26 ekim oldu. Belle geliyormu? & konferans da neler oldu hakkinda tum yorumlar :D

Sponsorlu Bağlantılar

Kingmortall

Kingmortall

Üye
belleli çıhaz alın hiç beklemeyin 1 2 hafta sonra nokia 701 elimde :alkis

man20

man20

Üye
belleli çıhaz alın hiç beklemeyin 1 2 hafta sonra nokia 701 elimde :alkis
bence 701 yerine xperia neo al çok daha iyi. neden çünkü nokia 701 in görüntüsünü hiç beğenmedim. ben nokia n8 kullanıorum çünkü görüntüsü çok güzel geniş ekranı var ve bi karizması var özellik bakımından. açıkçası ben telefonumu değiştirmeyi düşünmüorum. sen değiştirmek istiosun die ben tercihte buluniyim dedim. eğer nokia n8 almasaydım xperia neo alabilirdim.

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
bende 603 alabilirim her an :)

Kingmortall

Kingmortall

Üye
bu arada satılık c6 01 var 1 aylık garantili 400 tlı almak isteyen mesaj atsın :)

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
aha ilk firemizi veriyoruz.. :)

erhan143

Üye
satılık nokia c6-01 var.1 aylık çok temiz kutusunda faturalı çizik yok. 350 tl almak isteyenler mesaj atsın.

duman61

duman61

Üye
Beyler size iyi sayılabilecek bir haberim var. Az önce Gebze Centerdeki Clup Nokia ya uğradım Biraz Telefonlara baktım ve ardından kasadaki adama belle sorusunu sordum. Aldığım cevap aralığın 2. haftasına kadar büyük ihtimal gelecek dedi hatta gelirse E7 ye C6-01 den sonra gelebilir dedi. Adamın yalancısıyım valla :D

rmzn027

rmzn027

Üye
Arkadaşlar C7 Var bnde ama haritalara girdiğimde usb kablosunu çıkarın falan dio oysa kablo falan takılı degil. ikonlar kendiliğinden kayboluyo. yardım ederseniz sevinirim.

redline2525

redline2525

Üye
bak sen ya herkes satışlara başlamış bile :) yalnız arkadaşlar benden söylemesi bir belle için c6-01 gibi telefon satılmaz o fiyata piyasada bu kalite kesinlikle bulunmaz bir kere ben c6 mı sadece ekranı için bile satmam AMOLED ekranla diğer ekranlar arasında dağlar kadar fark var yalnız bu sadece nedenlerden birisi yerinizde olsam biraz daha sabrederim belle geldiği zaman hiçbir eksiği kalmayacak telefonun tabi yine karar size kalmış ama benden söylemesi :oke:

duman61

duman61

Üye
Bende çok düşündüm ama sonra vaz geçtim değmez. Redlinenin dediği gibi bu fiyata böyle güzel bir telefon bulamayız.

m542tf

m542tf

Üye
bence 701 yerine xperia neo al çok daha iyi. neden çünkü nokia 701 in görüntüsünü hiç beğenmedim. ben nokia n8 kullanıorum çünkü görüntüsü çok güzel geniş ekranı var ve bi karizması var özellik bakımından. açıkçası ben telefonumu değiştirmeyi düşünmüorum. sen değiştirmek istiosun die ben tercihte buluniyim dedim. eğer nokia n8 almasaydım xperia neo alabilirdim.

xperia neo çokmu güzel 701 in yanında. .....

yakamoz1319

Üye
C6 arıyorum, satmayı düşünen arkadaşlarla görüşebilirim..

aşikar53

aşikar53

Üye
nokia destek hattı
aralık ayı sonuna kadar gelebilir fakat net bir bilgi yok. Dedi belki daha önce belki daha sonra ama büyük ihtimal 2011 i 2012 ye bağlayan gece bu iş bitmiş olur kendi yorumum temenni :)

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
biri diyor aralık sonu ocakbaşı :) biri diyor aralığın 2. haftası..bu forum bana hiçbir tarihe inanmamayı öğretti sağolsun :)

okitox

okitox

Üye
valla yaaa. Sallayan sallayana ama forumdakilerin de suçu yok ki adamlar laf yapıyor arkadaşlar da paylaşıyor ne yapsınlar :D

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
yok est kimsenin suçu var demedim zaten :) onlar da duyduklarını söylüyor. ben gene sakin&sabırlı çizgimden çıkmıyorum :)

erollcelik

erollcelik

Üye
Mesele şu;kısa vadeli hedefler koyup zamanı kısaltıyorsun.Şubat yada mart gibi çıkacak bir güncelleme için önce 26 ekim dendi.Herkes heyecanla o günü bekledi.Sonra 17-25 kasım dendi şimdide aralık ayı içinde çıkacak diye bir söylenti var. Muhtemelen Şubat ayına kadar sürer bu.

duman61

duman61

Üye
Beyler herkez ne duyuyorsa onu paylaşıyor. Bana adamın söylediği aralığın 2. haftasına kadar büyük ihtimal gelecek dedi. Kendileride sıkıntıda adamlara gelip soran çok. Bende en geç aralığın sonuna kadar bekliyorum.

Üst Alt