26 ekim oldu. Belle geliyormu? & konferans da neler oldu hakkinda tum yorumlar :D

Sponsorlu Bağlantılar

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Pardon bana mı? saçmalama diye hitap ettin sen yoksa yanlış mı görüyorum

Tüm S^3 lere anlamında dediğin belli ama arkadaş biraz espriye vurmuş gül geç tartışmayın .

uruno

uruno

Üye
Kardeşimde 5800 var belle cfw yükledim on numara stabil çalışıyor işin gerçeği çakma ama yapan arkadaş sağlam yapmış c6-01 kullananlar bile anna kullanmaya devamken adam 5800 çakmada olsa belle kullanıyor
5800 da 6600 gibi efsane olma yolunda ilerliyor.

valent

valent

Üye
Fazla birşey kalmadı gerçi kurtuluş ustanın son yaptığı cfw sini kullanıyorum süper çokta stabil yani yüklemeyen arkadaşlar varsa çekinmeden yüklesinler.

----------Eklendi @ 17:20:11 ---------- Yazıldı @ 17:17:26 ----------

5800 da 6600 gibi efsane olma yolunda ilerliyor.
Evet çok haklısın 2008 yılının telefonu ama ben sesine hastayım çok kaliteli ve berrak çalıyor

man20

man20

Üye
Fazla birşey kalmadı gerçi kurtuluş ustanın son yaptığı cfw sini kullanıyorum süper çokta stabil yani yüklemeyen arkadaşlar varsa çekinmeden yüklesinler.
volkancığım sen öle diosun da 1. si 2 hafta kaldı bellenin gelmesine 2. si flash atma,hackleme vs. bunları herkes bilmio ve haliylede korkuolar. açıkçası bende bilmiorum flash atmayı filan öğrenirim rahatlıkla istesem ama ben sürekli flash atmanin ve yazılım yüklemenin telefonu yıprattığını ve yavaşlattığını düşünüyorum.

valent

valent

Üye
volkancığım sen öle diosun da 1. si 2 hafta kaldı bellenin gelmesine 2. si flash atma,hackleme vs. bunları herkes bilmio ve haliylede korkuolar. açıkçası bende bilmiorum flash atmayı filan öğrenirim rahatlıkla istesem ama ben sürekli flash atmanin ve yazılım yüklemenin telefonu yıprattığını ve yavaşlattığını düşünüyorum.
kesinlikle telefona bir zararı yok zaten phonix yoluyla flash atıyoruz phonix de nokıa nın kendi yazdığı bir program böyle birşeyin olmasına müsade etmezler.Şu yönden haklısın çoğu kişi bilmiyor ve tedirgin oluyor bende sabredemeyenler için söyledim sabırlı insanların atmasına gerek yok zaten.

man20

man20

Üye
kesinlikle telefona bir zararı yok zaten phonix yoluyla flash atıyoruz phonix de nokıa nın kendi yazdığı bir program böyle birşeyin olmasına müsade etmezler.Şu yönden haklısın çoğu kişi bilmiyor ve tedirgin oluyor bende sabredemeyenler için söyledim sabırlı insanların atmasına gerek yok zaten.

:alkis

uruno

uruno

Üye

BUDA ANDRO-İT LERE KAPAK OLSUN ADAM N8'İ USB OTG DEN ŞARJI HER ZAMANKİ GİBİ BİTMİŞ SÖZDE ÜST MODEL ANDROİD BİR TELE BAĞLAMIŞ ANDRO İT'İ ŞARJ EDİYOR :aha::ehe:alkis

RESİMDEKİ YAZININ TERCÜMESİ ;ÖLMÜŞ ANDROİT E USB OTG BAĞLATISI İLE N8 İMLE HAYAT VERİRKEN.

• Beğen
Tepkiler: ozzytaste
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye

BUDA ANDRO-İT LERE KAPAK OLSUN ADAM N8'İ USB OTG DEN ŞARJI HER ZAMANKİ GİBİ BİTMİŞ SÖZDE ÜST MODEL ANDROİD BİR TELE BAĞLAMIŞ ANDRO İT'İ ŞARJ EDİYOR :aha::ehe:alkis

RESİMDEKİ YAZININ TERCÜMESİ ;ÖLMÜŞ ANDROİT E USB OTG BAĞLATISI İLE N8 İMLE HAYAT VERİRKEN.
Maşallah.

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye

C7'ye benziyor androidli tel.

aspereas

Üye
androidli c7 olsa gerek

valent

valent

Üye
N8 sınırlarını zorlayan tek tel benim gözümde :oke:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
n8in sınırlarımı var

valent

valent

Üye
Senin bakış açınıda beğendim doğrusu

ozgurde

Üye
bu konu kapatılmalı belle ile ilgisi yok çöp olmuş..

valent

valent

Üye
Belleyi konuştuğumuz tek konu gerçi bazen amacını aşıyorda değil

Üst Alt