26 ekim oldu. Belle geliyormu? & konferans da neler oldu hakkinda tum yorumlar :D

Sponsorlu Bağlantılar

brifing

Üye
abe biz o kadar zengin değiliz beya kırıp da napacaz telefonları :)

tekin onur,kardeşim seni sabrından ötürü takdir ediyor ve msjlarnı aynı sakinlikte yazdığın için kutluyorum:D taş olsa çatlardı be :D bi msjndada kötümser ol ne biliym kız nokia ya söv bişi yap böle iş mi olur de:D ama sabrın sonu selamet adam haklı beyler dağılın artık:D

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
tekin onur,kardeşim seni sabrından ötürü takdir ediyor ve msjlarnı aynı sakinlikte yazdığın için kutluyorum:D taş olsa çatlardı be :D bi msjndada kötümser ol ne biliym kız nokia ya söv bişi yap böle iş mi olur de:D ama sabrın sonu selamet adam haklı beyler dağılın artık:D

Aman sus tekin onur kardeşim kaç gündür sabırla bekliyo şimdi patlatma adamı aynı sabırla beklesin . :kop:

uran22

Üye
ben patladım nokia ben senin var yaaa :megafon::box:off:))::dover::sopa::gun1::pokey::duello:

brifing

Üye
vala benim bulduğum belle teması iyi ya tek şu yukardan pull down mıdır nedir o olsa bana yeter vala:D

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye

Aman sus tekin onur kardeşim kaç gündür sabırla bekliyo şimdi patlatma adamı aynı sabırla beklesin . :kop:

patlasak ne olacak elop ve çetesi almışlar eline sazı kendileri çalıp kendileri söylüor :) valla aklım yeni 603 ve 701 e gitmeye başladı..baya cezbediyor..biraz param olsa c6yı saydırıp alabilirim yani :)

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
patlasak ne olacak elop ve çetesi almışlar eline sazı kendileri çalıp kendileri söylüor :) valla aklım yeni 603 ve 701 e gitmeye başladı..baya cezbediyor..biraz param olsa c6yı saydırıp alabilirim yani :)
701 1000tl civarı olur ama ,C6-01 den sonra 700 veya 603 olabilir ama ben C7 den sonra 3.2 lik ekran kullanamam C7 satıp Wave II alırım

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Wave 2 Al hayatının hatasını yap.

Bada olduğundan demi ? :D Ama badayı geliştirseler iyi olur 700-800 e samsungun güzel androidi yok HTC desen kullanamam Wave2 den iyi birşey çıkarsa onu alırım 2013 e WaveIII gibi :D

DxTR90

DxTR90

Üye
beyler ortada hep samsung nokia geçiyo sony ericsson xperia nasıl almaya degmez mi?

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
bende onu diyecektim Xperia Neo var yada HTC Desire Z var.

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Xpreia neo güzel telefonmuş ...

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye

701 1000tl civarı olur ama ,C6-01 den sonra 700 veya 603 olabilir ama ben C7 den sonra 3.2 lik ekran kullanamam C7 satıp Wave II alırım

603u inceledim şahane telefon valla alınır.1ghz işlemci 512mb ram mis gibi artı belle

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Öyle de Uygulama yok panpa ondan Xpreia neo alırım 2013 te

DxTR90

DxTR90

Üye
xperia neo bende düşünüyorum:oke:

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
Evet neo'nun galaxy S'ten hiçbir eksiği yok...

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
özelliklerinde 512 yazıyordu ama herhalde ben yanlış gordum.

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Bende 512 gördüm ?? 512 yazıyor her yerde

Üst Alt