26 ekim oldu. Belle geliyormu? & konferans da neler oldu hakkinda tum yorumlar :D

Sponsorlu Bağlantılar

SilentOne

SilentOne

Üye
az kaldı beyler belleye ya:D

erollcelik

erollcelik

Üye
Arttık sızıntı falan demiycem yükleyecem valla.Sıkıldım beklemekten.Birde ben öyle herkes gibi
iyimser olamıyorum bir türlü.Bu güncelleme şubatta çıkarmı bilemem.Herkes tutturdu gidiyor.

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Açlıkla alakası yok . Sen de kullan sıkılırsın 1 ayda . 1 ay aynı şeyden sıkılmayan kim var ? Sen şimdi N8 ' i çok istiyorsun alıp 1 ay kullan sıkılırsın bu 4S İçinde geçerli .

• Beğen
Tepkiler: MertcaN9
uruno

uruno

Üye
herkezde bir enerji düşüşü hissediyorum beklemekten sıkılamaya başladık galiba hadi gayret arkadaşlar az kaldı yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. Bende orda burda android telleri incelemeye başladım valla:ehe

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Belle ile bir iki şey değişiyor fazla büyütmeyin . (Herkes bana sayacak Risk budur :kop: )

valent

valent

Üye
İlk geçişte baya bayaa bir fark hissediliyor ama zamanla alışıyorsun biraz sıradan geliyor

MertcaN9

MertcaN9

Üye
aşamaları size an ve an anlatıyım arkadaşlar.

1.evre: o da ne sızıntı bellelerden sonra artık orjinal belle gelir. güncellemeyi yapıyorsunuz ve içinizi büyük bir heyecan sarıyor bir anda kalbinizin hızlandığını hissediyorsunuz ve gergin bekleyiş sonunda işte belle hazır. hemen ilk iş videolarda gördüğünüz üzere yukardan aşağı inen barı kullanıyorsunuz 6 ev ekranında geziniyorsunuz. inanılmaz bir duygu telefon bambaşka olmuş. widget ekleme menü dağılımı harika ayrıca pilde gözle görülür iyileşmeler ve de telefonda büyük bir oranla kullanım kolaylığı var. yeni saate kadar herşey harika. yepyeni bir duygu..

2.evre: artık görecek az şeyiniz kalıyor biraz daha kurcalıyorsunuz o da ne yeni bir şey buldunuz tekrar bir heves 2 haftanızı daha geçiriyorsunuz ve belle çok güzel.

3.evre: artık görülecek bir şey kalmadı. arayüz sıktı. 6 ekran kasmalar yapıyor bu yüzden 2 ekrana indirdiniz herşey normal artık sadece telefonun kullanım kolaylığı istediğiniz zaman kolayca sessize alma ve de wifi ye tıklama özelliği için hoşunuza gidiyor. sıkılmaya başladınız. her yeni şeyde böyle olmaz mı? ve zaman ilerledikçe artık sıradan bir hal alıyor belle ve de sadece kullanım kolaylığına yarıyor. bir kaç önemli iyileştirmeler ve de hızlanmış bir tarayıcı sizi mutlu ediyor ama hepsi o kadar. yaklaşık bir ay geçiyor ve artık o hevesiniz de yavaş yavaş geçiyor

4.evre(son evre): CARLA VEYA DONNA GÜNCELLEMESİ NE ZAMAN GELECEKKKKKKKK :off:

itiraf edelim arkadaşlar böyle değil mi :oke:

• Beğen
Tepkiler: iatis, Cihanî Sultan, OttomaN TigeR ve 1 kişi daha
valent

valent

Üye
aşamaları size an ve an anlatıyım arkadaşlar.

1.evre: o da ne sızıntı bellelerden sonra artık orjinal belle gelir. güncellemeyi yapıyorsunuz ve içinizi büyük bir heyecan sarıyor bir anda kalbinizin hızlandığını hissediyorsunuz ve gergin bekleyiş sonunda işte belle hazır. hemen ilk iş videolarda gördüğünüz üzere yukardan aşağı inen barı kullanıyorsunuz 6 ev ekranında geziniyorsunuz. inanılmaz bir duygu telefon bambaşka olmuş. widget ekleme menü dağılımı harika ayrıca pilde gözle görülür iyileşmeler ve de telefonda büyük bir oranla kullanım kolaylığı var. yeni saate kadar herşey harika. yepyeni bir duygu..

2.evre: artık görecek az şeyiniz kalıyor biraz daha kurcalıyorsunuz o da ne yeni bir şey buldunuz tekrar bir heves 2 haftanızı daha geçiriyorsunuz ve belle çok güzel.

3.evre: artık görülecek bir şey kalmadı. arayüz sıktı. 6 ekran kasmalar yapıyor bu yüzden 2 ekrana indirdiniz herşey normal artık sadece telefonun kullanım kolaylığı istediğiniz zaman kolayca sessize alma ve de wifi ye tıklama özelliği için hoşunuza gidiyor. sıkılmaya başladınız. her yeni şeyde böyle olmaz mı? ve zaman ilerledikçe artık sıradan bir hal alıyor belle ve de sadece kullanım kolaylığına yarıyor. bir kaç önemli iyileştirmeler ve de hızlanmış bir tarayıcı sizi mutlu ediyor ama hepsi o kadar. yaklaşık bir ay geçiyor ve artık o hevesiniz de yavaş yavaş geçiyor

4.evre(son evre): CARLA VEYA DONNA GÜNCELLEMESİ NE ZAMAN GELECEKKKKKKKK :off:

itiraf edelim arkadaşlar böyle değil mi :oke:
Ev ekranları bende kasma yapmıyor sende yapıyormu?

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
:ağlarım:

valent

valent

Üye
6 tane olunca ufak kasmalar yapabiliyor ama asıl değindiğim nokta o değil :D
Deyindiğin konunun farkındayım ben kasmalarla karşılaşmadım gayet akıcı geçişler kullandığın cfw den olabilir sadece tahmin :oke:

SilentOne

SilentOne

Üye
o kasmalar cfwden olabilir

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Bizede yap bizde açalım madness .

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
Hey allahım,Gelsede görsek :D