25'i hd 36 adet oyun! UPLOAD SITELERI ILE UĞRAŞMAK ISTEMIYORSAN GEL!

Sponsorlu Bağlantılar

seven1

Üye
teşekürler

yunusalkis

yunusalkis

Üye
Tesekkurler. Emeğine sağlık :)

ÖMER VE KARAYEL

ÖMER VE KARAYEL

Üye
eline koluna emeğine sağlık gameloft oyunları bir numara heleki ıpohonen flan olmayıp sinbiyanda sürünüyosan gameloftan iisi yok ya asphalt 7 nin sinbiyan versiyonu varmı bide onu sorrcaktım inş bilen biri yardımcı olur teşekkürler :D

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
    Konu Sahibi

rica ederim.

- - - Eklendi - - -

Tesekkurler. Emeğine sağlık :)

rica ederim :)

- - - Eklendi - - -

eline koluna emeğine sağlık gameloft oyunları bir numara heleki ıpohonen flan olmayıp sinbiyanda sürünüyosan gameloftan iisi yok ya asphalt 7 nin sinbiyan versiyonu varmı bide onu sorrcaktım inş bilen biri yardımcı olur teşekkürler :D

rica ederim :)

malesef o oyun yok.

snakekral2

snakekral2

Üye
teşekkürler emeğine sağlık

Tropikal_Meyve

Tropikal_Meyve

Üye
iphonedaki line runner diye bir oyun var böyle çöpten bir adamı engellerden zıplatiyorsunuz böyle bir oyun var mı

pusatt

pusatt

Üye
süper bi çalışma teşekkürler

HıgH_VoLTaqE

Üye
Teşekkürler :) ne zamandan beri yükleyemdm ama burdan oldu biraz sorunlu ama açılısta oyunu altta alıp tekrar açmam qerekiyo bu oyunlarn hepsi smbıan belle^3 deilmi arkadaslar telefn c6-01 öyleyse sıra bastan indirelim :) :D

cuneytttttt

cuneytttttt

Üye

ya smart installeri kur ya da sis düzenleme programı ile çıkart o şekilde kur.

kardeşim uygulamalara baktım nokia smart installer kurulu 0.46 versiyon.bunun daha güncel olanı var mi kardeşim varsa Nerden indirebilirim link verir misin.bi de sis editor ile Nasıl açılır onun da linkini verir misin biliyorum çok şey ıştedim:)

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler :) ne zamandan beri yükleyemdm ama burdan oldu biraz sorunlu ama açılısta oyunu altta alıp tekrar açmam qerekiyo bu oyunlarn hepsi smbıan belle^3 deilmi arkadaslar telefn c6-01 öyleyse sıra bastan indirelim :) :D

rica ederim :) Evet hepsi c6-01e uyumlu. Sanırsam o indirdiğin oyun shift idi.

- - - Eklendi - - -

kardeşim uygulamalara baktım nokia smart installer kurulu 0.46 versiyon.bunun daha güncel olanı var mi kardeşim varsa Nerden indirebilirim link verir misin.bi de sis editor ile Nasıl açılır onun da linkini verir misin biliyorum çok şey ıştedim:)

buyur bu sana yardımcı olur :) bunu kur daha sonra kurmak istediğin oyunu kur :)

SeHeRBaZ*

SeHeRBaZ*

Üye
Üst konu yapılması çok yerinde olmuş. Bizi kıytırık upload sitelerinden kurtardığın için çok sağol :) Bu arada "Doctor"a bir çift lafım var: "Gangnam Style" :D

• Beğen
Tepkiler: doctorcnsn
crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
    Konu Sahibi
Üst konu yapılması çok yerinde olmuş. Bizi kıytırık upload sitelerinden kurtardığın için çok sağol :) Bu arada "Doctor"a bir çift lafım var: "Gangnam Style" :D

teşekkür ederim :tebessüm:
doktor kim yahu :hmmm :D

cuneytttttt

cuneytttttt

Üye

- - - Eklendi - - -

buyur bu sana yardımcı olur :) bunu kur daha sonra kurmak istediğin oyunu kur :)

kardeşim yine olmadı ya bu aspalth oyununda mı sorun var acaba:(

cuneytttttt

cuneytttttt

Üye

- - - Eklendi - - -

olmadı yine denedim olmadı kafayı yicem acaba tel hafızasini boşaltsam

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar aspalth 5 i kuran varmı

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
    Konu Sahibi
olmadı yine denedim olmadı kafayı yicem acaba tel hafızasini boşaltsam

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar aspalth 5 i kuran varmı

benim linkte verdiğim oyun sorunlu sanırsam :hmmm bi kaç kişi daha kuramamışti

abandonware

abandonware

Üye
kusuruma bakmayın ama siz korsan yazılım kullandıkça uygulama geliştiriciler hem uygulama geliştirmekten soğuyacaklar hemde (zaten terkedilmiş olan) symbian'ı terkedecekler.. tavsiyem geliştiriciye ve emeğe saygı gösterip oyunları satın almanız. oyunu satın alınki üretilsin..

- - - Eklendi - - -

crac*k, seri*al vs paylaştığım için maxicep yönetiminden uyarı aldım.. böyle korsan uygulamalarada bir düzenleme neden getirilmiyor? oda korsan buda korsan.. Şimdi ben burada "Modern Warfare 2 F*ull İndir" diye paylaşsam uyarı üzerine uyarı alırdım..

Üst Alt