250 hapla ölümsüzlüğü arıyor!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
250 hapla ölümsüzlüğü arıyor!

Ray Kurzweil günde 250 kadar vitamin ve yardımcı ilaç aldığını 8-10 bardak alkalinli su içtiğini en az 120-150 yıl arasında bir ömrü olacağını belirtti hedefinin ise ölümsüzlük olduğunu söyledi.


Dünyaca ünlü Forbes Dergisi’nin "En büyük düşünce makinesi" diye tanımladığı Amerikalı bilimadamı ve gelecekbilimci Ray Kurzweil günde 250 kadar vitamin ve yardımcı ilaç aldığını 8-10 bardak alkalinli su içtiğini en az 120-150 yıl arasında bir ömrü olacağını belirtti hedefinin ise ölümsüzlük olduğunu söyledi.

Yıllardır uluslararası medyanın manşetlerinden inmeyen ve son haftalarda ismi yeniden parlayan öncü bilimadamı mucit gelecekbilimci yazar ve girişimci Kurzweil New York’ta düzenlenen “The Singularity Summit” - Ölümsüzlük Zirvesi toplantıları sırasında konuştu. Konferansın merakla beklenen konuşmasını da toplantıya bizzat ilham veren Kurzweil yaptı.

2006’dan beri yapılan Singularity Summit toplantıları bu yıl 3-4 Ekim’de New York’ta düzenlendi. Toplantının çıkış noktası Kurzweil’in 2005’te yazdığı “Teknolojik Evrim” adlı kitabı. Bilimadamı akademisyen filozof ekonomist toplam 1000 kişi en az 500 dolar ödeyerek katıldı. Ölümsüz yaşam ve yapay zeka başta olmak üzere teknolojik gelişimle ilgili konular tartışıldı. Biyografisinde 61 yaşında olduğu belirtilen gelecekbilimciye “40 yaşında görünüyorsunuz” denildiğinde “Kendime iyi bakıyorum. Ayrıca erken yaşlanırsam ne söylediklerimin ne de yazdıklarımın inandırıcılığı kalır” cevabını veriyor.

MİDESİ ECZA DOLABI GİBİ

Kurzweil hedefinin “ölümsüzlüğü yakalamak” olduğunu vurguluyor. Bu nedenle bedenini tamamen kontrol altında tutuyor. Midesi ecza dolabı gibi. Günde 250 kadar vitamin ve yardımcı ilaç alıyor 8-10 bardak alkalinli su 10 bardak yeşil çay ve kırmızı şarap içiyor. Kahve ve kolalı içeceklere elini sürmüyor. Yemekleri ise genelde “organik gıda” bazında sebze meyva balık yağsız et. Pişirirken zeytinyağı kullanıyor. Tüm yediklerini kayda geçiren ve aksatmadan spor yapan Kurzweil’in buraya kadar söyledikleri zayıflama rejimlerini andırıyor. Ama onun bir farkı var. Amacı sadece ömrünü uzatmak değil ölümü yenmek. Bu yüzden bedenin “biyokimyasal programını” değiştirmek için belirli aralıkla laboratuar ortamında damardan ilaç aldığını belirtiyor.

GELECEKTE UYANDIRILACAK

Peki Kurzweil bu iddiasına rağmen “her canlı gibi ölümü tadarsa” ne olacak? Arizona’daki Alcor Hayat Uzatma Vakfı’yla anlaşması var. Öldüğü takdirde bedeni sıvı nitrojen içinde muhafaza edilecek. Geleceğin tıp teknolojisi onu uykusundan kaldırana kadar... Eski ABD Başkanları Lyndon Johnson Ronald Reagan ve Bill Clinton’dan madalya ve ödüller aldı. 2007’de o günlerde henüz ABD Başkan Adayı olan Barack Obama ile birlikte Connecticut’taki United Church kilisesinin yıllık açılış konuşmasını yaptı.
 


Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Boşa uğraşma her canlı ölümü tadacaktır
 
TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
işte arada kaybolmuş bir konum daha .... :(
 
blackcastle_42

blackcastle_42

Üye
heralde kafa kırık bu adamın xD
 
catalfleg

catalfleg

Üye
katılıyorum Mehmet abi her canlı ölümü tadacaktır..
 
Godfather

Godfather

Üye
boş işler bence
 
Feel It

Feel It

Üye
ölümsüzlük aranır mı yahu :D ölümsüzlük arıyorsan ölüceksin :D
 
aLone

aLone

Üye
sonuçta ölcen neden bu kadar çaba ? günde 250 hap yazık vala
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Cevap
15
Görüntüleme
710
Nef'i
TheeBeLaa
Cevap
0
Görüntüleme
760
TheeBeLaa
tragedie
Cevap
0
Görüntüleme
366
tragedie


Üst Alt