0 a geldi bizim symbian daha hala ayni duruyor neymis anna annayla ne geldi bize yeni iconlar ve qwerty klavye baska ne var hicbirsey ,suan adamlar android 4.0 cikti ki parmak isirtiyor ve ilerleyen aylarlarda bütün galaxy s2 ve s1 serilerine gelecek biz daha hala androidin ilk ciktigi zamana gellebilmek icin can cirpiyoruz.

qsaw

qsaw

Üye
kendi bilir...:dry:

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
inşallah

Emre-45

Emre-45

Üye
bence 2012 nin ilk çeyreğini de gecer ama bu durum n8 kullanıcılarını etkılemıyor sımdı bı de yenı surum sızdırıldı daha ıyı voldu

qsaw

qsaw

Üye
:sır:

duman61

duman61

Üye
Dün akşam telefonu pcye taktım güncellemeleri kontrol ettim ilk çok bekledi dedm galiba geldi sonrası hüsran hata verdi. HAdi dedim 1 daha ama bu sefer güncelleme yok dedi sonrası hayal kırıklığı. :(

valent

valent

Üye
Daha çok hüsran yaşarız böyle giderse nokia dan ses seda yok

mesut1979

Üye
Daha çok hüsran yaşarız böyle giderse nokia dan ses seda yok

slm,arkadas takma kafana kaybeden kendi nokia olur,ben kendi kafamda karar kildim aralik ortasina kadar gelirse bi 6 ay daha kullanirim yoksa oldugu androide geciyorum.

emr353

emr353

Üye
Dün akşam telefonu pcye taktım güncellemeleri kontrol ettim ilk çok bekledi dedm galiba geldi sonrası hüsran hata verdi. HAdi dedim 1 daha ama bu sefer güncelleme yok dedi sonrası hayal kırıklığı. :(

aynen kardeşim o banada çok oluyor. Genelde sonuç her zaman hüzran. :)

hakan_710

hakan_710

Üye
aynen kardeşim o banada çok oluyor. Genelde sonuç her zaman hüzran. :)
ben belki günde 10-15 kere kontrol ediyorum :) ama her zamanki gibi bi sonuç yok henüz bu gidişle daha çok bekliycez heralde. nerdeyse tüm kullanıcılar nokia ya mail atmış ama kesin bi tarih yok hala. Sözde yeni telefonlarını satmak için bizi bekletiyolar acaba kaç kişi o yeni telefonlardan aldı o da bi merak konusu tabi

emr353

emr353

Üye
Ben artık güncellemeleri kontrol etmiyorum o derece koptum :D sıktı artık bekleme koyver gitsin gelince görcez :) ama bu Cuma inş. Gelir. 18-25 kasım teoriler arasındaydı bakalım 25'inde ne olcak :)

Üst Alt