Evet bendede veriyor hizmete bağlanılamadı hatası,anna gelmeden birkaç gün öncede böyle olmuştu...Arkadaşlar heveslendirmek gibi olmasın ama sabahtan beri pc başındayım telde yanımda saat başı güncellemeleri kontrol ediyorum.
Şuan ovi suit sürekli hata vermeye başladı. Haydi hayırlısı akşama doğru bi umudum var bekim gelir![]()
![]()
hangi telefon için?
)Hayırlısı inşallah gelirBenim telefonum finlandiya çıkışlı rusyadan almıştım. Bende de aynen sunucu yanıt vermiyor bazen hizmete bağlanılamıyor diyorhadi hayırlıı
3 Sene sonra 500. mesajımı attım 
Modelden modele değişiklik gösterirBen telefondan güncellemeye bakıyorum ve tüm uygulamalar güncel yazıyor .s

Fikirlerinizle beni bilgilendirirseniz çok mutlu olurum...Arkadaşlar az evel telefonuma 25.007 Anna sürümünü flash attım. Şimdi güncellemelerde 2 adet gerekli Symbian anna güncellemesi ve 1 tane de isteğe bağlı anna servis pack güncellemesi mevcut. Bunları şimdi yapayım mı yoksa Belle gelince direk belleyemi güncelleyeyim karar veremedim. Affınıza sığınarak biraz konu dışına çıkmış oldumFikirlerinizle beni bilgilendirirseniz çok mutlu olurum...
Saygılar...