Luck Star
Üye
Hocam simdi ssdsiz almak istemiyorum acikcasi butcem 3000 4000 ama nekadar az olursa okadar iyi tabiki fiyat istedigim pes falan cok oynarim cok film izlerim solid autocad ustune ilk alinca hevesle gta falan kurarim onlarida calistirmasi lazim haliyle sonra hevesim gecince klasik lol dota falan olur ama ilk alindiginda herkes oynamak ister yani
Acer vn7 nasil sizce
Hocam ben 3300 luk vn 7 den bahsediyorum i7 4720hq msata giriside varmis ssdi eklenebiliyo 2000 e alipSSD fiyatı belli 400 kağıt seçim seninSSD olup ucuz olan yok başka bir yerden kısıyorlar bu sefer biliyorsun.
Asus X550JK ' dan 2 farkı var. Ekran fu ll hd ve ekran kartı bir üst model GTX860...
Şimdi asus 2000 lira bu 2600 lira. ikisine de SS ekleyebilirsin diye tahmin ediyorum ancak asus için galiba hdd ile yer değiştiriyorlardı.
Yok yok DVD rom değişilipte takılabiliyormuş..
Onermem ben sahsen gpu kotubir laptopta ssd oldugunu nerden anlayabiliriz ki
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Beyler buda var 3000 in asagisinda nasil dersiniz
Onermem ben sahsen gpu kotu
şuan monster abra a5 v1.1'den yazıyorum.2700 liraya alabileceğin bu performanstaki tek laptop diyebilirim.almadan önce toshiba, asus,msi gibi modellere baktım, bunun yarı performansında 4000 lira.ayrıca destek sıfır denilebilecek kadar az.
mosnter'ı almaya gidince zaten anlıyorsun doğru adreste olduğunu.
ben sonuna kadar memnunum ama sen bilirsin, kazıklanmak istiyorum dersen asus,toshiba al.
monstererformonster.
Alana kadar ben de çok duymamıştım açıkçası. Araştırın isterseniz.Iyide
duymadigim bir marka
buralarda bulurmuyum bilmem
servis ne kadar onem veriyor nereye goturecegim birsey olursa
ve aldigim zaman baya idare etmesi lazim
bulundugum ortam neticesi ile birsey olmamasi lazim nasil desem meslekten dolayi duzen hastaligi var
kasasi cizilir yada soyulursa kafayi yerim
cesit yani
Iyide
duymadigim bir marka
buralarda bulurmuyum bilmem
servis ne kadar onem veriyor nereye goturecegim birsey olursa
ve aldigim zaman baya idare etmesi lazim
bulundugum ortam neticesi ile birsey olmamasi lazim nasil desem meslekten dolayi duzen hastaligi var
kasasi cizilir yada soyulursa kafayi yerim
cesit yani
A7 de ekran boyutu daha büyük ve daha ağır(200gr demeyin biryerden sonra keske bi 200 daha hafifini alsaydim diyorsunuz) daha ziyade masaustu kullanima yonelik ben a5 derim ekran boyutu daha uygun taşımak için ayrica sabit disk 1tb digerinin iki katı. Performans olarakta kullanimda fark hissetmezsiniz. Ama a7 dış kasa olarak daha hoş tamamen şu satten sonra sizin zevkinize kalmış.Aimdi benim esas sorum monsterin msi kasa kullanan abra a7 v3.2 modelini mi almak yoksa clevo kasa kullanan abra a5 v5.1 i mi almak
Link atar mısın ona göre yorum atıcam
Abra A5 v4.1 'i direk ele. Hem tipten kaybediyor hemde optik sürü falan yok.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bunlar nasil msatayi bir iki ay sonr a kendim takicam aldigimi 1tb yaptiririm sadece
Hocam clevo kasa alanlar kasa soyuluyo mentese oynak falan demisler ustune birde msi kasa ge70 ile syni herkes msi kasa onerdi o yuzden kararsiz kaldim 5.1 nasil sizce kasa falan ips isik sizmasi var diyorlar msata alip kendim takacagim msata girisi varmi msi anakarti falan daha saglamdir icindeki dedilerAbra A5 v4.1 'i direk ele. Hem tipten kaybediyor hemde optik sürü falan yok.
Abra A7 v3.2 'de 500GB HDD var ondan kötü biraz birde Bluetooth falan yok galiba yazmıyor ondan onu da eledim. 1TB HDD eklersen pahalı olur.
Seçimini Abra A5 v5.1.1 ve A7 v6.1.1 arasından yap bence. Farkları ekran boyutu başka yok. A7 biraz daha ağır birde.
Ben şu an A5 v5.1'den yazıyorum gayet güzel cihaz öneririm yani. Dediğim gibi ekran boyutuna karar ver, alırken de öğrenci yaz indiriminden faydalanmak istiyorum seçeneğine tıkla indirim yapılıyor. HDD değiştirip alacaksan 1TB Hitachi Travelstar öneririm. Ekranı da IPS yaptırabilirsin.
Kasa bana kaliteli geldi, ekranı da iyi sızma falan yok ama IPS taktırırsan daha iyi olurHocam clevo kasa alanlar kasa soyuluyo mentese oynak falan demisler ustune birde msi kasa ge70 ile syni herkes msi kasa onerdi o yuzden kararsiz kaldim 5.1 nasil sizce kasa falan ips isik sizmasi var diyorlar msata alip kendim takacagim msata girisi varmi msi anakarti falan daha saglamdir icindeki dediler
Kasa bana kaliteli geldi, ekranı da iyi sızma falan yok ama IPS taktırırsan daha iyi olur
Msata kısmı var kendin de takabilirsin, ben kasayı açmadığımdan bilmiyorum ama Monster müşteri hizmetini ararsan yardımcı oluyorlarmış nasıl takacağını falan anlatıyorlarmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?