marmaraisland
Üye
yalnız değilsn kardeş![]()
yalnız değilsin kardeş al benden de okadar
yalnız değilsn kardeş![]()
bence 701 yerine xperia neo al çok daha iyi. neden çünkü nokia 701 in görüntüsünü hiç beğenmedim. ben nokia n8 kullanıorum çünkü görüntüsü çok güzel geniş ekranı var ve bi karizması var özellik bakımından. açıkçası ben telefonumu değiştirmeyi düşünmüorum. sen değiştirmek istiosun die ben tercihte buluniyim dedim. eğer nokia n8 almasaydım xperia neo alabilirdim.belleli çıhaz alın hiç beklemeyin 1 2 hafta sonra nokia 701 elimde![]()

yalnız arkadaşlar benden söylemesi bir belle için c6-01 gibi telefon satılmaz o fiyata piyasada bu kalite kesinlikle bulunmaz bir kere ben c6 mı sadece ekranı için bile satmam AMOLED ekranla diğer ekranlar arasında dağlar kadar fark var yalnız bu sadece nedenlerden birisi yerinizde olsam biraz daha sabrederim belle geldiği zaman hiçbir eksiği kalmayacak telefonun tabi yine karar size kalmış ama benden söylemesi 
bence 701 yerine xperia neo al çok daha iyi. neden çünkü nokia 701 in görüntüsünü hiç beğenmedim. ben nokia n8 kullanıorum çünkü görüntüsü çok güzel geniş ekranı var ve bi karizması var özellik bakımından. açıkçası ben telefonumu değiştirmeyi düşünmüorum. sen değiştirmek istiosun die ben tercihte buluniyim dedim. eğer nokia n8 almasaydım xperia neo alabilirdim.