Aralarnda 10 tl fark var trixlerin avataji overclock yapilmasidir baska farklari yok sence kasa nasl grnrl olarak
Zalmanın hangi kasası ve tam model numarası nedir
Ben z11 plus kullanıyorum içi hem geniş hem de çok da dar
Yani içine max 30 cm lik bi kart takılabiliyor ve radyatör ile fan aynı anda tepeye takamadım tek yok izgaranın altına ince fan ile üstüne radyatör takilabiliyor
Aralarnda 10 tl fark var trixlerin avataji overclock yapilmasidir baska farklari yok sence kasa nasl grnrl olarak
Öyle demeyin sapphire 3 fanlı modellerde daha kaliteli bilesenler ve overclock uygun en çok performansı en az ısı ile yapan gpu lara daha iyi soğutma ile overclock yapıyor
Eğer siz overclock yapmasanız bile kart o soğutmada çok daha serin ve stabil çalışıyor daha kaliteli güç bileşenleri kullanılıyor
Benim 960 daki soğutma ile 980 in neredeyse aynı ve benim kart gta 5 de bile 10 dakika (ultra ayarlarda) fan çalışmadan oynatıyor 65 dereceyi geçtiğini ve 800rpm nin üstüne çıktığını görmedim aldığım günden beri kasanın kapağı açık bile olsa sesi duyulmuyor
1.5Ghz ye overclockladım merak ettim acaba 0 db fan özelliğini kapatıp fanları sürekli 1000 rpm ye sabitledim
Max 45 derece gördüm inanamadım