26 ekim oldu. Belle geliyormu? & konferans da neler oldu hakkinda tum yorumlar :D

Sponsorlu Bağlantılar

emr353

emr353

Üye
Arkadaşlar heveslendirmek gibi olmasın ama sabahtan beri pc başındayım telde yanımda saat başı güncellemeleri kontrol ediyorum.
Şuan ovi suit sürekli hata vermeye başladı. Haydi hayırlısı akşama doğru bi umudum var bekim gelir :D :D

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
Arkadaşlar heveslendirmek gibi olmasın ama sabahtan beri pc başındayım telde yanımda saat başı güncellemeleri kontrol ediyorum.
Şuan ovi suit sürekli hata vermeye başladı. Haydi hayırlısı akşama doğru bi umudum var bekim gelir :D :D
Evet bendede veriyor hizmete bağlanılamadı hatası,anna gelmeden birkaç gün öncede böyle olmuştu...

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
hangi telefon için?

c6-01 kullanıyorum arkadaşların da dediği gibi birkaçgündür olan bir güncelleme ama arayüz gayet güzel ve belle tanıtımlarında bu hava durumu paketini görmüştüm bakalım sanırım baya yaklaştı belle nin gelişi :))

spartuas

spartuas

Üye
    Konu Sahibi
Benim telefonum finlandiya çıkışlı rusyadan almıştım. Bende de aynen sunucu yanıt vermiyor bazen hizmete bağlanılamıyor diyor :D hadi hayırlıı

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
Benim telefonum finlandiya çıkışlı rusyadan almıştım. Bende de aynen sunucu yanıt vermiyor bazen hizmete bağlanılamıyor diyor :D hadi hayırlıı
Hayırlısı inşallah gelir :D

500. Mesaj'ım olmuş hayırlı olsun :D 3 Sene sonra 500. mesajımı attım :D

V/RS

V/RS

Üye
Haydi belle haydi belle haydiiii tam zamanı tam zamanı şimdiiiii :D

duman61

duman61

Üye
Ben telefondan güncellemeye bakıyorum ve tüm uygulamalar güncel yazıyor .s

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
aynen bende de bir numara yok :)

qsaw

qsaw

Üye
Bendede yok

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
C6-01'lerde henüz bir gelişme yok sanırım..

• Beğen
Tepkiler: ShimSegh
m542tf

m542tf

Üye
anna bitti şimdiki sıkıntımız belle bu konuda 1000 mesaj görecek sanırım ne aceleniz var arkadaşlar anlamadım ki?

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
N8 in var ne acelen varki diyorsun sen bizim durumumuzu bilmiyorsun şuan

emr353

emr353

Üye
Arkadaşlar az evel telefonuma 25.007 Anna sürümünü flash attım. Şimdi güncellemelerde 2 adet gerekli Symbian anna güncellemesi ve 1 tane de isteğe bağlı anna servis pack güncellemesi mevcut. Bunları şimdi yapayım mı yoksa Belle gelince direk belleyemi güncelleyeyim karar veremedim. Affınıza sığınarak biraz konu dışına çıkmış oldum :) Fikirlerinizle beni bilgilendirirseniz çok mutlu olurum...
Saygılar...

spartuas

spartuas

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar az evel telefonuma 25.007 Anna sürümünü flash attım. Şimdi güncellemelerde 2 adet gerekli Symbian anna güncellemesi ve 1 tane de isteğe bağlı anna servis pack güncellemesi mevcut. Bunları şimdi yapayım mı yoksa Belle gelince direk belleyemi güncelleyeyim karar veremedim. Affınıza sığınarak biraz konu dışına çıkmış oldum :) Fikirlerinizle beni bilgilendirirseniz çok mutlu olurum...
Saygılar...

önemli değil. Yükle o 25,007 güncellemsi için gerekli güncellemeler. Belleyi felan bekleme daha gelmicek bu gidişle.

• Beğen
Tepkiler: emr353
S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
aynen beklemeyin belleyin belle bir hayal olarak kaldı bu ay

IVI-Elia

Üye
Ama gelecek o kesin

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Bu ay gelmeyecek ama nokiadan bi cacık olmaz iyice pişman oldum aldığıma belle çıkıcak gibi gözükmüyo anca n8 e çıkar n8 amiralmiş o zaman sadece n8 le piyasada kalsınlarda göreyim

duman61

duman61

Üye
Beyler biraz relax olalım. Gelecektir illaki ama neden bir tarih verilmiyor onu anlamış değilim.

Uruloki

Uruloki

Üye
emre n8 e çıkarmasıyla ile ne alakası var bu olayın c7 de de betaterterlar var ama adam sızdırmıyor korkuyor kovulurum diye

Üst Alt