kaynak?
aynen ya moralimiz zaten bozukya arkadaş niye bu kadar saçmalık dolanıyor ortalıkta belle nasıl türkiyeye gelmez bütün ülkelere gidiyor da bize niye gelmiyor bence saçmalık atıyosunuz sayın arkadaş millet zaten gergin boyle abuk subuk şeyler yazıp milleti sinirlendirmeyin.
![]()
ebana kalırsa yılbaşında falan gelecek. Sürpriz gibi. Hristiyan aleminin en büyük ülkesi amerikayi kızdırdı nokia. O yüzden yaranmaya çalışabilirler.
çöpaynen 2016 a destekleyecekte bizm telefonlara carlaadan sonra kullanım dışı :P

nokia kaybederbeyler bugün şişli cevahir teknosa da samsung galaxy s2 yi inceledim..bize carla donna falan gelse de s2nin tırnağı olamaz nokialar..adamlar aşmış olayı..menü geçişi resim kalitesi vs tekleme kasma hiçbirşey yok..2000tlye alınacak en iyi cihaz..fiyatı da 1800 lira..her yönden daha üstün.sonra alt katta nokia shopa uğradım.belle incelemek için.nokia 603 701 yeni gelmiş ama demoluk cihaz koymamışlar haftaya inceleyebilirsiniz dedi..eyvallah dedim çıktım..yani bundan sonra kesinlikle android denemeyi düşünüyorum..

beyler bugün şişli cevahir teknosa da samsung galaxy s2 yi inceledim..bize carla donna falan gelse de s2nin tırnağı olamaz nokialar..adamlar aşmış olayı..menü geçişi resim kalitesi vs tekleme kasma hiçbirşey yok..2000tlye alınacak en iyi cihaz..fiyatı da 1800 lira..her yönden daha üstün.sonra alt katta nokia shopa uğradım.belle incelemek için.nokia 603 701 yeni gelmiş ama demoluk cihaz koymamışlar haftaya inceleyebilirsiniz dedi..eyvallah dedim çıktım..yani bundan sonra kesinlikle android denemeyi düşünüyorum..

ben çaktırmıyom merak etmedalga geçmeyin ulen yuvarladım rakamı lo çaktırma![]()