26 ekim oldu. Belle geliyormu? & konferans da neler oldu hakkinda tum yorumlar :D

Sponsorlu Bağlantılar

erollcelik

erollcelik

Üye
Arkadaşlar 025.007 yayınlanalalı daha bir ay oldu.Ben ise n8i güncelleyeli iki hafta oldu.Kısacası en az dört aydan önce günceleme beklemeyin.Bundan önce gelirse sürpriz değil bomba olur.

duman61

duman61

Üye
Hayırlısı diyelim bende pek geleceğini sanmıyorum biz gene ocağa kadar bekleriz öyle gözüküyor.

takozali

Üye
beyler 2 ayda bir güncelleme mi olur, olmaz.
adamlar meksikada nokia geliştiriciler gününde ki slayta 2012 birinci çeyreğe sarktığı yazıyor. bence mantıklı belle li gelen teller bir iki ay piyasayı meşkul etsin (satılsın) ondan sonra diyer tellere güncelleme gelir. her zaman ki taktikleri .
boşuna ümitlenmeyelim . ocak, şubat, mart . gibi gelecek. millet soğumasın diyede illaki belle isteyen olursa diye belle sızdırıldı. bence belle sızdırılmadı , bilerek piyasaya verildi ki ortam güncel, ve sıcak olsun.
ama nedense içimde erken gelecekmiş gibi bir his var .

emr353

emr353

Üye
Kardeşim söylediklerin çok doğru aynen katılıyorum.
ama inş. erken gelir :D :D

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
2012 ilk çeyrekmi c7 yi atarım o zaman bune çocuk mu kandırıyolar 2011 son çeyrekti hani

okitox

okitox

Üye

ağzıma geleni yazdım valla :D

bu arada nokia'nın resmi tweeter sayfasında belle ne zaman gelecek diye soran herkese bi gözünüz güncellemelerde olsun diye cevap vermişler hep...

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
helal sana :D

valent

valent

Üye

bu arada nokia'nın resmi tweeter sayfasında belle ne zaman gelecek diye soran herkese bi gözünüz güncellemelerde olsun diye cevap vermişler hep...
:d::d:

brifing

Üye

hocam ne zaman demişler onu bi gözünüz güncellemelerde olsun die:D

okitox

okitox

Üye
bir hafta bile değildi baktığım cevapların zamanı 15 25 saat arasındaydı. belle ne zaman gelecek demiş heriflerin bazıları. onlar da keep an eye on the updates yazmışlar.

duman61

duman61

Üye
Gözümüz updatelerde zaten navilerde cabasi zaten :D

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
bu nokianın......

erollcelik

erollcelik

Üye
Bu ne demek.Şu''baka baka şaşı olabilirsiniz,siz iyi bir göz doktoru bulun''demek.

duman61

duman61

Üye
nerede yazıyor?

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
Bu hafta gelir inşallah...

takozali

Üye

helal bastırın beyler.
belle gelsin, valla carla istemeyecem :ehe
hele donna hiç istemem :ehe

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Belle nin hava durumu paketi geldi bu arada :)))

Üst Alt