25'i hd 36 adet oyun! UPLOAD SITELERI ILE UĞRAŞMAK ISTEMIYORSAN GEL!

Sponsorlu Bağlantılar

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
    Konu Sahibi
kusuruma bakmayın ama siz korsan yazılım kullandıkça uygulama geliştiriciler hem uygulama geliştirmekten soğuyacaklar hemde (zaten terkedilmiş olan) symbian'ı terkedecekler.. tavsiyem geliştiriciye ve emeğe saygı gösterip oyunları satın almanız. oyunu satın alınki üretilsin..

- - - Eklendi - - -

crac*k, seri*al vs paylaştığım için maxicep yönetiminden uyarı aldım.. böyle korsan uygulamalarada bir düzenleme neden getirilmiyor? oda korsan buda korsan.. Şimdi ben burada "Modern Warfare 2 F*ull İndir" diye paylaşsam uyarı üzerine uyarı alırdım..

senin de dediğin gibi "terkedilmiş bi işletim sistemi" için kimse kalkıp oyun satın almaz. Evet dediğin doğru ama bende dahil kimse bedavası varken oyuna para vermez.

HıgH_VoLTaqE

Üye

senin de dediğin gibi "terkedilmiş bi işletim sistemi" için kimse kalkıp oyun satın almaz. Evet dediğin doğru ama bende dahil kimse bedavası varken oyuna para vermez.

crazy e katılıyorum terkedilmş bi işletm sistemı zaten dandık şeyler çıkarıyolar ama böyle qelistirciler olmazsa ne yaparz herkes andori de yönelms ama herseyde olduğu qibi onunda hataları var tam istendğn mükemmeli bulamazsn bızm qücümzde smbian telefnlara yetmş kardşm...

ahmetkaya1991

ahmetkaya1991

Üye
HIZMET BUDUR... Sağolasın

by_baros

by_baros

Üye
teşekkürler :)

Eskalibur97

Üye
Arkadaşlar bi yardım ederseniz sevinirim.Şimdi ben opera mobile tarayıcısından nfs shift ve hero of spartayı yüklemeyi denedim ancak mesela nfs 81 mb olmasına karşın sürekli indirme hatası veriyor bende yeniden başla deyincede baya bir yüklüor 81 mbda indrme tamamlandı diyeceğine indirmeye devam edior yani kendiliğinden 85 mb fln yüklüor sonra yine hata verior yine devam ettirince ise 90mb da kdr yüklemeye devam edior yani birtürlü tamamlayamıyor acaba bunun sorunu söylerseniz çok memnun olurum acaba tarayıcıylamı bir sorun var çözemedim gitti normalde maxicepin diğer bölgelerindekiler yükleniyor ama bu bölümde bi sorun var gibi sorunumu anlayan lütfen acil yardım etsşn netin süresi bitmek üzere ayrıca bütün oyunları telden yüklüyorum. Şimdiden tşkkürler . AYRICA TELİMİN MODELİ C6-01 SAOLUN

HıgH_VoLTaqE

Üye
Arkadaşlar bi yardım ederseniz sevinirim.Şimdi ben opera mobile tarayıcısından nfs shift ve hero of spartayı yüklemeyi denedim ancak mesela nfs 81 mb olmasına karşın sürekli indirme hatası veriyor bende yeniden başla deyincede baya bir yüklüor 81 mbda indrme tamamlandı diyeceğine indirmeye devam edior yani kendiliğinden 85 mb fln yüklüor sonra yine hata verior yine devam ettirince ise 90mb da kdr yüklemeye devam edior yani birtürlü tamamlayamıyor acaba bunun sorunu söylerseniz çok memnun olurum acaba tarayıcıylamı bir sorun var çözemedim gitti normalde maxicepin diğer bölgelerindekiler yükleniyor ama bu bölümde bi sorun var gibi sorunumu anlayan lütfen acil yardım etsşn netin süresi bitmek üzere ayrıca bütün oyunları telden yüklüyorum. Şimdiden tşkkürler . AYRICA TELİMİN MODELİ C6-01 SAOLUN

kardsd operada sorun var yENiden başlat yap devam et yapma

- - - Eklendi - - -

kardşm bu dungeor hunter yüklemiyo yarıya kadar yükleniyo daha sonra yarıda kesilip YÜKLENEMEDİ hatası veriyo bi yardım lütfen arkadaşlar.

Barış Grc

Barış Grc

Üye
Teşekkürler.

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar bu nfs hot pursuit varmış. Smbian^3 sürümü varmıdr telèfn c6_01 simddn tesekkürler

o oyun yok malesef.

- - - Eklendi - - -

rica ederim :)

- - - Eklendi - - -

o hem Opera mobile ile alakalı hem internet hızı ile.

- - - Eklendi - - -

rica ederim :)

- - - Eklendi - - -

kardsd operada sorun var yENiden başlat yap devam et yapma

- - - Eklendi - - -

kardşm bu dungeor hunter yüklemiyo yarıya kadar yükleniyo daha sonra yarıda kesilip YÜKLENEMEDİ hatası veriyo bi yardım lütfen arkadaşlar.

sebebini bilmiyorum ama yeniden kurmayı dene :hmmm

HıgH_VoLTaqE

Üye
tekrar tekrar kurdum yarıya qeliyo yüklenemedi yazıyo diğer gameloft oyunlarnn hepsini yükledm ondan olabilirmı veya başkalarındada bu sorun varmı bılGilendirersenz sevinirm.

cmltrmn

Üye
eline sağlık

nihat özvariş

nihat özvariş

Üye
teşeküler

Eskalibur97

Üye
saolsın karceşim çok iyi oyunlar ancak nfs shiftte bir sorun var sanırım tekrar açınca düzelior yoksa ea yazısında takklı kalıyor bunun sebebini söylersen ve birde 40-50 mb önerebileceğin oyun varmıdır ona sparta ve pes dışında teşekkürler tkrr

HıgH_VoLTaqE

Üye
saolsın karceşim çok iyi oyunlar ancak nfs shiftte bir sorun var sanırım tekrar açınca düzelior yoksa ea yazısında takklı kalıyor bunun sebebini söylersen ve birde 40-50 mb önerebileceğin oyun varmıdır ona sparta ve pes dışında teşekkürler tkrr

bu shift herkeste aynı devam başka sorun yok zaten önereceğmz oyunlar ETERNAL ve ASSAİNS kardşm ama onlar 40-50 mb değl baskada yok zaten saçma varsada önermz bu ...!

anadolumm

Üye
paylaşım için çok teşekkürler :) Let's Golf 2'yi kuruyorum ama oyuna girmeye çalıştığımda "özellik desteklenmiyor" diye bi hata veriyor. c6-01 desteklemiyor mu acaba :hmmm

ulasada

ulasada

Üye
Bunlar s60v5 oyunları mı?

• Beğen
Tepkiler: ANIL

HıgH_VoLTaqE

Üye
ashalpt6 career %7 olduğunda cape town oyunu başlarken oyundan atıyor...

68berk

Üye
eline koluna sağlık kardeşım

Üst Alt