2500 tl pc toplama

Sponsorlu Bağlantılar

By tark

Üye
    Konu Sahibi
2500 tl pc toplama
Merhaba arkadaslar ben vatan computerden 2500 tlye pc topliycam. Bu fiyata monitor dahildir. Bnm ekran karti tercihim r9 280x sapphire vapor nasil bir ekran karti ?

Mr.Wick

Mr.Wick

Üye
bilgisayarı ne amaçla toplayacaksın oyun,ofis, ev vs.

By tark

Üye
    Konu Sahibi
Oyun kardes

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Ortalama bi pc toplarsın
Yani ekran kartı r9 280x bile olsa diğer parcalardan kısacagın için performans ortalama olacaktır
Yani monitör hariç 2500 lik bi sistem oyun için çok daha iyi performans verir

Yani hangi anakart ı kullanacaksınız
Ramler ne olacak işlemci hangi işlemci

By tark

Üye
    Konu Sahibi
I5 4460 8 ram r9 280x h18 asus anakart zalman kasa ve 600w psu

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
En iyiden geriye doğru sayıyorum

R9 280X toxic
R9 280X vapor (tri x)
R9 280X tri x OC
R9 280X tri x
R9 280X vapor (dual X)
R9 280X dual X
Eğer 3 fanli model ise çok iyi ama 2 fanlı vapor ise ortalama bi performansı var
Ben toxic aradım bulamadım gittigidiyordan sipariş ettim r9 280x trix çıktı bana bu da toxic diye r9 270X gönderen oldu
Ben de bıkıp gtx960 100ME aldım

By tark

Üye
    Konu Sahibi
Aralarnda 10 tl fark var trixlerin avataji overclock yapilmasidir baska farklari yok sence kasa nasl grnrl olarak

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Aralarnda 10 tl fark var trixlerin avataji overclock yapilmasidir baska farklari yok sence kasa nasl grnrl olarak
Zalmanın hangi kasası ve tam model numarası nedir
Ben z11 plus kullanıyorum içi hem geniş hem de çok da dar
Yani içine max 30 cm lik bi kart takılabiliyor ve radyatör ile fan aynı anda tepeye takamadım tek yok izgaranın altına ince fan ile üstüne radyatör takilabiliyor
Öyle demeyin sapphire 3 fanlı modellerde daha kaliteli bilesenler ve overclock uygun en çok performansı en az ısı ile yapan gpu lara daha iyi soğutma ile overclock yapıyor
Eğer siz overclock yapmasanız bile kart o soğutmada çok daha serin ve stabil çalışıyor daha kaliteli güç bileşenleri kullanılıyor

Benim 960 daki soğutma ile 980 in neredeyse aynı ve benim kart gta 5 de bile 10 dakika (ultra ayarlarda) fan çalışmadan oynatıyor 65 dereceyi geçtiğini ve 800rpm nin üstüne çıktığını görmedim aldığım günden beri kasanın kapağı açık bile olsa sesi duyulmuyor
1.5Ghz ye overclockladım merak ettim acaba 0 db fan özelliğini kapatıp fanları sürekli 1000 rpm ye sabitledim
Max 45 derece gördüm inanamadım

By tark

Üye
    Konu Sahibi
Senin 2500 tlye onerdigin sistem nedir kardes vatandan

Mr.Wick

Mr.Wick

Üye
amaç oyunsa amd herzaman tek geçerim :oke:

monitörü unutmusum bütçene birazdaha katkı yapıp bunu almanı tavsiye ederim.

Son düzenleme:
Takipçi Satın Al

Üst Alt